Neduhy ztrápené Kubišové svitla naděje! Zázrak lepší než ATB | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Neduhy ztrápené Kubišové svitla naděje! Zázrak lepší než ATB

Martě Kubišové není v těchto dobách vůbec hej ...
Martě Kubišové není v těchto dobách vůbec hej ... (Robert Klejch)

Poslední měsíce byly pro Martu Kubišovou (79) krušné. Bitvu s těžkým zánětem dýchacích cest ale přeci jen vyhrála. I když už jí však lékaři povolili chodit ven, ona raději stále zůstává zabarikádovaná ve svém bytě, a to dokonce i když už je po třetí dávce očkování.

V době nejvíc utažených možností zpívala antikomunistické songy na terase jen ve spodním prádle, covidu se ale dříve neohrožená Marta Kubišová bojí. Naordinovala si zákaz vycházení. „Já jsem i teď velice obezřetná, a když nemusím, tak raději nikam nejdu," vysvětlila redakci Blesku, která zpěvačku navštívila doma. Toho, že by ale Kubišová vyšla alespoň před dům, se nedočkala. Signatářka Charty 77 poslala zdravici jen z polootevřeného okna a zamávala šálou, kterou se pro jistotu zahalila. „Venku je na mě velká zima, a tak nechci riskovat,” sdělila.

Dáda chce odškodnění za Felixovu milenku! A za Kubišovou nesmí dcera

Video se připravuje ...

Kubišová se cítí o mnoho lépe, jediné bezpečné místo pro ni ale stále představuje její byt. „Nákup mi vozí Rohlík.cz. A když jsem neschopná si to objednat po internetu, poprosím dceru, ta to dokáže po internetu i zaplatit, takže jsem bez práce. Doma si to jenom přeberu,” popsala. 

Než se s návštěvou z Blesku rozloučila, přihodila k dobru i svůj tip, jak vyzrát na nemoci - kvasnice! „Mají spoustu vitaminu B, a ten je naprosto proti všemu. A také je v droždí vitamin D, který je zase proti covidu,” tvrdí zpěvačka o svých zázračných pomazánkách, které ji spolu s antibiotiky pomáhají opět najít ztracené zdraví.

Covid stále ve Stardance, kdo přijde o další kolo? A Kubišová šíleně trpí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.