Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jak dlouho se ještě budeme omezovat kvůli covidu? Chystá se superdebata odborníků

Roman Prymula, Milan Kubek, Zdeněk Hostomský, Jaroslav Flegr či Jan Hnízdil. Ti, kteří jsou během pandemie ve veřejném prostoru nejvíc slyšet, se na CNN Prima NEWS a Primě představí už v neděli 30. ledna v exkluzivním speciálu pořadu Co Čech, to politik! Superdebata hvězd pandemie. Blíží se konec epidemie v Česku? A kdy konečně sundáme respirátory? Moderátoři Petr Suchoň se Sabinou Dračkovou i naši diváci se budou ptát na otázky, které lidi v Česku opravdu trápí.

„Česko je unavené zdlouhavou pandemií a taky rozdělené jako nikdy dřív. Očkování, testování, roušky či uzavírání podniků. Věřím, že většina lidí v Česku stejně jako já vyhlíží konec dvouleté mizérie, která by díky variantě omikron mohla být konečně na dohled. A právě na ty nejpalčivější otázky, které každého zajímají, se i za vás zeptáme největších mediálních hvězd pandemie,“ vysvětluje moderátor pořadu Petr Suchoň.

Superdebata se měla původně odehrát před víc než stočlenným publikem. Kvůli zhoršující se epidemické situaci se ale vedení redakce rozhodlo diváky ve studiu z preventivních důvodů vynechat.

„Přesto, že v CNN Prima NEWS s nadějí vyhlížíme konec pandemie, který si všichni přejeme, čísla nakažených kvůli variantě omikron v posledních dnech dosahují rekordních čísel. Rozhodli jsme se proto kvůli bezpečnosti raději vynechat diváky v publiku s ohledem na veřejné zdraví. O jejich dotazy diváci u obrazovek ale nepřijdou, budou i nadále součástí debaty, kladeny budou ale na dálku,“ vysvětluje šéfredaktor CNN Prima NEWS Pavel Štrunc.

​Zdroj náhledového obrázku a videa: CNN Prima News

Související články

Další články

Nejnovější kauzy