Podle Kingové byl Ian Alexander „světlem, které se hluboce staralo o štěstí ostatních“. Otcem hereččina syna byl její bývalý manžel Ian Alexander starší. Kingová smrt syna potvrdila pro E! News. „Naše rodina je naprosto zničená ztrátou Iana,“ uvedla a požádala, aby fanoušci i média respektovali soukromí pozůstalých.

Mladý Ian byl úspěšný DJ. Kingová v minulosti dokonce prozradila, že je na jeho hudební kariéru pyšná. V roce 2019 se spolu dokonce objevili na červeném koberci na předávání Zlatých glóbů. Tehdy uvedla, že ji její syn dělá „šťastnější než cokoli na světě“.

Ian měl se svou matkou velmi pevné pouto. „Mít tě za matku, to je ten nejúžasnější dar, jaký bych si kdy mohl přát,“ napsal například na svůj instagram, když jí naposledy přál k narozeninám.

„Lidé se mě obvykle ptají, jaké je mít za matku Reginu Kingovou,“ uvedl před smrtí pro E! News. „Je prostě skvělá, opravdu. Nenechá žádný špatný den, aby zničil čas, který spolu trávíme, takže je opravdu úžasné mít takovou matku… Užívám si čas strávený s ní,“ svěřil se tehdy. Herečka je ze synovy smrti pochopitelně naprosto zničená. Přesná příčina úmrtí zatím není známa.

VIDEO: Strážníci v Ostravě rozmluvili mladíkovi sebevraždu.

Video
Video se připravuje ...

Strážníci v Ostravě rozmluvili mladíkovi sebevraždu. MP Ostrava

Fotogalerie
76 fotografií