Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Netradiční záliba Olgy Menzelové. Radost z lovu v popelnici!

Olga Menzelová vybírá popelnice!
Zdroj: Profimedia.cz
+ Další 2 fotografie
Bizár

Něco takového byste od vždy půvabné blondýnky Olgy Menzelové (44) rozhodně nečekali. Během jedné nedělní procházky po Praze 6 si všimla nespočtu knih v popelnici a rozhodla se na ně podívat. Její partner, egyptolog Miroslav Bárta, celou situaci zdokumentoval a video následně přidala Menzelová na Instagram.

Vdova po zesnulém režisérovi Jiřím Menzelovi (†82) Olga strávila neděli velmi netradičním způsobem. Když procházela kolem plných popelnic, všimla si, že se v jedné z nich nachází veliké množství různých knih.

„Tak my máme takový zajímavý nedělní program, bufetíme na Hradčanské u popelnic. Já jsem tady kromě zajímavých knížek z roku 1900 objevila třeba kroniku, jak se stavělo metro. Všechny výtisky z té doby jsou do ní pečlivě nalepené,“ popsala Menzelová, co nalezla za poklady. Její partner, egyptolog Miroslav Bárta, ji u toho celou dobu natáčel a část z toho zveřejnila Olga na svém Instagramu.

Jednu knihu si odnesla domů

Menzelová byla z objevu zcela nadšená a v popelnici se nějakou dobu prohrabovala. Nejvíce ji však zaujala jedna kniha s názvem Zamlklé děti, kterou si následně odnesla i domů. „Jestli doma něco opravdu nemáme, tak to jsou zamlklé děti, tak třeba tady najdu rady,“ zasmála se Olga.

V komentářích byli lidé pobavení, když viděli Olgu u popelnic, mnozí se však podivovali nad tím, jak lidé dokáží bezmyšlenkovitě vyhazovat tak staré knihy. „To bych nikdy nedokázala, vyhodit knihu,“ napsala jedna z uživatelek. „Já jednou vlezla pro knihy i do kontejneru,“ smála se spisovatelka Barbara Nesvadbová. „Kdo to mohl udělat? Takový poklad,“ nechápe další komentující.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy