InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnická párty pro děti s kreativními aktivitam

    pátek 26.4 15:00 - Knihovna, Blatná

  • Pecha Kucha Night: Práce jako na kostele – série krátkých přednášek

    pátek 26.4 20:00 - Kostel Narození Panny Marie, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dynamo na soustředění padlo s polským Krakovem

TURECKO – Fotbalisté Dynama České Budějovice zakončili třetí den herního soustředění v tureckém Beleku porážkou v prvním přípravném zápase na soustředění s polským klubem Cracovia Krakov 2:4. Ofenzivně laděné utkání přineslo celou řadu šancí, více se ale gólově prosadili fotbalisté polského klubu. Za Dynamo skórovali Michal Škoda a Benjamin Čolič z penalty. Další zápasy na soustředění sehrají Jihočeši v pondělí 24. ledna proti ruskému celku FK Chimki (17 hodin tureckého času) a v pátek 28. ledna proti srbskému týmu FK Kolubara (rovněž 17 hodin TČ), který sídlí ve městě Lazarevac a rovněž bude v Turecku na soustředění. Do sezony Dynamo vstoupí doma se Spartou Praha (5. února, 18).

Hodnocení asistenta trenéra Jiřího Kohouta: „Z mého pohledu to bylo takové otevřené utkání. K vidění bylo spoustu šancí na obou stranách. Úspěšnější byl Krakov, který dal čtyři góly, my pouze dva. Do ofenzívy jsme předvedli celou řadu velmi zajímavých věcí, ale do defenzívy se nám ten zápas moc nepovedl. Nechceme si připouštět, že bychom měli mít ve zbytku sezony problémy se střelbou gólů. Máme tady hráče jako jsou Michal Škoda nebo Ondra Mihálik, kteří góly střílet umějí a v minulosti je dávali. Věříme tomu, že dokážou nahradit ty góly, které za nás na podzim dával Fortune. Pozitivní je, že si v každém zápase vytváříme dost šancí, i dnes jsme mohli dát pět gólů. Snad to brzy prolomíme a začne se nám dařit."

Cracovia Krakov – Dynamo ČB 4:2

(3:1). Branky: 10. a 58. (pen.) Amersfoort, 24. Rasmussen, 29. Pestka – 13. Škoda, 74. Čolič (pen.).

České Budějovice – 1. poločas: Šípoš – Matvejev, Havel, Králik, Skovajsa – Hellebrand, Valenta – Van Buren, Mihálik, Mršič – Škoda.

České Budějovice – 2. poločas: Šípoš – Matvejev (65. Čolič), Brabec, Havel (65. Čoudek), Sladký – Valenta (65. Hora), Čavoš – Brandner, Krch, Vais – Mihálik (65. Hais).

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace