Hlavní obsah

Proč kontrolovat spamy? Odpovědí je příběh americké výherkyně milionů

Že se občas vyplatí projet v e-mailové schránce i složku s nevyžádanou poštou, dokazuje případ 55leté zdravotní sestry z amerického Michiganu. Ta nedávno zjistila, že vyhrála tři miliony dolarů v loterii, zpráva o výhře však nejdříve zapadla mezi spam.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Laura Spearsová uhodla při silvestrovském losování pět výherních čísel - 2, 5, 30, 46 a 61. Navíc využila možnosti znásobení výhry, které jí při koupi tiketu vyšlo na dva dolary. Díky tomu teď může slavit výhru tří milionů dolarů (64,6 milionu korun).

„Koupila jsem si los online a zapomněla na to. Když jsem o několik dní později procházela kvůli jiné záležitosti složku s nevyžádanou poštou, všimla jsem si zprávy od loterijní společnosti,” uvedla Američanka.

Skvělé, budeme mít na novou koupelnu, manželka milionového výherce se přehlédla

Koktejl

„Nemohla jsem tomu uvěřit, tak jsem se rychle přihlásila ke svému loterijnímu účtu. Tam jsem zjistila, že jsem opravdu vyhrála tři miliony dolarů. Pořád jsem v šoku,” řekla po výhře.

S bohatstvím zatím nemá konkrétní plány, rozhodně se ale podle vlastních slov podělí s rodinou a půjde do předčasného důchodu.

„Stoprocentně si taky přidám Michiganskou loterii do seznamu důvěryhodných odesílatelů, kdyby se na mě ještě někdy usmálo štěstí,” dodala Spearsová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám