Hlavní obsah

Ukažte, jak si pamatujete seriál Sex ve městě!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Na konci loňského roku se po více než dvou dekádách vrátil kultovní seriál Sex ve městě. Milostné příběhy svobodných třicátnic byly ve své době jednou z nejskandálnějších televizních komedií na pokračování. Viděli jste všechny díly? Ukažte, co si pamatujete.

Článek

Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker, 56), která toho ví hodně o sexu a nebojí se zeptat, se spolu s Mirandou Hobbes (Cynthia Nixon, 55) a Charlotte York (Kristin Davis, 56) na sklonku loňského roku vrátily na televizní obrazovky. Poslední z rozverné čtyřky, Samantha Jones (Kim Cattrall, 65), účast v pokračování odmítla. Prý si s kolegyněmi nikdy nerozuměla, do projektu se jí tedy nechtělo.

Připomeňte si devadesátkový seriálový hit o čtyřech přítelkyních, které na newyorských večírcích hledají lásku, sex i odpovědi na palčivé vztahové otázky.

1. Carrie Bradshaw píše pravidelné sloupky o lásce, sexu, vztazích i přátelství do periodika, které se jmenuje...
2. Pan Božský a Carrie se několikrát rozejdou a zase dají dohromady. Který z těchto důvodů ale k rozchodu nevedl:
3. Jak se jmenuje herec, který ztvárnil pana Božského?
4. I milovnice sexu na jednu noc Samantha Jones se párkrát zamiluje. Kvůli čemu jí to nevyjde s Jamesem Goodwinem, který se jí líbí natolik, že na něj hned neskočí?
5. Miranda Hobbes je úspěšná právnička. Jaké povolání má její partner Steve?
6. Jak se jmenuje alkoholický koktejl, kterým je seriál proslulý?
7. Jak se jmenuje druhá velká láska Carrie Bradshaw. Mnoho fanynek si dodnes myslí, že měla zůstat právě s designérem nábytku jménem...
8. Carrie, ale i její představitelka Sarah Jessica Parker, má jednu módní obsesi. Jde o:
9. První z kamarádek se stane matkou Miranda, což je překvapující nejen kvůli jejím ambicím, ale i kvůli zdraví. Miranda má totiž jen jeden funkční vaječník a Steve…
10. Charlotte najde konečně životní lásku. Jediný problém je, že se jim s manželem nedaří počít dítě. Jak to nakonec vyřeší?

Tak co, máte všechny odpovědi zkontrolované? Pokud ano, vyhodnoťte si test.

Reklama

Související témata:

Načítám