Horoskop: Tahle znamení udělají v následujících dnech jednu drobnou, ale velmi podstatnou chybu. Změní jim to život

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
horoskop
Zdroj: Shutterstock

Někdy nám hvězdy přejí, jindy zase ne. Zatímco jednou člověk zaváhá opravdu ve velkém, ale ve výsledku má štěstí a nic se nestane, jindy udělá jenom malou chybičku, v důsledku čehož se mu změní celý svět. Podle horoskopu by si měli někteří lidé dávat následující dny obzvlášť velký pozor na každý svůj krok.

Stačí jenom malinkaté pochybení. Někdy ani člověku nedojde, jak fatální následky může mít to, že nezamkl na dva západy, ale pouze na jeden, že nezhasl před odchodem z domu lampičku nebo že v práci pozdravil kolegu omylem jiným jménem. Někdy i tohle stačí ke katastrofě.

Lev, Ryby a Rak by si měli po zbytek tohoto týdne dávat extrémně velký pozor na všechno, co dělají. Ačkoli totiž obvykle nechybují, tentokrát kvůli drobné chybičce mohou přijít o hodně. Hvězdy jim nejsou dvakrát nakloněny a i opravdu maličkost pro ně bude znamenat obří změnu.

I sebevědomý Lev někdy zapochybuje

Lev nemá problémy s plněním svých povinností. Jelikož je sebestředný, chce být stále středem pozornosti. Je tak trochu arogantní, musí si všechny úkoly plnit, aby ho lidé uznávali. Pak se tváří jako mistr světa, tak trochu na to má ale právo. Jenomže ne tentokrát.

V práci udělá Lev chybu, kterou si ani neuvědomí. Nedojde mu, že něco zanedbal. Když se potom bude chvástat před přáteli jako obvykle, některý ze zákeřných kolegů s problémem vyrukuje. A Lva čeká nejen ostuda, ale také pořádné komplikace v práci.

Ryby ani nebudou vědět, co se stalo

Lidé ve znamení Ryb jsou obvykle ve všem přesní a mají rádi pořádek ve věcech kolem sebe. Ani je tak nenapadne, že by mohli zachybovat v něčem úplně základním. Přijdou domů z práce jako každý den, dají si sprchu, nají se, přisednou si k partnerovi na gauč k večernímu filmu.

Jenomže po nějakém čase začnou pociťovat nevolnost, která vyústí v závažné zdravotní problémy. Možná to bude jen pár dní proležených v posteli, možná skončí dokonce v nemocnici. A až později jim dojde, co za tímto jejich stavem stálo. Ryby by si měly dávat opravdu veliký pozor na to, kde se pohybují a co jedí. Možná si totiž ten den daly doma nebo v restauraci jídlo, na které mají alergii?

Rak tentokrát zklame mnohé

Obvykle je Rak tím, ke komu se můžete přijít vyplakat. Empatičtí jedinci vždy vědí, kdy něco říct, kdy ale naopak mlčet, poskytnou vám své rameno a odcházíte od nich s lehčí hlavou. Jenomže tentokrát to tak nebude. Ačkoli ani nebude vědět proč, řekne tentokrát Rak něco, co říkat neměl.

Kvůli tomu nejenže od něj kamarád pojede domů s pláčem, ale získá si také pověst, kvůli které se na něho přátelé najednou začnou dívat jinak. Možná mu to dokonce změní vztahy v rodině či ve vztahu. Lidé Raka milovali, ale po téhle hloupé chybě ho budou nesnášet.

Zdroj: yourtango.com, repeller.com

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články