Serie A - preview 23. kola: AC Milán - Juventus

21.01.2022, 08:54, aktualizováno 23.01.2022, 08:53
Previews
Zlatan Ibrahimovič (© AFP)
Nedělní program Serie A ovládne šlágr mezi AC Milán a Juventusem. Zatímco Rossoneri si chtějí upevnit druhé místo, "Stará dáma" zabojuje o posun před čtvrtou Atalantu. Neapol bude plnit roli favorita proti Salernitaně, zatímco Fiorentina se představí na půdě jiného sestupem ohroženého celku Cagliari. AS Řím čeká duel proti Empoli...
Cagliari Calcio - ACF Fiorentina  (neděle 12:30)
První nedělní duel nás zavede na Sardinii, kde se domácí Cagliari pokusí postavit Vlahovićovi a spol. Po pár povedených zápasech se Mazzarriho družina zase potopila do série porážek a tentokrát nebude snadné odvracet další.

Cagliari mělo chvíli, kdy se zdálo, že se jeho hráči konečně vzepjali ke statečnému výkonu a že si tým trenéra Mazzarriho polepšil. Pár nových hráčů přišlo a zpevnilo zejména obranu, což se projevilo lepšími výsledky. Jenže po výhrách nad Sampdorií a Bolognou Cagliari narazilo na AS Řím a prohrálo s ním. Pak se mu nepovedlo ani pohárové utkání, neboť dál postoupilo Sassuolo.

Cagliari proto stále sídlí až na sestupových příčkách a jeho prvoligová budoucnost je pořád ve hvězdách. Když za 22 zápasů získáte jen 16 bodů, něco je prostě špatně. Cagliari trápí zejména obrana, která dostala už 43 branek a spolu s Empoli je druhou nejhorší defenzivou v celé soutěži.

Je otázka, jestli se zápas bude vůbec hrát, protože v tuto chvíli schází Mazzarrimu už 14 hráčů! Tahle noční můra naopak jeho protějšek, trenéra Italiana, vůbec netrápí. Mimo hru je jen záložník Amrabat.

Fialky mají za sebou perfektní utkání v Coppa Italia, kdy daly Neapoli pět branek a ještě lepší ligové vystoupení. Naposledy od nich CFC Janov inkasovalo šest branek a Fialky jen potvrdily svou obrovskou ofenzivní sílu. Aktuálně šestý tým tabulky ale v Cagliari už téměř pět let nevyhrál.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Radunović - Altare, Goldaniga, Lykogiannis - Zappa, Nández, Marin, Ladinetti, Dalbert - Pereiro, João Pedro
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Terracciano - Odriozola, Milenković, Igor, Biraghi - Bonaventura, Torreira, Maleh - Gonzalez, Vlahović, Saponara
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.28 - 4.22 - 1.66
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SSC Neapol - Salernitana Calcio  (neděle 15:00)
Velkého favorita má duel mezi Neapolí a Salernitanou. Parthenopei se drží na třetí příčce, navíc v těsném závěsu za druhým AC Milán a doma na stadionu Diega Armanda Maradony se od nich nic jiného, než tři body neočekává.

Tři body. Nic jiného nepřipadá v úvahu. Neapol vstoupila do roku 2022 dobře a po remíze na Juventusu porazila Sampdorii i Boloňu. Dvakrát udržela i čistý štít a znovu tak nabírá na formě. Tu měla především v začátku sezony, kdy dlouho zůstávala bez ztráty kytičky. Několik výpadků ale vzdálilo Parthenopei od titulu, a i když čtyřbodová ztráta na Inter se nemusí jevit dramaticky, mají Nerazzurri ještě jedno utkání k dobru.

"Hrajeme o Scudetto, nikoliv na schovávanou. Sezona je ještě dlouhá, ale jsme silní a musíme se dívat co nejvýše, i když Inter a Milán teď jedou dobře. Máme na Inter, podle mě jsme silnější," prohlásil sebevědomě útočník Lozano.

Hlavním cílem Salernitany je udržet nejvyšší soutěž pro příští rok a to se navzdory všem snahám zatím nedaří. Nováček se krčí na posledním místě a na nesestupové pozice už ztrácí osm bodů. Situace je tedy více než vážná a body z Neapole by se nesmírně hodily. Je ale v silách nováčka stadion Diega Armanda Maradony dobýt? V nedávné minulosti se to ani jednou nepodařilo.

Oba celky se potkaly naposledy v říjnu a Neapol v Salernu vyhrála gólem Piotra Zielińskiho. Salernitana tehdy předvedla bojovný výkon a stejný bude potřebovat i v nedělním utkání.

Luciano Spalletti se musí obejít bez Koulibalyho, Anguissy a Ounase, všichni jsou na africkém šampionátu. Mnohem hůře je na tom s absencemi Salernitana, která má celou řadu zraněných, jmenovitě Djuriće, Strandberga, M. Coulibalyho, Capezziho, Gagliola, Fiorilla, Gonda, Kastanose, Zorteu a Ranieriho.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Di Lorenzo, Rrahmani, Juan Jesus, Mario Rui - Lobotka, Fabian Ruiz - Lozano, Zieliński, Elmas - Osimhen
Salernitana Calcio - pravděpodobná sestava:
Belec - Delli Carri, Bogdan, Veseli - Kachrida, Schiavone, Di Tacchio, Obi, Ruggeri - Vergani, Bonazzoli
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.10 - 10.80 - 29.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Spezia Calcio - UC Sampdoria  (neděle 15:00)
V neděli odpoledne se domácí Spezia pokusí o další tři body, které by nutně potřebovala. V posledních týdnech se jí sice daří, ale sestupové pásmo je pořád hodně blízko. I když ne tak blízko, jako v případě hostující Dorie.

Spezia dlouho vypadala jako jeden z jasných adeptů na rychlý sestup a návrat do druhé ligy. Tato sezona dlouhou dobu nebyla rozhodně tak povedená jako minulá, na čemž měl velký podíl exodus úspěšného trenéra Italiana, jenž vyslyšel volání Fiorentiny. Ještě pár týdnů před Vánoci to vypadalo, že Thiago Motta svátky na lavičce loňského nováčka Serie A nepřežije.

Jenže od nového roku dělá Spezia všechno pro to, aby se sestupovým trablům vyhnula. Z pěti minulých utkání se Spezii povedlo prohrát jen jednou a třikrát si připsala tři body. To ji dostalo na skvělou 15. příčku s náskokem už šesti bodů na pásmo sestupu. A co je nejlepší, Sampdoria je hned za ní, o dva body, takže v případě výhry může Spezia svou situaci ještě razantně vylepšit.

Problémy by jí mohl dělat karetní trest pro klíčového záložníka Maggioreho. Obecně si ale na marodku může stěžovat právě janovský klub, kterému schází zranění Audero, Colley, Damsgaard, Ekdal, Ihattaren, Quagliarella, Verre a Yoshida.

A taky by Doria potřebovala o kus lepší formu. Její současná forma je totiž tak zoufalá, že vedení klubu, který letos velmi těžce zkouší, muselo sáhnout k drastickému kroku a vyhodilo trenéra D’Aversu. Místo něj se ke kormidlu Námořníků vrací známý kouč Giampaolo.
Spezia Calcio - pravděpodobná sestava:
Provedel - Amian, Erlić, Nikolaou, Reca - Kovalenko, Kiwior, Bastoni - Verde, Manaj, Gyasi
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Falcone - Bereszyński, Ferrari, Dragusin - Candreva, Askildsen, Rincon, Thorsby, Augello - Gabbiadini, Caputo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.71 - 3.05 - 2.88
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Turín FC - US Sassuolo  (neděle 15:00)
Jako bájný Fénix se fotbalisté Turína zvedli z popela a díky zlepšené formě se vyhoupli až do druhé poloviny tabulky, odkud mají už jen krůček k evropským pohárů. Granatu nečeká doma proti Sassuolu snadný úkol, ale pokud vyhraje, dostane se do blízkosti obou římských celků.

Turín výrazně oživil své šance na evropské poháry, když od poloviny prosince prohrál jen utkání na půdě mistrovského Interu. Čtyřikrát jinak vyhrál a rázem poskočil na desáté místo. Byl u toho i český obránce David Zima, kterému minuty v Serii A postupně přibývají a přibývají, nehledě na to, že Býci hrají se třemi obránci vzadu.

Před týdnem bral Turín všechny body z Janova, kde se střetl se Sampdorií a před tím vyprášil 4:0 letos výborně hrající Fiorentinu. V bilanci domácích zápasů je Granata druhá nejlepší po Interu Milán, zatímco venkovní bilance zůstává jednou z nejhorších.

Průměrně si zatím vede Sassuolo, od kterého se přeci jenom čekalo více. Svěřenci trenéra Dionisiho působí dosti nevyzpytatelným dojmem a střídají horší výsledky s těmi lepšími. Například v lednu jenom remizovali s trápícím se Janovem 1:1, ale jen o pár dní později sestřelili pěti góly nebezpečné Empoli.

Aina je na mistrovství Afriky a důležití útočníci Belotti s Faresem jsou zranění. Absence hlásí i Sassuolo. Trenér Dionisi se musí obejít bez Obianga, Romagny, Djuričiće, Henriqueho a Traorého, který je rovněž na APN.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Milinković - Djidji, Bremer, Rodríguez - Singo, Lukić, Mandragora, Vojvoda - Praet, Brekalo - Sanabria
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Toljan, Chiriches, Ferrari, Rogerio - Lopez, Frattesi - Berardi, Raspadori, Kyriakopoulos - Scamacca
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.72 - 3.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Empoli FC - AS Řím  (neděle 18:00)
Empoli se poslední dobou přestalo dařit a trenér Aurelio Andreazzoli potřebuje najít uspokojivé řešení své situace. Nemá na to ale zrovna ideální podmínky, protože jeho dalšímu soupeři se začalo pro změnu dařit. Římané už dva poslední duely vyhráli.

Andreazzoli je s AS Řím spojen poměrně signifikantně a nikdy se tím netajil. Na zápasy s ním se vždycky těšil a ani tentokrát to nebude jiné. Jenže teď se nachází v těžší situaci. Jeho Empoli se totiž přestalo dařit a tým ztratil sílu nebo schopnosti vyhrávat. Z vítězství se toskánský celek radoval naposledy v polovině prosince, v rámci Serie A je to ještě déle.

Od té doby posbíral tři remízy a stejný počet porážek, naposledy v Coppa Italia. To si Empoli vylámalo zuby na dost možná nejkvalitnějším týmu ligy, Interu Milán. Podalo zase dobrý výkon, jenže opět to k ničemu nebylo, protože v prodloužení rozhod střídající Sensi o postupu Nerazzurri.

Empoli zbyly oči pro pláč a navíc se doba pro odpočinek hráčů zase o něco zkrátila. Jedinou jeho útěchou je snad jen to, že AS hrálo svůj pohárový duel ještě o 24 hodin později. A taky to, že má méně absencí. Domácím totiž schází jen Haas s Di Francescem, zatímco AS postrádá Pellegriniho, Diawaru, Darboeho, Spinazzolu a možná i Smallinga.

Římany provází velké výkyvy ve výsledcích a tak se není čemu divit, že na Ligu mistrů, kterou si vedení původně vytyčilo jako cíl na tuhle sezonu, ztrácí AS už sedm bodů. A to má čtvrtá Atalanta ještě duel k dobru. V minulém kole Serie A se ale Římanům povedlo zvítězit nad Cagliari a v poháru díky druhé půli dokonali obrat proti druholigovému Lecce.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Vicario - Stojanović, Viti, Ismajli, Marchizza - Zurkowski, Ricci, Bandinelli - Bajrami, Henderson - Pinamonti
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Patrício - Karsdorp, Mancini, Ibañez, Viña - Sergio Oliveira, Veretout - Zaniolo, Mchitarjan, Afena-Gyan - Abraham
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.76 - 4.08 - 1.89
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Milán - Juventus FC  (neděle 20:45)
V neděli večer na San Siru vyvrcholí 23. kolo italské nejvyšší soutěže očekávaným střetem dvou velikánů Milána a Juventusu. Půjde o důležitý zápas, který může napovědět, kdo získá letošní Scudetto. Milánští ztrácejí na městského rivala Inter už dva body a zápas k dobru, ztráta Staré dámy je pak o něco vyšší a navíc se stále pohybuje mimo příčky zaručující Ligu mistrů.

Jinými slovy je mnohem blíže k titulu, avšak přeci jen daleko je AC Milán. Rossoneri prohánějí na druhém místě Inter a klidně mohli jít do večerního šlágru jako lídr Itálie, kdyby nezpackali domácí utkání se Spezií (1:2). Od Milána se jasně čekali tři body, ale slavný klub nakonec nezískal ani jeden. Nutno podotknout, že smolně, protože sudí Marco Serra necitelně utnul výhodu po které AC vstřelil dost možná vítězný gól. Spezia pak domácím zasadila tvrdý úder v poslední minutě rozhodující brankou.

AC Milán se musí z porážky rychle oklepat a ztracené body získat nejlépe zpátky. Čeká ho ale Juventus, hegemon posledních let a v rámci Itálie vlastně nejúspěšnější klub. "Je jasné, že po těžkém začátku je Juventus zpátky ve formě. Normální výkon nebude stačit, budeme muset ukázat vysokou úroveň a schopnosti na to máme," řekl na tiskovce Stefano Pioli. Milánský kouč odmítá, že by šlo o rozhodující zápas o Scudetto, nicméně jeho důležitost připouští. "Nejsme na křižovatce, ani to není zlomové utkání, ale je to důležitý zápas. Juventus ukazuje svojí sílu, je ale za námi v tabulce, proto by bylo velmi důležité vyhrát."

Pro Juventus by byla případná porážka hodně velkou komplikací. Titul by byl dost možná už ztracen, ale ještě více by se vzdálila Liga mistrů, která je pro ekonomické fungování klubu důležitá. Už loni měla Stará dáma na malé a letos si s účastí v milionářské soutěži opět pohrává. Jak už ale bylo řečeno, výkony Juve se přeci jenom zvedly. Klub už osm zápasů neprohrál a od nového roku vyhrál v Římě a doma porazil Udinese. "Daří se nám, ale cesta je ještě dlouhá. Pracujeme na tom, abychom zůstali v kontaktu s první čtyřkou. Zítra nás čeká dobrý a důležitý zápas. Jen nás mrzí, že nebude plný stadion, ale bohužel to není v tuto chvíli možné," nechal se slyšet trenér Allegri.

První zápas hraný na Allianz Stadium v Turíně skončil remízou 1:1 a nabídl celkově vyrovnanou partii. Juventus doma pokořil AC Milán naposledy v roce 2019 a od té doby se mu to nepodařilo. "Za rok a půl odvedl Milán skvělou práci. Musíme pogratulovat Piolimu. Je to tým, který střílí góly a je nepředvídatelný a nikdy se nevzdává," pochválil soupeře Allegri.

Nedělní zápas je bezpochyby velkým šlágrem a to hned z několika důvodů. Například server football-italia.net podotýká, že dojde na bitvu italské budoucnosti. Na obou stranách totiž působí několik mladých italských reprezentantů a někteří mají za sebou i triumf na evropském šampionátu. Zajímavé bude určitě sledovat středopolaře Sandra Tonaliho nebo na druhé straně Manuela Locatelliho, který dres AC oblékal.

Milánští se stále musí obejít bez služeb Kessiého, který reprezentuje Slony na africkém šampionátu. Ze stejného důvodu není ani krajní obránce Ballo-Touré, ale naopak Alžířan Ismael Bennacer už je po neúspěšné misi zpátky. Dalšími absentéry jsou Plizzari, Kjaer, Tomori a Pellegri. Juventus postrádá méně hráčů, zato však jde o důležitá jména - mimo hru jsou mistři Evropy Chiesa s Bonuccim.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Maignan - Florenzi, Kalulu, Romagnoli, Theo Hernández - Tonali, Bennacer - Saelemaekers, Díaz, Leao - Ibrahimović
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczcesny - De Sciglio, De Ligt, Chiellini, Pellegrini - Locatelli, Rabiot - Cuadrado, Dybala, McKennie - Morata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.62 - 3.27 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - Udinese Calcio  (sobota 15:00)
Udinese má s Janovem skvělé zkušenosti a hlavně v poslední době se mu málokdy stává, že by ztratilo nějaké body. Janovský celek ale zoufale potřebuje body, protože už je nějakou dobu přímo namočen do záchranných bojů.

"Grifové" se momentálně vypořádali s koncem trenéra Andrije Ševčenka, kterého u kormidla janovského celku nahradil Alexander Blessin. A je otázkou, jak se bude jeho nový tým prezentovat, protože tohle je trenér, který s italským kalciem nemá žádné zkušenosti a většinu své dosavadní kariéry působil v nižších věkových kategoriích. Výhodou je, že mimo hru má jen dva hráče - Rovellu a Maksimoviće.

Udinese je na tom stejně, protože počítat nemůže se zraněnou dvojicí Pereyra a Benković. To je ostatně hodně zajímavá posila do středu obrany, což je místo, které "Zebry" dost trápí. Ve třech posledních soutěžních duelech dostaly už 9 branek. Pravda, Janov je na tom hůř, ten má se 45 inkasovanými góly druhou nejhorší obranu v lize.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Hefti, Ostigard, Vasquez, Calafiori - Sturaro, Badelj, Melegoni - Portanova - Destro, Yeboah
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Perez, Becao, Nuytinck - Soppy, Arslan, Walace, Makengo, Udogie - Beto, Deulofeu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.59 - 3.35 - 2.23
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Inter Milán - Venezia FC  (sobota 18:00)
V sobotu navečer se do svého ligového soka konečně pustí i lídr Serie A. Inter Milán uvítá na slavném San Siru nováčka z Benátek, kterému se podzimní působení v první lize zatím rozhodně nedaří.

Nerazzurri možná nevypadají výsledkově tak neohroženě jako pod vedením trenéra Conteho, ale i fanoušci, kteří byli zpočátku s výběrem trenéra Inzaghiho nespokojení a mírně skeptičtí, museli uznat, že tenhle Inter má výraznou šanci na Scudetto. Inzaghiho trenérské schopnosti zatím neomylně dovedly Inter na první místo a na druhé AC má náskok dvou bodů i přesto, že městský rival odehrál o zápas více.

Přesto se Inter občas trápí, primárně herně. Jako třeba naposledy v Coppa Italia. Empoli dalo favoritovi pořádně zabrat a dlouho s ním hrálo velmi vyrovnanou hru. Alespoň na chvíli se ale nakonec stal miláčkem ochozů věčně zraněný marod Stefano Sensi, který v prodloužení vydřel těsnou výhru a Inter mohl slavit postup do další fáze.

Příliš povedené utkání neodehrál Inter ani minule v lize, kdy si jen rozdělil body s Atalantou. Statistiky má ale parádní. Jedná se o nejlepší útok ligy, protože Inter dal už 51 branek a dostal jich pouze 16. To z něj zase dělá druhou nejlepší obranu o gól za první Neapolí.

Paradoxně by ale pro Inter právě Venezia nemusela být úplně snadnou kořistí. S Interem totiž vyhrála 6 zápasů z 25. To možná nezní jako vysoké číslo, ale ze všech prvoligových týmů si lepší výsledky historicky připsala jen proti Fiorentině, kterou v první lize porazila desetkrát.

Venezia v této sezoně na začátku namlsala své fandy skvělými dresy, ale herně a výsledkově to už taková lahoda rozhodně není. Aktuálně 17. tým Serie A totiž dokázal vyhrát za deset posledních kol jen jednou a celkově pouze čtyřikrát. Po vypadnutí z Coppa Italia po utkání s Atalantou Benátky změřily v lize síly s Empoli a rozdělily si s ním body.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Škriniar, De Vrij, Bastoni - Dumfries, Barella, Brozović, Çalhanoğlu, Perišić - Džeko, Lautaro Martínez
Venezia FC - pravděpodobná sestava:
Lezzerini - Ampadu, Caldara, Ceccaroni, Molinaro - Cuisance, Vacca, Busio - Aramu, Henry, Okereke
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.12 - 9.82 - 26.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SS Lazio - Atalanta Bergamo  (sobota 20:45)
Lazio by si moc rádo připsalo třetí soutěžní výhru v řadě a potvrdilo, že se s ním minimálně pro souboj o poháry musí počítat. Jenže tentokrát to nebude mít vůbec jednoduché. V sobotu večer se do Věčného města dostaví Atalanta, která sem přijede pro všechny body.

A s ní nemá Lazio moc dobré zkušenosti, alespoň ne z poslední doby. Mezi roky 2014 až 2017 sice Lazio doma na Olimpicu vyhrálo tři duely v řadě, ale pak si Atalanta řekla dost. Za čtyři minulé střety s Orobici na domácí půdě se Laziu povedlo získat jen dva body. To je pro Biancocelesti nejhorší série s Atalantou od roku 1991!

Letošní sezona by se z pohledu Lazia dala označit za přechodovou. Dorazil nový trenér, který má jasné cíle a jasné představy o tom, koho chce trénovat. Mnoho hráčů jeho představy nenaplňuje a v průběhu ledna se ještě dají očekávat nějaké pohyby z kádru i do něj.To i proto, že v současném týmu najdeme hodně hráčů, kteří jsou často mimo hru.

Situace se nezlepšila ani v posledních dnech a Biancocelesti se stále musí obejít bez vykartovaného Cataldiho a zraněných Zaccagniho, Pedra, Acerbiho, Akpy Akpra a Adekanyeho. Atalanta na tom je přeci jen trochu lépe, protože jí schází pouze Zapata s Gosensem.

Poté, co si Lazio poradilo v lize se Salernitanou a nadělilo jí tři branky, zvládlo i svou úlohu favorita v poháru. Coppa Italia naopak končí pro Udinese, byť se Lazio na těsnou výhru nad "Zebrami" pořádně nadřelo. Římanům patří v tuto chvíli až osmá příčka, ale je fakt, že od šestého místa a s ním spojené Konferenční ligy jej dělí jen skóre a daleko není ani pátý Juventus.

Sobotní večer bude pro Atalantu šancí, jak vyvinout další tlak na třetí Neapol. Od ní sice Atalantu dělí čtyři body, ale Orobici mají jedno utkání k dobru, což by v závěrečném účtování mohlo hrát důležitou roli.

Gasperiniho celek jde do utkání s docela silnou nadějí, že minimálně jeden gól dá. Povedlo se mu to totiž už v posledních jedenácti vzájemných duelech. Fakt, že hraje venku, Atalantu taky nijak neomezuje, protože mimo svůj stadion neprohrála už v sedmnácti utkáních. Dávat by si ale měla pozor na Milinkoviće-Saviće, který dal v lize víc gólů jen do sítě Interu. Atalantě dal už čtyři.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Lazzari, Luiz Felipe, Patric, Marušić - Milinković-Savić, Leiva, Luis Alberto - Felipe Anderson, Immobile, Raul Moro
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Musso - Palomino, Demiral, Djimsiti - De Roon, Freuler, Koopmeiners, Pezzella - Pašalić, Pessina - Muriel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.32 - 3.45 - 3.29
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Hellas Verona - Bologna FC  (pátek 20:45)
Antonín Barák svými posledními výkony nadchl nejen české fanoušky a celá Verona čeká, zda dokáže něco podobného zopakovat i v dalším kole. Připravovat se bude na hráče Bologně, která jistotou zrovna neoplývá.

Dát v italské první lize hattrick, to není jen tak a už musíte něco umět. Antonio Barák, jak ho se vzpomínkou na mimořádně talentovaného Antonia Cassana některá italská média překřtila, se tentokrát bude chtít revanšovat podobným výkonem i proti hráčům Felsinei. Jeho tři branky z minulého kola do sítě Sassuola pomohly Hellasu k výhře a postupu na desátou pozici. Dobrou zprávou pro trenéra Tudora představuje taky stav marodky, na níž jsou jen dva hráči.

Bologna je na tom o poznání hůř, protože jí schází jak vyloučený Soumaoro, tak především zraněná čtyřka Orsolini, Schouten, Kingsley a Dominguez. Bologna už delší dobu nepoznala, co to je vyhrát ligový duel. Svěřencům trenéra Mihajloviće se to povedlo naposledy před třemi koly a celkově se jim podařilo vyhrát jen osm zápasů. To jim stačí jen na 13. příčku.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Montipò - Günter, Ceccherini, Casale - Faraoni, Tamezé, M. Veloso, Lazović - Barák, Caprari - Simeone
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Binks, Medel, Theate - De Silvestri, Svanberg, Viola, Hickey - Soriano, Sansone - Arnautović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.85 - 3.80 - 4.48
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán21155151:1650
2.AC Milán22153447:2548
3.SSC Neapol22144439:1546
4.Atalanta Bergamo21126344:2642
5.Juventus FC22125534:2141
6.ACF Fiorentina21112840:2935
7.AS Řím22112936:2835
8.SS Lazio22105746:3935
9.Turín FC2194829:2031
10.Hellas Verona2286841:3730
11.Empoli FC2285935:4329
12.US Sassuolo2277838:3728
13.Bologna FC21831028:3527
14.Udinese Calcio2158831:3623
15.Spezia Calcio22641223:4222
16.UC Sampdoria22551229:4020
17.Venezia FC21461119:3818
18.Cagliari Calcio22371221:4316
19.Janov CFC22191220:4512
20.Salernitana Calcio21321613:4910
Bodové odečty
Salernitana Calcio-1 

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (233)

Přidat komentář
JuventusFC1897

Kulu +35mega do Fiorentiny a Vlahovič opačným smerom. Poď ho.

Reagovat
LesyJePan

To by ste museli este tak 10 prihodiť si myslím.

Reagovat
JuventusFC1897

Uvidíme, zatiaľ sú to len drby.

Reagovat
Largo

Kulu, 30 a Rugani by bylo adekvatnejsi.

Reagovat
10

naštěstí p°°ovina

Reagovat
Largo

A hlavně Fiorentina nemá pro Kulusevskiho uplatnění. Křídel má dost.

Reagovat
JuventusFC1897

Nemenil by si?

Reagovat
10

Za takových podmínek určitě ne.

Kulu měl ve dvaceti letech v Parmě 10+9, ten fotbal do otevřených obran mu seděl stejně jako teď sedí Vlahovićovi. Teď bychom měli Dejana devalvovat jen kvůli tomu, že ho nedokážeme využít nebo že s ním nemáme trpělivost? A za rok budeme prodávat po stejný zkušenosti Vlahoviće výměnou za nějakýho dalšího hráče, kterej zrovna zase vyletí v provinčním týmu?

Reagovat
JuventusFC1897

Zase mne nepríde, že by sa u nás niekam posunul. Máme hráča ktorého nedokážeme využiť a rovnako máme celkom slušnú potrebu zohnať kvalitného útočníka. Otázka je, čo je pre nás lepšie? Získať útočníka aj keď za cenu, že sa zbavíme mladíka s potenciálom, alebo si ho nechať a pozrieť sa inde. Lenže kde inde?

Ďalšia vec je, že každý útočník potrebuje nejaký servis a ten z našej zálohy je skoro nula, krajný obrancovia tiež bieda. Začarovaný kruh.

Reagovat
10

Já vím, ale kdo se u nás posunul? Vždyť jsme normální pohřebiště talentů, dokud se tohle nezmění, tak budeme pořád dokola devalvovat hodnotu kvalitních hráčů a na druhý straně sbírat všechny možný pokémony, který v ideálních podmínkách bez tlaku vylítnou. To je ten začarovaný kruh.

Reagovat
10

Zároveň souhlasím, že potřebujeme hrotovýho útočníka. Vlahović je fajn, ale za tyhle částky už bych šel od něj. Myslíš, že by Morata ve fotbale Violy vypadal stejně tragicky, jako u nás? A naopak?

Scamacca je podobná situace, ale pořád se u něj mluví o skoro polovičních částkách.

Reagovat
JuventusFC1897

No to je bohužiaľ smutný fakt, neposunul sa vôbec nikto. Všetci stagnujú, aby následne išli dole vodou ako napr. Berna. Veď za posledné roky si spomeniem max na Pogbu a Vidala, ktorí sa u nás zlepšili a hneď odišli. Ešte Barza, ten sa zlepšil neuveritelne. Ale progres hráčov ide za trénerom ktorý tých chlapcov nikam neposunie a za manažmentom, ktorý nie je otvorený nejakej zmene.

