Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dráhy hot wheels / foto: SmLyubov / Shutterstock.com

Dráhy Hot Wheels jsou mezi dětmi hit! Jako dárek k narozeninám zaručeně vykouzlí úsměv na tváři

Pokud chcete mít jistotu, že se po rozbalení balíčku v ozdobném papíru dětské oči opravdu rozzáří upřímnou radostí, vsaďte na hračky, které právě teď patří mezi ty nejpopulárnější.

Děti se často nechávají ovlivnit názory svých vrstevníků, se kterými mnohdy tráví ve školce či ve škole dokonce více času, než s rodiči, sourozenci a dalšími členy rodiny. Stejně jako mezi dospělými se i v dětských kolektivech objevují různé módní trendy. Vedoucí příčku v žebříčku oblíbených hraček často obsazují známé postavy z pohádek a animovaných filmů, není proto divu, že dráhy Hot Wheels se svými čtyřkolými hrdiny jsou mezi nimi.

Filmy i hračky s touto tematikou zná každé dítě

První díl série animovaných filmů nazvaný Hot Wheels Highway 35 World Race spatřil světlo světa již v roce 2003 a udal směr, kterým se ubíraly i další příběhy z tohoto světa. Akční sci-fi se sportovní tematikou, na kterém spolupracovali tvůrci z USA a Kanady, zavedlo diváky do prostředí závodů automobilů se speciálními vlastnostmi. Cílem účastníků bylo projet trať v jiné dimenzi, získat Kruh moci a také 5 milionů dolarů. Hlavní kouzlo filmu spočívá v propracovaných záběrech, mezi nimiž nechybí ani pohledy z kokpitů jednotlivých aut. Strhují záběry okouzlily téměř každého kluka i mnohé dívky, na své si přijde i nejeden rodič. Další díly se nesou v podobném duchu, závodníci vždy zažívají i nějaké další dobrodružství. Vylepšení průběžně zaznamenalo i grafické zpracování. Zatím poslední pokračování úspěšné série bylo natočeno roku 2014. A jak tomu bývá, vznikla i celá řada filmy inspirovaných hraček.

Dráhy hot wheels

Pravé dráhy Hot Wheels jsou jedině od Mattela. Vybrat si můžete celou dráhu, autíčka i letadla

Společnost Mattel patří mezi nejznámější výrobce hraček pro malé i velké děti. Dokáže oslovit dokonce i dospělé. V rámci sady Hot Wheels nabízí klasické angličáky, monster trucky, letadla, náklaďáky i kompletní dráhy. Dostupné jsou i garáže, přepravníky aut a monster trucků a další kousky. Zakoupit navíc můžete jednotlivé kousky, menší sety i velké sady.

Hot Wheels nejsou jen hračka, ale celá sběratelská série

Dráhy Hot Wheels dokáží zabavit každého milovníka dobrodružství a rychlých kol opravdu na dlouho. Ve světě závodních aut se stále děje něco nového, přibývají soupeři, se kterými je třeba změřit síly. Skvěle si vyhrají nejen kluci, ale také tatínkové, strejdové a dědečkové, s radostí se zapojí i mnohé dívky, maminky, tety a babičky. I těm totiž dokáže často učarovat rychlost a krása naleštěných a jedinečných automobilů. Navíc se nejedná o obyčejnou hračku – angličáky Hot Wheels tvoří skvělou sběratelskou sérii.

K tomuto článku není otevřena diskuze