Zahrajte si o biografii čarodějky

soutez-zasvecena
Existuje spojení mezi čarodějnictvím a feminismem? Můžeme si vytvořit magický svět, ve kterém vyléčíme prastaré rány či bolesti? Pořádají se hony i na moderní čarodějnice? Vydejme se na cestu hledání smyslu života.

Cesta o hledání smyslu a krásy

Zasvěcená je nejen mystickou biografií o hledání smyslu, krásy a moci prostřednictvím čarodějnického života, ale i manifestem svolávajícím všechny magické osoby světa, aby pozvedly své kouzelné hůlky a vytvořily svět, ve kterém chtějí žít.

Autorka popisuje v knize svou cestu (zahrnující i temné oblasti života – chudobu, nedůstojnou práci striptérky, týrání a misogynii), během níž se vrátila do vlastního těla, naučila se znovu využívat své vnitřní síly a vytvořila si magický svět, po němž tak dlouho toužila. Amandina kniha studuje všechny aspekty moderního čarodějnictví, včetně léčení prastarých ran a bolestí či vzpoury proti společenským a kulturním očekáváním. Jde o důležitou, působivou knihu, která v sobě naprosto přirozeně spojuje čarodějnictví a feminismus.

 

Zasvěcená

Paměti čarodějky. Cesta za poznáním ženské síly a sebedůvěry.
Autorka: Amanda Garcia
Přeložila: Radka Klimičková

Vydalo: nakladatelství Jota
Počet stran: 296
Vazba: vázaná
Vydáno: 11/2021
ISBN: 978-80-7565-865-4

Přečtěte si více o knize Zasvěcená, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

 

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

O autorce

Amanda Yates Garcia se narodila v Kalifornii. Je spisovatelka, umělkyně, profesionální čarodějka, léčitelka a médium. Je známá jako „Vědma z Los Angeles“, kde také žije. Pracuje také jako osobní koučka. Absolvovala Kalifornský umělecký institut (CalArts) a v současné době se uchází o doktorát. Vedla kurzy a přednášky na Kalifornské univerzitě v Los Angeles, Kalifornské univerzitě v Irvine, losangeleském Muzeu současného umění a v Hammerově muzeu, Losangeleském muzeu umění, Muzeu J. Paula Gettyho i jinde. Za záchranu světa považuje lásku a souznění s přírodou. Titul Zasvěcená je její prvotinou.

Zdroj informací: Jota

 

Vyhrajte knihu Zasvěcená

Autobiografie moderní čarodějky popisuje cestu hledání smyslu života, krásy a moci. Při svém líčení nezapomíná ani na temné oblasti svého života, chudobu i práci striptérky. Jak se jí podařilo získat zpět respekt ke svému tělu? Jakým způsobem se naučila využívat své vnitřní síly? Přečtěte si o všech aspektech moderního čarodějnictví, které se přirozeně promítá do feminismu. Pozvedněte své hůlky a vytvořte nový svět.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Zasvěcená vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Zasvěcená
probíhá od 23. do 29. ledna 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 biografické knihy Zasvěcená

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZasvěcená
Paměti čarodějky. Cesta za poznáním ženské síly a sebedůvěry.

Garcia, Amanda Yates

Jota, 2021

Napsat komentář