Úprimne, myslím, že Morata je proste softik, ktorý na to nemá hlavne mentálne. Bábovka. Neviem ako by vyzeral vo Fiori a Vlahovic u nás. V Juve je ten tlak úplne inde ako u fialiek. Takže neviem odpovedať.

Scamacca na druhú stranu dal pár golov a už sa hovorí o 40m, to je proste nonsens. Aj keď Vlahovic vlastne ide len druhú slušnú sezónu a tie ciaatku sú ešte vyššie.

Reagovat
10

Morata je softík, ale bez tlaku a v tom aktivním fotbale Violy by vypadal úplně jinak. U nás je to ve většině zápasů hráč na okamžitý rozvázání smlouvy. Berna minulý sezony detto, to byla paralympiáda. A takových hráčů tam je spousta, Kulu kromě náznaků geniality taky nic moc nepředvádí.

Vlahović má 109 minut na gól s penaltama, 155 minut bez penalt. Scamacca 115 min/gól bez penalt. Já neříkám, že Vlahović není kvalitní, ale ten hype se dostal na šílenou úroveň, to prostě není hráč za 70m.

Reagovat
JuventusFC1897

Je dosť možné, že by tam zahviezdil. U nás je to ovšem iná pesnička. My máme doslova paraolympijský výber platený zlatom.

Ja keď sa pozriem na Dejana, mam pocit, že má nejakú poruchu, nemôžem si pomôcť proste.

Tie minútaže na gól ma nejak neberú. Ďalšia štatistika, ktorá ale ide mimo mňa.

Reagovat
10

To je právě ono, těch hráčů, co vypadají jako s poruchou, je u nás až moc. Proto bych se nejdřív snažil zlepšit fungování týmu, pak ty góly bude dávat i Morata s Keanem.

Reagovat
Pettirosso

Myslíš to pohřebiště talentů, kde rozkvetl Chiesa ještě víc, než ve Viole? Neříkám, že se podaří každej hráč, ale ten správnej si to uplatnění najde. Viz Loca. Vlahovic by byl prostě trefa do černýho, o tom jsem přesvědčen.

A nic na tom nemění fakt, že Kulu, nebo Morata by ve Viole taky hráli jinak.

Reagovat
10

Vyjmenoval si 2 příklady, který se za poslední roky podařilo neposrat, no.

Ale že by v Juve oba posunuli výkonnost zase tak výrazně nahoru bych úplně neřekl. Chiesa už poslední sezonu ve Viole předváděl podobný věci, přišel s velkým sebevědomím a svojí hru zlepšil. Loca drží standard ze Sassuola.

Pak tam je bohužel ten zbytek. De Ligt, Demiral, Spina, Cancelo, Berna, Kulu, Kean...Bentancur s Ruganim už taky měli být úplně jinde, místo toho jsou to vyhaslý tragédi. To prostředí a styl fotbalu poslední let prostě zabijí talent a vývoj těch hráčů, za tím si stojím.

Reagovat
Gazdo

Mame to podobne aj u nas je proste nieco spatne. Kazdy kto k nam pride hra prve zapasy ako poloboh a postupne upadne do toho priemeru az sa stane pomaly najhorsim hracom timu

Reagovat
10

Ano, ty dva kluby toho mají hodně společnýho. Nevím, jestli je to tím tlakem, nebo třeba tou starou gardou, která působí toxicky na nový hráče. To bych třeba takhle z dálky tipoval na problém u vás.

Reagovat
Gazdo

No ja si nemyslim ze je to tlakom ale prave tou starou gardou ktorej sme paradoxne vdacni za najlepsie obdobie v historii klubu. Ale oni na rozdiel od Xaviho, Puyola a Iniestu nevedia poznat kedy odist a bohuzial kazdy kto k nam pride sa im casom proste prisposobi lebo su to v Barcelone velke persony a je to vidiet na kazdej jednej posile ci uz Couts, De Jong atd ked prisli tak aktivne behali, napadali, ponukali sa na prihravku a posobili ako genialne posily ale skor ci neskor padli do priemeru az podpriemeru. Podobny scenar sa obavam ze pride pri Ferranoci ktory este teraz mozno bude chvilu tazit z toho co bol nauceny od Guardiolu a repre ale casom pokial tam budu hraci ako Busquets, Alba, Pique, Alves, Roberto atd tak to proste nebude ine sa obavam lebo ti hraci uz inak hrat nebudu a nie su vobec variabilni

Reagovat
smazaný uživatel

zkurvili jsme toho víc než dost, od 2016/17 jde vše do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Dušan má všechno pro to, aby se prosadil i v nátlakovější hře. Umí podržet i sklepnout míč, neustále se nabízí do skulin, on na to má.

Kulusevski je super hráč, jediný podobný typ jako Zaniolo v lize, akorát má rok a půl náskok, i když se loni trochu trápil. Kulusevski - Chiesa pod Vlahovičem je děsivá kombinace. Za rok. dva zcela dominantní.

Reagovat
10

Ale nikdy nehraje proti 10 bránícím hráčům. Když se podíváš na jeho góly, tak jsou to z 95% penalty, doklepávačky z malýho vápna a góly z brejků.

Pro mě je to hráč jako Belotti nebo Immobile, je tam až moc faktorů, který zkreslují jeho reálnou hodnotu. A zároveň díky Arsenalu a spol. jeho cena vyšlphala do nesmyslu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak Juve už taky dávno nehraje natlakovku.

Reagovat
10

možná, ale většina jeho soupeřů už jí nehraje vůbec

Reagovat
cresposuper

suhlas aj s tym, co pises dole. Btw u Scamaccu ocakavam podobny vyvoj, tj. ze sa z neho medialne spravi hrac do zakladu velkoklubu za 60 mega a potom sa niekto nepekne popali.

Reagovat
10

Ano, za tyhle peníze by to se Scamaccou bylo reálné. Já ho furt beru za těch 40m, o kterých se psalo. Pak je to v jeho věku a s jeho charakteristikou užitečnej hráč pro velkoklub. Navíc by dostal třeba 3m ročně, Vlahović 7m.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu, proč byste se měli zbavovat Kulusevskiho, ten by měl bejt stabilně v základu, když vidim co máte v záloze

Reagovat
10

a co s tím má společnýho Kulu jako křídlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on není čistě křídlo ne? V Parmě hrál mezzalu, jestli se nepletu

Reagovat
Pettirosso

viděl si někdy Kulusevskiho u nás hrát? Neříkám, že je špatný hráč, ale u nás za rok a půl neukázal vůbec nic, za co by měl být v základu.

Reagovat
Airus

Já vám nevím chlapy, Mě přijde že Kulu je právě jeden z mála kteří se u nás snaží.

A pořád beru faktor "Hrajme všechn na Ronalda."

Taky jsem čekal že dostane větší prostor aby něco tuhle sezónu ukázal, ale tomu týmu chybí většinou nápad a identita. A v tom patlanci co Max staví nedostává moc minut. Hlavně že si kopne Rabiot.

Možná mám, stejnej problem jako s Bernou a jsem k němu až moc schovívavej, ale podle mě se zbavovat hráče, kterej je dost univerzální a s dost velkým potencionálem, není dobrej nápad

Reagovat
smazaný uživatel

viděl sem vás hrát všehovšudy třikrát letos, víc jak půlka mančaftu nemá na to hrát v Juve

Reagovat
DelPiero137

Cca prvy pol rok bol delo. Mal zablesky ako Chiesa alebo Costa ked si na kridle robil co chcel. Sa mi mari ze potom prislo zranenie, stratil rychlost, sebadvoveru a je tam kde je. Ala na zaciatku bol velmi dobry.

Reagovat
10

To možná ne, ale pořád ve 20 letech ukázal věci, za který by měl důvěru a trpělivost určitě dostat. Mj. nám vyhrál Coppu.

Reagovat
Kaka14

Bennacer je uz spat a je od rana v Milanelle

Reagovat
Largo

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
Zark

dneska Parma proti Frosinone. Gigi se utká proti Grossovi. Oba klíčové postavy na mundialu 2006, Gigi dnes ještě stále jako aktivní fotbalista, zatimco Grosso trénuje už svůj šestý celek

Reagovat
10

Snad Parma postoupí, chci Gigiho ještě vidět v lize

Reagovat
Zark

s Iachinim by to mohli ještě uhrát na baráž a tam si poradit

Reagovat
10

snad jo, ten kádr je na papíře úplně jinde...na druhou stranu nebyl zdaleka ani na sestup, složený to mají dost divoce

Reagovat
Grahf

to fakt majú hráči interu vzadu na dresoch menovky v činštine?

Reagovat
fRRR

WTF

Reagovat
smazaný uživatel

Na počet příchodu Nového roku v Číně

Reagovat
smazaný uživatel

*počest

Reagovat
PISTOLERO

No ten gól spíš platit neměl, Džeko mu dobře naložil

Reagovat
smazaný uživatel

je to fotbal

Reagovat
cresposuper

Uz predtym ziskali loptu, takze VAR to nemohol zrusit

Reagovat
smazaný uživatel

Edin

Reagovat
smazaný uživatel

Vítězná mentalita

Reagovat
Nuno čomes

Ediiiin

Reagovat
10

去他妈的国际米兰

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Mihal

Hovoril som si, ze kolko ludi zase Inter nasral

Reagovat
Dejwa

Ještě šilhals po Scudettu?

Reagovat
10

od šilhání jsou tady jiný experti, kluci čínský

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Zark

doufal jsem, že tam bude to, co jsem myslel

Reagovat
mastakillah

Odpověděl bych ti, ale vím prd co to znamená. Určitě to bude něco zajímavého

Reagovat
zurix_new
Reagovat
PISTOLERO

Dumfries perfektní centr

Reagovat
fRRR

Atalanta působí hrozně unaveně...

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Ed_Hazard

Nejaký fanúšik Fiorentiny, ktorý by vedel popísať ako sa darí Odriozolovi?

Reagovat
ciernyribiz

dnes som si kvoli nemu pozrel zapas, ale to je otras, hra ako v okrese a ten rozhodca, cisty grc. myslim si ze minimalne jednu sezonu by sme mohli skusit hrat na pravo s nim a danim + lucas.

Reagovat
Ed_Hazard

Otras zo strany Álvara či celkovo úroveň zápasu? Čo som pozeral na jeho vylúčenie a penaltu, to bol riadny bizár Ja mám už pocit, že zväzy rozhodocm priplácajú za to aby robili zo seba debilov a aby robili prijebané rozhodnutia. Inak si to vysvetliť fakt neviem A to je naprieč španielskom, anglickom, talianskom aj nemeckom

Reagovat
ciernyribiz

uroven zapasu aj ten gol fiorentiny ako na dedine fakt. Alvara sonduju nasi skauti a idu pozitivne ohlasy tak uvidime cez leto bude treba stopera kupit.

Reagovat
10

Tak to vám asi skauta v Itálii dělá Andrea Bocelli, protože na toho splašenýho průměrnýho softíka nic pozitivního jít nemůže

Reagovat
Zark

liga mistrů evropy vole

Reagovat
Savi

Tak komu to dnes sudí v zápase AC Juve posere? Kdo tu bude brečet?

Reagovat
smazaný uživatel

Ťažko to tipovať, ale je tutovka, že v takom zápase to bude pískať nejaký kokot, ktorý ten zápas brutálne ovplyvní a budú tu zase obe strany mudrovať.

Reagovat
10

už jen to, že měl původně pískat Orsato a nakonec píská Di Bello, je divný...po tý Spezii na San Siru, to budou asi trošku nervičky

Reagovat
Savi

Neznám ty sudí :-) Důvod změny a jejich zkušenosti?

No rozhodčímu právě nezávidím...a pokud to nezvládne a jednu stranu poškodí, tak to budou zase diskuze

Poškodí Juve - fanoušci: Kompenzují Spezii

Poškodí AC - fanoušci: Vedení ligy nechce AC na trůnu

Reagovat
10

nevím, asi Orsato zvolil život

každopádně Di Bellovi fakt nezávidím, po tý Spezii to bylo peklo, snad to udrží

Reagovat
Nuno čomes

A co takhle nepoškodit nikoho?

Reagovat
Savi

nevtipkuj

Reagovat
mastakillah

JJ

Reagovat
Melchior

Pokud bychom dnes vyhráli a prodloužili docela slušnou šňůru, věřil bych, že na úkor někoho z těch tří týmů tu LM urveme.

Reagovat
10

já jen doufám, že si na tom poli dneska neurve zase někdo koleno...už včera v zápase Interu to hřiště vypadalo šíleně

Reagovat
mastakillah

Dries

Reagovat
mastakillah

Amir

Reagovat
mastakillah

Lorenzooo

Reagovat
Alberto Aquilani

Ho ho hooo... pohonil som

Reagovat
blaugrana

nie je umenie vyhonit si, ale len tak pohonievat

Reagovat
EXoRcIsT

keby takto vedelo AS premienat sance kazdy zapas tak by uz davno bolo v TOP4

Reagovat
Alberto Aquilani

Vôbec... veď my sme si práveže často tie šance vypracovať nevedeli a to bol problém. To že dal Tammy párkrát tyč ok, ale šancí bolo strašne málo. Dnes som si za stavu 1:0 hovoril, že je to najlepší polčas pod Mourinhom, lebo tam okrem gólu boli ešte ďalšie 2 tutovky

Reagovat
Emmett Brown

Ešte by som sa netešil, čaká nás aj druhý polčas.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedniška 2. poločas může klidně být a konec 5:3 nebo 4:2, bylo by to typické.

Bohužel pro Aurelia na láve je jen Cutrone, který ve vší úctě může tak akorát čekat kdy mu to spadne na hlavu, nebo se to k němu odrazí.

Reagovat
Maritazzi

AMN a Sergio Oliveira budou asi dobrý posily, ale bez toho DM to bude v těžších zápasech pořád stejně na hovno. Dal bych Kamarovi klidně těch 5, kolik si má žádat.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja si hovorím, či tam neskúsiť toho Nilesa... on aj na tej lajne hrá vlastne skôr ako také DM...

Reagovat
smazaný uživatel

zvladol by v pohode

Reagovat
10

to je šílený, jak je AS naprosto neschopný jakýkoliv formy bránění...to klidně mohlo skončit remízou

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja som sa reálne bál, že to skončí 4:4 a ani to od toho nebolo ďaleko... ten druhý gól je presný obraz Ríma. Sám hráč Empoli si to ťahá ku 16ke, päť hráčov Ríma na čele s Cristantem a Mancinim na neho kuká, až kým nedá gól.

Pozitívne je, že Banderas je naozaj výborný futbalista a tak opäť po rokoch môžeme vidieť v Ríme stredopoliara, ktorému neprekáža lopta. A Tammy. Síce som ho tu nedávno skritizoval, ale od zápasu s Atalantou je ako vymenený. To sú veľmi dobré výkony čo teraz podáva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Reagovat
Maritazzi

Celou sezonu, góly buď z naprostých brainfartů Manciniho, Ibaneze nebo neexistence defenzivní zálohy. Jenom směrem k tomu včerejšku - mě by fakt zajímalo, jestli po nich chce Mourinho, aby takhle zalezli, jako ve druhém poločase nebo se ten tým takhle zblázní. Karsdorp pak zaleze na úroveň stoperů, rozpadne se napadání a Empoli nás rázem točilo jak Inter.

Tammy i Nico včera super, vzhledem ke složení týmu bych to ale vrátil ke 4-2-3-1.

Reagovat
LesyJePan
Reagovat
10

Danilo, De Ligt, Bonucci, Pellegrini, Arthur, Bernardeschi...to je bohužel lavička

Reagovat
fRRR

Co by byla ideální sestava podle tebe?

Reagovat
10

ta obrana by určitě byla silnější, než to dnešní složení

ideální sestava za mě:

Sczeszny - Danilo, De Ligt, Chiellini/Bonucci, Pellegrini - McKennia, Arthur, Locatelli - Cuadrado, Morata, Dybala

Reagovat
fRRR

ale myslel jsem, že Bonucci je právě ještě mimo? Nebo to teď bereš jako ideální sestavu nehledě na to, kdo je zrovna zraněnej?

Reagovat
10

bez ohledu na zranění, pak je ta sestava bohužel realita, protože i De Ligt se před zápasem zranil

Reagovat
M11

Zaludecni problemy nastesti jen

Reagovat
10

jo, už asi potřetí v sezoně před zápasem

Reagovat
fRRR

Ha! To jsem nevěděl. Chiesa je do konce sezóny? To mě mrzí, i když proti AC, tak mě vždycky baví.

Reagovat
10

Fede imho bude rád, když se vrátí v 5. kole příští sezony

Reagovat
fRRR

Reagovat
M11

Pelle musi byt z toho uz dobre v prdeli.. pokazde je nekde jinde nez Sandro a stejne zas sedi

Reagovat
10

teď sice dive od Calabrii, ale Sandro klasicky úplně mimo a dost riskoval, to je chodící mrtvola

Reagovat
stuff

Toto je loteria. Viem si predstavit akykolvek vysledok aj pocet golov. Super by bolo neprehrat a tri body by boli uzas. Forza juve!

Reagovat
smazaný uživatel

Forza remíza!

Reagovat
10

Poprvé v historii hrajou oba milánský kluby doma během jednoho kola. Kdo viděl včerejší zápas Interu s Venezií a to oraniště, tak asi tuší, že to bude dneska velká kvalita. Zrovna takovej zápas, to nepochopím, kdo to vymyslel

Reagovat
fRRR

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Greny

Se divím že je nenechali hrát i ve stejnej cas

Reagovat
Inter Eterno Amore

a to sa tam hralo ešte zopár predĺžení za posledné 2 týždne

Reagovat
Yanek

Samozřejmě další věc je, že klub jako AC nemá normální trávník. Hlavně, že se čeká 3 roky na potvrzení nového stadionu. Prostě Itálie, tyhle detaily ji hrozně sráží...

Reagovat
Shevchenko

To mi vůbec nedošlo. Proč to ti blbci povolili?

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle italské šlágry v neděli v 9 mají velké kouzlo.

Reagovat
10

se posral Di Bello za tohle žlutou na začátku zápasu? to jí měl dát i Krunićovi

Reagovat
stuff

Strasne otvorene to je. Nepaci sa mi to

Reagovat
fRRR

Prosím Romagnoli, zapni dneska jakoukoliv rychlost a smysl pro pozici, co si ještě z těch "mladejch" let neztratil...

Reagovat
Yzemi

Ten rozhodčí ještě nic nezapískal správně!!!

Reagovat
10

ten loket Romagnoliho proti Moratovi a odpískanej faul Alvárovi byl zatím nejlepší

Reagovat
Yzemi

teď to bez žluté další parádička...

Reagovat
Greny

To proč nedostal ten Diaz zlutou

Reagovat
10

si dělá prdel? co je jasnější karta?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná žlutá na Cuadrada

Reagovat
Malresi

Sudí nezvláda od začiatku

Reagovat
10

přijde mi, že má časovač na píšťalce na 15 vteřin pořád dokola...toho jsem se bál nejvíc, protože to je pak to nejhorší nekoukatelný calcio

Reagovat
Malresi

Reagovat
10

zatím je to takovej zápas Cuadrado (s doprovodem) vs. Leao (s doprovodem)

Reagovat
maras93

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu bohužiaľ bez atmosféry a na rozjebanom trávniku

Reagovat
LesyJePan

Ale Cuadrado je proti nam už tradične nebezpečný.

Reagovat
10

něco jako na druhý straně Calabria...ten vypadá proti Juve vždycky jako takovej lepší Cafú

Reagovat
GEGE

však Calabria hraje už dva roky konzistentně dobře...

Reagovat
10

proti Juve je to extrém mi přijde, vždyť je skoro pravidelně mezi 2-3 nejlepšíma

Reagovat
LesyJePan

Zlatan tato sezona je príliž krčovitá… vek nezastaviš bohužiaľ

Reagovat
fRRR

telepatie

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
fRRR

Jo aha, to bylo zranění, já mluvil o tý hře.

Reagovat
LesyJePan

Tiez som to tak myslel + tie zranenia su ešte navyše

Reagovat
10

bohužel už teď nehrajete v 10 jako my

Reagovat
fRRR

Ibra mě hrozně štve, už tak poslední dva měsíce. Kdyby aspoň z těch šancí konzistentně dával góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem ktorý súdny tréner môže chcieť hráča ako Morata v tíme.

Reagovat
M11

Morata je uplne k nicemu.. jak jsem ho mival rad, tak zacinam byt na nej alergicky

Reagovat
10

to je naprostá šílenost...

Reagovat
stuff

Reagovat
Yanek

Giroud není top hráč, ale tomu týmu dává už teď na hřišti víc než Ibra.

Reagovat
maras93

rozhodně

Reagovat
LesyJePan

No škoda, že pre Pioliho je Ibra stale prva voľba na hrot.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo ja viem. Či Ibra, alebo Oli, momentálne to nie je nejaký rozdiel.

