Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hvězda seriálu Teorie velkého třesku prožívá těžké období: Její jediný syn (†26) spáchal sebevraždu!

Herečka Regina King a její syn Ian.
Zdroj: Profimedia
Sebevražda

Americká herečka Regina King (51), známá třeba ze seriálů Teorie velkého třesku nebo 24 hodin, prožívá velmi smutné období. Její teprve šestadvacetiletý syn Ian Alexander Jr. spáchal sebevraždu, jak potvrdila CNN. „Naše rodina je naprosto zdrcená ztrátou Iana,“ uvedla rodina v oficiálním prohlášení.

Herečka Regina King měla pouze jednoho syna, kterého vychovávala společně s bývalým profesionálním fotbalistou Ianem Alexanderem. Syn se jmenoval Ian Alexander Jr. a věnoval se hudbě jakožto DJ. Koncem ledna měl mít vystoupení v Los Angeles, ale to už se nikdy neuskuteční.

Její jediný syn, kterému bylo teprve šestadvacet, totiž spáchal sebevraždu, jak potvrdila rodina webu CNN. „Naše rodina je naprosto zdrcená ztrátou Iana. Byl jasným světlem, kterému hluboce záleželo na štěstí druhých. Naše rodina žádá o citlivost v těchto těžkých chvílích,“ uvedla rodina v oficiálním prohlášení. Důvod, proč spáchal sebevraždu, se zatím neví.

Svobodná matka a úspěšná herečka

Iana vychovávala Regina mnoho let sama. V roce 2007 se po devíti letech rozvedla se svým manželem a od té doby byla svobodnou matkou. V jednom z rozhovorů přiznala, že to nebylo vždy snadné, ale nic nebylo silnější než její láska k synovi. Když herečka slavila minulý rok narozeniny, Ian jí připravil velkolepou oslavu a napsal dojemný příspěvek na sociální sítě.

Regina King hrála ve spoustě filmů a seriálech. Mezi ty nejznámější patří třeba seriály Teorie velkého třesku, 24 hodin, American Crime, Policajti z L.A. nebo ve filmech Bláznivá školka, Jerry Maguire, Ray nebo Poetic Justice.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy