Dara Rolins je zklamaná. Místo Bali se teď sluní na Maledivách

od Markéta Krejčí
< 1 minuta čtení
Rolins Dara
Zdroj: Profimedia

Víte, co je opravdová smůla? Když chcete jet na měsíc na dovolenou na Bali a místo toho musíte jet na Maledivy. S tímto trápením se svěřila Dara Rolins svým fanouškům na Instagramu. Samozřejmě to myslela s jistou nadsázkou, přesto to je ale pořádná provokace.

Mnoho českých celebrit utíká před zimou do exotických rájů. Příkladem je Simona Krainová, Jasmina Alagič či instagramová hvězda A.N.D.U.L.A.

Užívá si u moře

Nyní se k nim přidala i zpěvačka Dara Rolins. Jak jsme nedávno psali, rozhodla se, že si konečně bude užívat a více odpočívat. Proto tedy odletěla, a to rovnou na Maledivy.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Na svůj Instagram tak přidala krásné fotky z bazénu i z pláže, kde si pořádně užívá sluníčka. Jak se ale svěřila v popisku, plánovala být někde úplně jinde.

„Za normálních okolností vám v lednu posílám pozdrav z Bali. Bylo to tak pravidelně dobrých 7 let, odlétali jsme většinou po Silvestru a vždy nejméně na měsíc,“ svěřila se na Instagramu Dara.

Nemůže kvůli škole i epidemii

Nyní už je vše ale jinak. Její dcera už je velká slečna, která má své školní povinnosti a odletět pryč na tak dlouhou dobu není tak jednoduché.

Plány známé zpěvačce změnila také koronavirová pandemie a opatření, která jsou podle Dary nesmyslná. Přesto nadále doufá, že se na Bali ještě někdy podívá.

Fanoušci už ji znají

Ovšem stěžovat si, že člověk jede místo na Bali na Maledivy, ještě v době, kdy je u nás počasí „že by psa nevyhnal“, je od umělkyně značně odvážné.

Její sledující ovšem pochopili, že se jedná o humor a o nadsázku a Daře místo závistivých komentářů popřáli krásnou dovolenou, kterou si má pořádně užít.

Zdroj: Instagram, Onlyu.cz, Zivotvcesku.cz

Autor: Markéta Mladá


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články