Reagovat
LesyJePan

Ibra strašne kazí jednoduche situacie, keby sa sustredil na to na co v jeho veku ma tak by to bolo mozno lepsie.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ ani ten Leao nemá svoj deň.

Reagovat
10

co furt píská panebože čistýho času byl míč ve hře tak 6 minut...

Reagovat
10

jinak ten Brahim a 3. taktickej faul, pořád bez karty...to jsou zase ty druhý extrémy

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá sa to pozerať. Zo 40min sa hralo možno tak 15.

Reagovat
10

o půlce bych vyměnil Allegriho za Landucciho, to by mělo stačit

Reagovat
panca

To je kvuli covidovym omezením tak malo lidi v hledišti?

Reagovat
LesyJePan

Jop

Reagovat
panca

Atmosfera je hodne bidna. To je skoda

Reagovat
GEGE

Solidní poločas bohužel s toho klasicky nejsme schopní vytřískat víc,protože efektivita je klasicky zoufalá...

Reagovat
10

Technická úroveň v prvním poločase k pláči, tam není stopa nějakýho systému, vědění o sobě, náznak kombinace, to je normální anarchie. S Moratou ani nehrajeme v 10, spíš AC hraje ve 12 lidech, protože on zakládá akce AC mnohem líp než jejich stopeři. Já bych místo něj bral i Libora Kozáka.

Reagovat
10

Jinak musím pochválit Rugu, ten tu defenzivu drží sám, příjemně překvapuje

Reagovat
fRRR

Mám dojem, že to jak řešíme situace v poslední třetině je fakt tristní a šlo to oproti prvním deseti zápasům hrozně dolů. Ibra, Brahim, Messias jsou občas fakt tristní...

Reagovat
Savi

Messias slabota...

Přijde mi, že hráči moc dlouho vymýšlejí, co udělat...a pak to překombinují nebo to nahrají dozadu. Aspoň zkusit vystřelit.

Naštěstí Juve je v útoku tragický. Dybala se snaží, ale musí se hodně vracet do hloubky pole pro míč.

Reagovat
fRRR

A přitom mě přišlo na přelomu roku, že narozdíl od těch dalších hráčů ty situace řeší jednodušeji, ale asi se asimiloval

Reagovat
maras93

Je to takový nijaky.

Reagovat
LesyJePan

Bieda z oboch stran

Reagovat
maras93

Messias by měl jít out. Ten je prisernej

Reagovat
LesyJePan

Omg giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Na jaku piču tam je hrotak keď nechce zakoncovat

Reagovat
maras93

Zbytečně se to snaží furt někam tukat namísto aby zkusil zakončit

Reagovat
fRRR

Proč sakra nezakončoval...

Reagovat
Savi

ta pozice vypadala krkolomně, asi to moc nešlo

Reagovat
LesyJePan

Pioli mi teraz dokonale precital myslienky tym dvojstriedanim.

Reagovat
10

to byla penalta, hoši

Reagovat
M11

Ty vole

Reagovat
10

nečekaně po tý masáži

Reagovat
Yanek

Jasná pentle, Messias

Reagovat
10

radši ho hned uklidil...

Reagovat
stuff

To co je za striedanie?

Reagovat
Yanek

Brahim ten tlak taky moc nedává. Do příští sezony potřebujeme nutně CAM, ST a RW.

Reagovat
maras93

jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný Volvo

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta, ale to vyplakávanie a valanie sa ako keby mu prejebal koleno motorovou pílou… to sú proste buzeranti fakt tí futbalisti. Vždy som ich obhajoval, ale to pomenovanie väčšine z nich fakt sedí.

Reagovat
pingla

Reagovat
GEGE

to neměl šanci vidět

Reagovat
10

asi tak jako Muntariho gól

Reagovat
fRRR

Reagovat
LesyJePan

Messimaekers

Reagovat
maras93

On je vymotá a pak udela takovej nesmysl

Reagovat
dantetomas

Kua, ale to je strasne uspavanie hadov

Reagovat
Savi

to je brajgl...

Reagovat
10

kdybyste před Maxe postavili možnost výběru mezi remízou 0:0 a výhrou 4:3, vybere si ten první výsledek

Reagovat
stuff

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
fRRR

Tady podle mě padne z jedný strany nějaká hrozná haluz, já už to vidím, to by tak odpovídalo tomu zápasu

Reagovat
LesyJePan

Reklama na futbal

Reagovat
10

akorát se na ní složili zástupci všech ostatních sportů

Reagovat
stuff

Reagovat
10

kde je Rabiot? to je poslední střípek do mozaiky dnešního zápasu

Reagovat
M11

Mas ho tam

Reagovat
10

dobrou

Reagovat
stuff

Prestan bazmeg

Reagovat
DelPiero137

cakal som ze po jeho nastupe dostaneme gol

Reagovat
stuff

Ten Ruganiho vybeh, premyslenie si a navrat

Reagovat
smazaný uživatel

Ten trávník můžou rovnou vyměnit..

Reagovat
Yzemi

a je to

Reagovat
Yzemi

Na tohle se nedá dívat, Max musí jít!!!

Reagovat
stuff

Reagovat
10

Nechápu, jak mu může dělat asistenta Landucci, co teď dva zápasy nonstop řval na stopery, ať to vytáhnou výš, když pak vidíš Allegriho a stopery od začátku do konce zápasu v našem vápně.

Reagovat
M11

Ty kraso match.. podme do faku

Reagovat
LesyJePan

Boha taky hovnofutbal som dlho nezažil rano budicek na 5:00 a ja sa kvoli twjto sračke nevyspim ..

Reagovat
smazaný uživatel

Za toto by si oba tímy zaslúžili zobrať po bode

Reagovat
10

Kdyby odpískal tu jasnou penaltu, tak jsme vyhráli bez jediný střely na bránu 1:0 a Max by mohl skončit, protože to by byl ultimátní vrchol jeho kariéry. Jinak ten zápas vypadal jako pinball bez dvířek...ale to by možná bylo zábavnější sledovat

Reagovat
maras93

Paralympiáda.

Reagovat
Yzemi

Jdu si zpravit náladu u M.A.S.H.e

Reagovat
Yzemi

Pane bože, spravit!

Reagovat
LesyJePan

OFFICE

Reagovat
Yzemi

Reagovat
stuff

Maxovi sa zrejme velmi paci jeho seria bez prehry v lige

Na druhu stranu, kiezby ju este podrzal. Forza juve

Reagovat
Morgue

Tady se nabízí poděkování rozhodčímu za 2 věci, že odpískal konec a Juve nepiskl pencli po tom co se Messiah rozhodl hrát si v šestnátce na hloupou šestnáctku... Tyto 2 hodiny života mi už nikdo nevrátí

Reagovat
Yzemi

Pane bože, spravit!

Reagovat
M11

Srance

Reagovat
smazaný uživatel

ideální výsledek.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
DelPiero137

Hraci akoby sa bali zautocit. Na druhu stranu som cakal ze nas AC zomelie a bude to 3:0.

Asi mam nizko nastavenu latku, niektori hraci podali slusny vykon v zmysel bojovnost, obcas vyhrany suboj, obcas presna prihravka, obcas neodkopnutie naslepo do pecka.

Z dnesneho zapasu sa dalo viac vytazit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele