Můj čas na kafíčko

Má snad důvod žárlit na svého manžela?

Můj čas na kafíčko

Známe ji rozesmátou, optimistickou, ale poslední měsíce jí ten optimismus dal opravdu hodně práce. Přišel další úraz a finanční problémy.

Mohli by si žít s manželem Václavem Vydrou (66), jak se říká, jako baroni, kdyby nebylo neustálé péče o koňskou farmu. Tu musí Jana Boušková (67) pomoci udržet nad vodou, i když farmaření doba příliš nepřeje – nemohou se zastavit.

Málokterý český umělec měl závěr roku tak náročný jako usměvavá herečka Jana Boušková (67), na kterou jako by se lepila příslovečná smůla. Veřejnost snad už ani nepřekvapí, že utrpěla další úraz, jakousi blíže neupřesněnou frakturu na noze, snad kotník.

Naštěstí to nebylo zdaleka tak vážné jako před pěti lety na lyžích, kdy jí hrozila i amputace; teď pouze muselo měnit program Národní divadlo. Nicméně okolnosti listopadového zranění byly asi trošku trapné, protože paní Jana ani její manžel jeho povahu nezveřejnili, což patrně znamená, že se jí

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden