InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Expediční kamera – festival cestovatelských filmů

    neděle 28.4 16:00 - Čajovna Pod Stolem, Strakonice

  • Vernisáž výstavy modelů, obrazů a sbírkových předmětů k operaci Overlord

    neděle 28.4 14:00 - Městská galerie Vodňany, náměstí Svobody 18

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hokejisté Tábora neměli s vítězstvím v hájemství posledních Řisut žádné starosti

TÁBOR – Druholigové konto táborských hokejistů je po sobotě bohatší o důležité tři body. Pokud si do utkání na ledě Řisut vezli určitý respekt před nevyzpytatelností posledního týmu tabulky, vzal hned po nástupu do zápasu za své. Domácí trenér Jan Boháček mohl v utkání využít jen dvanáct hráčů do pole a brzy se ukázalo, že to na favorita z jihu Čech stačit nemůže. První dva kamínky do pozdější devítigólové mozaiky položil už v necelých čtyřech minutách kapitán Radek Seidl a zároveň tak zadělal na svůj pozdější hattrick. Po dvou gólech si na stadionu ve Slaném připsali Lukáš Prášek s obráncem Dominikem Havelkou, jednou trefou přispěli k bezproblémové výhře Lukášové Endál a Kříž. Čestný úspěch buldoků v podání Petra Janečka, který v létě koketoval s působením v Táboře, obstarala jediná střela, která v první třetině mířila na promrzlého brankáře Tadeáše Dvořáka. Ten si nakonec z jednostranné partie odnesl pouhých devět zákroků.

 HC Řisuty – HC Tábor 1:9 (1:4, 0:2, 0:3), branky: 16. Janeček (Kučera, Náprstek) – 2. Seidl (Šulek, Černý), 4. Seidl (Bárta, Šulek), 14. Prášek (Dančišin, Hubata), 18. Havelka (Kříž, Bárta), 35. Seidl (Černý, Šulek), 38. Havelka (Šulek, Seidl), 47. Endál (Hubata), 50. Prášek (Havelka, Černý), 56. Kříž (Hasman, Dančišin), rozhodčí: Pastier – Kettner, vyloučení: 4:3, využití: 0:1, 85 diváků.
 HC Řisuty: Stahl – Řepka, Malovický, Zich, Matula – Výrut, Sýkora, Petráš, Kučera, Janeček, Náprstek, Čermák, Pokorný.
 HC Tábor: Dvořák – Kříž, Hubata, Černý, Havelka, Pařízek, Radoš – Hasman, Dančišin, Endál – Seidl, Bárta, Šulek – Zíb, Zayml, Prášek – Chocholoušek.

 Svůj pohled na pohodový zápas v hájemství středočeského soupeře odhalí na stránkách Táborska Miloslav Čech, asistent trenér A-týmu HC Tábor. Zároveň se čtenáři dozvědí, kterak kohouti zbrojí na poslední sezonní derby v Písku. To se hraje právě ve středu 26. ledna od 18 hodin.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace