Štefan Margita prozradil aktuální stav Hany Zagorové. Zmínil i ošklivou zlomeninu, kterou si přivodila

od Raina Tomanová
2 minuty čtení
stefan margita
Zdroj: Profimedia

Vypadá to, že se u Hany Zagorové a Štefana Margity blýská na lepší časy. Podle slov zpěváka se Haničce udělalo mnohem lépe, a dokonce se chystá vrátit na pódia a těšit fanoušky svým zpěvem.

Aktuálně se prý pilně připravuje doma, aby mohla začít znovu koncertovat. Nedávno to přitom vypadalo, že se z postcovidového syndromu nevzpamatuje delší dobu. Před Vánoci totiž sice nazpívala duet s Markem Ztraceným, ale prý při tom trpěla velkými bolestmi.

Štefan je pro Hanku velkou oporou

Hanka onemocněla covidem už před mnoha měsíci, ještě dnes se ale potýká s problémy, které jsou jeho důsledkem. Štefan se ale ukazuje jako úžasný manžel a o Hanku pečuje, jak nejlépe dovede. A vypadá to, že to přináší výsledky. Samozřejmě společně s léky, které Hanka bere.

„Hance se daří dobře, zaplaťpánbůh, musím zaklepat. Dostává ještě léky na záda, protože je měla zlomená a bylo to hodně špatné. Na to ale bohužel žádná sádra neexistuje, to se musí zahojit,“ řekl Margita pro Aha.cz.

Hanka dokonce plánuje nové a nové koncerty, dostala novou chuť do života. „Hanka plánuje a chystá nový program. Už si zpívá doma, což je velmi dobrá zpráva – takže zažívám zase tu diskotéku Hany Zagorové. Ona se zavře, pouští si písničky a zpívá, to mě moc potěšilo.“

Hanička si znovu zpívá a těší se lepšímu zdraví

Štefan se netají nadšením, že má doma opět svoji ženu, jak ji znal dřív. Už ani lékaři Hance nezakazují vystupovat, což bylo ještě před několika měsíci aktuální. Podle nich by mohla zkolabovat hned po příchodu na jeviště.

Kolaps ale přišel v domácím prostředí, navíc Margita v tu dobu nebyl doma, ale vystupoval na Slovensku. Následně byla Hanka 14 dní v nemocnici, dlouhé týdny pak musela trávit doma, aby se dala dohromady.

Poslední dny to ale vypadá, že nabrala druhý dech, konečně se raduje ze života a snad se brzy dočká i aktivního společenského života mezi svými nejbližšími a dá si své oblíbené šampaňské.

Zdroj: aha.cz

Autor: Raina Tomanová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články