InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Expediční kamera – festival cestovatelských filmů

    neděle 28.4 16:00 - Čajovna Pod Stolem, Strakonice

  • Vernisáž výstavy modelů, obrazů a sbírkových předmětů k operaci Overlord

    neděle 28.4 14:00 - Městská galerie Vodňany, náměstí Svobody 18

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blatná ligové písecké mladíky příliš neprověřila

PÍSEK - Dorostenecké družstvo FC Písek U19 sehrálo druhé přípravné utkání na jarní část České ligy dorostu. V neděli 23. ledna si k Otavě na umělou trávu Písečtí pozvali nejhorší tým krajského přeboru mužů s nulovým bodovým kontem - Blatnou.

FC Písek U19 - Blatná muži 7:3 (3:0)
Branky: Bílý 3, Kubeš a Žilák po 2 - Čadek, Prokopec, Hadáček
Písek
1. poločas: Těžký - Tlapa, Michal Kynkor, Carda, Jan Pícha - Hadáček, Kašpar, Martin Kynkor, Baďura, Václav Pícha - Bílý
2. poločas: Pokorný - Smola, Horník, Hrdlička, Vondrák - Maroušek, Vonášek, Kozák, Žilák, Kubeš - Šuba

Svěřenci trenéra Petra Bílého nedali soupeři příliš šancí a prakticky celý první poločas se hrálo na polovině hostí. Ti si vypracovali jedinou brankovou příležitost, tu však lehkovážně zahodili, když střelec poslal míč vedle zívající branky. Písečtí mladíci si naopak vytvořili množství šancí a tři z nich proměnil v góly kanonýr Tom Bílý, který už s několika spoluhráči z dorostu sbírá zkušenosti v třetiligovém týmu mužů.
Aby měl přípravný duel nějaký smysl, do druhé půle trenér Písku půjčil soupeři čtyři hráče - Martina Kynkora, Toma Bílého, Filipa Hadáčka, Václava Píchu a Rostislava Baďuru. Ti hru Blatné rozhýbali až natolik, že bylo brzy srovnáno na 3:3 a hra už měla úroveň přípravného charakteru. Pak se přeci jenom projevila větší kvalita na straně píseckých mladíků, ke třem gólům z prvního poločasu přidali čtyři ve druhém a přesvědčivě zvítězili 7:3.
Řekl po utkání
Trenér Písku Petr Bílý: „Po týdnu, kdy půlka hráčů byla v karanténě, jsem rád, že si kluci mohli užít alespoň nějaký zápas. Pořád je to ale z naší strany kostrbaté. V některých fázích špatně řešíme přechodovou fázi. Zatím, pokud to bude možné a hráči nebudou v karanténách, všichni budou v přípravných zápasech dostávat stejný prostor. Mrzí mě nástup do utkání druhé jedenáctky, která nezachytila na začátku druhého poločasu tempo hry a z 3:0 to bylo rázem 3:3. Pak už to bylo ok a zápas splnil účel."
Příští program
Podle plánu se teď písečtí dorostenci svým příznivcům z domácího prostředí na měsíc odmlčí. Třetí přípravné utkání sehrají Písečtí v neděli 30. ledna na Meteoru Praha, v sobotu 5. února v Jihlavě a pak odjedou na soustředění do sousedních Strakonic. Další přípravný duel je pak čeká v sobotu 19. února, kdy pojedou na hřiště Táborska. Domů se na umělou trávu vrátí až 20. února, kdy změří síly s muži Vimperku.

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Luky 

    Reagovat

     

    Kynkor, Bílý,Baďura,Hadacek, Pícha - to je podle mých počtů pět:-)

    Vloženo 24.1.2022 16:17:37

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace