Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Microsoft Office 2021 byl oficiálně vydán 5. října 2021 a přinesl s sebou řadu zajímavých novinek. Pokud je všechny ještě neznáte, nezoufejte. Právě teď si na ně totiž společně posvítíme. Základem jsou samozřejmě vylepšení na stranu výkonu, avšak nezapomnělo se ani na novinky v programech jako Excel, PowerPoint či Outlook.

Excel: Do Excelu zavítala nová funkce XLOOKUP, která vám umožní najít obsah v dané tabulce či rozsahu. Stejně tak i funkce XMATCH, díky které můžete vyhledávat položky v daném poli či rozsahu a následně se vám vrátí jejich relativní pozice. Zároveň ji lze využít pro vrácení hodnot v daném poli.

PowerPoint: PowerPoint 2021 přináší přesně ty funkce, po kterých uživatelé dlouhou dobu volali. V nové verzi totiž přibyla možnost pro nahrávání vašich prezentací, aniž byste museli hledat jiná složitá řešení a spoléhat se na další aplikace.

Outlook: Tento software se dočkal vylepšení takzvaného Instant Search, stejně tak do vínku dostal funkci pro překládání e-mailů do více než 70 světových jazyků. Zároveň přišla možnost pro anotaci e-mailů.

Office 2021 se zároveň dočkal vizuálního faceliftu po vzoru systému Windows 11. Počítat  tak můžete se zakulacenými rohy, přirozenější paletou barev a obecně s přívětivějším vzhledem.

Všechny další nové funkce navíc čekají na své prozkoumání, v čemž vám ale může bránit poměrně vysoká pořizovací cena. Godeal24.com je naštěstí profesionálním prodejcem originálních licenčních klíčů pro Microsoft Office, systém Windows nebo hry za bezkonkurenční ceny. A nyní máte skvělou štěstí. V rámci takzvané Winter Sale neboli zimní akce od Godeal24 si můžete přijít na MS Office 2021 za nejnižší cenu na trhu a zároveň k tomu dostat licenci na Windows 11 zcela zdarma! Pokud byste ale chtěli zakoupit pouze Windows nebo Office, získáte až 62% slevu. Veškeré detailní informace si můžete prohlédnout níže.

Godeal Winter Sale

Kupte MS Office, získejte Windows ZDARMA

Díky aktuálně probíhající speciální akci si můžete přijít na operační systém Windows zcela zdarma! V takovém případě stačí, abyste si zakoupili kancelářský balíček MS Office za 22,25 € až 45,25 €, přičemž k němu dostanete zmiňovanou licenci jako dárek. K dostání jsou různé verze. Akce se pak vztahuje na níže vypsané produkty.

Až 50% sleva na Windows! Slevový kód: SGO50

Windows 10 za pouhých 7,4 €

Windows 10 je nejoblíbenějším a nejstabilnějším operačním systémem od Microsoftu. Tato verze vám dokáže poskytnout ten nejlepší zážitek a stabilitu v jednom. Aby toho nebylo málo, tak navíc přináší řadu možností z hlediska instalace nových aplikací, poradí si s optimalizací nejrůznějších nastavení a podobně. Zároveň má Windows 10 podporu až do roku 2025. Pořídit si jej můžete se slevou ve výši 50 % při použití kódu SGO50.

Windows 11 jen za 15,25 €

Windows 11 je nejdůležitější verzí od roku 2015, která staví na dobrých základech svých předchůdců a dodatečně vylepšuje uživatelské prostředí. Tento redesign, který zároveň pomohl podpořit produktivitu a flexibilitu, přichází s řadou dalších možností, které tento systém nabízí. Díky slevovému kódu SGO50 jej navíc můžete pořídit s 50% slevou.

Až 62% sleva na software Microsoftu! Slevový kód: SGO62

Když nakoupíte více, můžete o to víc ušetřit. Například takový kancelářský balíček Microsoft Office 2021 si můžete pořídit již za 15,2 € pro jeden PC. Nezapomeňte však na slevový kód ve znění SGO62.

Nástroje pro váš počítač

Aby toho nebylo málo, tak si zároveň můžete přijít na zajímavé nástroje pro PC, které vám mohou například pomoci s podpořením produktivity.

Godeal24 nabízí perfektní příležitost pro pořízení originálního softwaru. Zároveň můžete počítat s bezchybným doručením prostřednictvím e-mailu, aniž byste museli disponovat nějakým úložištěm nebo čekat na dodání CD/DVD disků s příslušnými programy. Již několik let Godeal24 nabízí globálně nejlepší ceny na trh, díky čemuž se na webu Trustpilot může chlubit vytříbeným zákaznickým hodnocením – 93 % zákazníků totiž obchodu udělilo 5 hvězdiček z pěti.

.