Litoměřice: Cílem bonusové knížky je přitáhnout pozornost turistů

24.01.2022 19:02 | Tisková zpráva

Oslovit turisty a nabídnout jim v podobě bonusů, výhod a slev příjemný a pestrý pobyt v Litoměřicích je cílem bonusové knížky „Vychutnej si Litoměřice“. Město Litoměřice ji plánuje vydat u příležitosti zahájení nové turistické sezóny a ke spolupráci zve místní podnikatele.

Litoměřice: Cílem bonusové knížky je přitáhnout pozornost turistů
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

„Bonusová knížka, která bude k dostání v infocentru za symbolickou cenu, přinese turistům dvojí užitek. Jednak nabídne ucelený přehled míst, která stojí za to v Litoměřicích navštívit, ale hlavně prostřednictvím slevových kuponků dostanou návštěvníci města bonus v podobě slevy za vstupné, poskytnutou službu či gastronomický zážitek,“ uvedla vedoucí odboru komunikace, marketingu a cestovního ruchu městského úřadu Eva Břeňová.

Do projektu by měli být zapojeni hoteliéři, restauratéři, provozovatelé galerií, muzeí, sportovišť, ale i poskytovatelé služeb, kterým projekt přinese propagaci jejich aktivit směrem k turistům, ale i občanům. Náklady na vydání bonusové knížky v podobě sešitku o velikosti cca 14 x 7 cm s vytrhávacími kupóny, kde bude nabídka seřazena podle kategorie poskytované slevy, platné pro letošní i příští rok ponese město. To například nabídne 50% slevu na vstup do podzemní expozice Důl Richard v proměnách času, na únikovou hru v Kulturním a konferenčním centru nebo slevu při vstupu do plaveckého bazénu.

„Kdo by se chtěl zapojit, může tak učinit do 20. února tím, že svůj zájem nahlásí v infocentru nebo mailem (anna.jancurova@litomerice.cz),“ vyzývá marketingová manažerka města Anna Jančurová.

Mezi prvními podnikateli, kteří již projevili zájem o účast, je provozovatelka Kávy s párou Jana Plíhalová. Další se postupně přidávají. „Myslím, že bonusová knížka je pěkným počinem, k němuž stojí zato se připojit,“ konstatovala Jana Plíhalová.

Popis k fotogfrafii: Minimuzeum železnice, včetně zábavné hry pro děti, rozvíjí v suterénu bývalé výpravní budovy Jana Plíhalová, majitelka restaurace Káva s párou (na snímku vpravo s marketingovou manažerkou města Annou Jančurovou). Jako první se zapojila do knihy bonusů. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Galerijní a muzejní noc nabídne zábavný program pro všechny generace

10:23 Zlín: Galerijní a muzejní noc nabídne zábavný program pro všechny generace

V pátek 24. května se uskuteční letošní Galerijní a muzejní noc ve Zlíně. Pro ty, kteří zůstanou vzh…