Hosté Nové republiky: Do války kvůli Ukrajině?

Svět zůstává v napětí. Jednání mezi Ruskou federací, USA a NATO nevedla k výsledku, který by to změnil. Musí nás zajímat, jaký vývoj vztahů mezi velmocemi bude následovat, čeho se obávat, a kde je naděje. O aktuální situaci budou diskutovat: Jaroslav Bašta a Jiří Kobza, moderuje Lenka Procházková

MUDr. Ivan David, CSc.
MUDr. Ivan David, CSc.

Jiří Kobza, člen zahraničního výboru poslanecké sněmovny ČR;
Jaroslav Bašta, člen zahraničního výboru poslanecké sněmovny ČR a bývalý velvyslanec v Ruské federaci a na Ukrajině.
Debatu moderuje Lenka Procházková.
Diskuze proběhne dne   24. 1. 2022 od 19.00 ve vinárně 2 deci Vinohrady na adrese Americká 339/39, Praha 2 – Vinohrady.
Vstup je volný, počet míst je však omezen. Doporučujeme si zajistit rezervaci na čísle 731155047 a přihlášením na tuto facebookovou událost: https://www.facebook.com/events/1059637008219717

2 20 hlasy
Hodnocení článku
8 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Praded
Praded
před 2 lety

Je divné, že jste do dnes nepochopily, že o lidi vůbec nejde. Lidí je víc jak much a jenom ničí přírodní zdroje pro vyvolené nejsilnější parazity. Pokud by existovala nějaká možnost žít na jiné planetě, tak nás tady vyřešit tento problém nechají. O tomto problému existuje hodně veřejných informací, publikace Kaligeriho, co má… Číst vice »

SunTzu
SunTzu
před 2 lety

Diskutovat můžete, ale to je tak všechno. Pokud jen lehce nahlédnete na stoku příspěvku na prestituckých webech – Seznam, Novinky – je tam tolik nemyslících agresivních rusofobů, že žádné rozumné návrhy nepomohou.

cablik
cablik
před 2 lety
Odpověď uživateli  SunTzu

Většina Čechů s nimi nesouhlasí mají 30% a pochybuji že by někdo chtěl zemřít za fašisty z Ukrajiny. Maximálně tak takoví fanatici jako ten pyját co tu neustále prudil.

jbskalensky
jbskalensky
před 2 lety

Škoda, že to mám tak daleko, navíc teď, v zimním čase. Pořád chci doufat, že ten “pohyb na hraně války” nakonec skončí (s)mírem. Bohužel Rusko už moc možností ustoupit nemá. Mimochodem, v minulém režimu se “angažovaně” s oblibou “nastavovalo zrcadlo”…Teď jsem mockrát zaznamenal, že ta nová “progresivně moderní” garnitura zase s oblibou “vysílá signály”.… Číst vice »

Lubez
Lubez
před 2 lety
Odpověď uživateli  jbskalensky

Po případném konfliktu, by většina světa používala k dorozumívání kouřové signály. Nevím zda nedělají předpověď.

Hokarc
Hokarc
před 2 lety

Obávám se, že naše vláda se nebude chtít dát zahanbit a bude dělat podobnou anální politiku jako slovenská vláda i prezidentka. Ti všichni by si zasloužili, abychom je ,,tam” opravdu poslali. A ať už se nevrací, neb se národ pozvrací !

eFPe
eFPe
před 2 lety

Zkuste si říct, co to jsou státy…hranice na mapách. Tady jde o zdroje, kdo je bude ovládat, a o masy lidí, jakým mamonem je oblbneme a čím si je zavážeme. Právě a jenom lidé budou nuceni pro svou existenci nakupovat jídlo, šaty, spotřebiče, léky, právě lidé budou chtít mít svoje data a jistoty, své radovánky…jde o to… Číst vice »

zemedelec
zemedelec
před 2 lety

Než začnou diskutovat,tak musí vzít na vědomí,že USA nemůže povolit v tlaku na Rusko,bylo by to považováno spojenci jako další prohra.Na kořist v Rusko se těší více států a nejen USA,také to,nic jiného nemůže odvrátit USA od kolapsu,jen podrobení si Ruska.Čeká nás období nejistoty a pokud USA neprojeví ochotu,dohodnou se s Ruskem o zárukách jeho bezpečnosti,může… Číst vice »