U Lesné před Velkou Velení na Děčínsku spadl v pátek ráno strom na silnici. Autobus MHD neprojel, na místo vyjeli místní hasiči
Ilustrační snímek. Foto: redakce
Děčín

Děčín, Velká veleň, Lesná - Dobrovolní hasiči z Boletic nad Labem vyjeli v pátek 28. 1. 2022 v 5:47 k spadlému stromu na silnici směrem do Velké Veleně. Hasiče zalarmoval řidič autobusu, který místem neprojel. Osobní auta projela s opatrností.

Hasiči po příjezdu provedli odstranění stromu a následně se vrátili zpět na základnu.

V souvislosti se silným větrem vyjeli hasiči v pátek ráno v Ústeckém kraji ke 12 událostem. Z největší části se jednalo právě o odstraňování popadaných stromů, nejvíce na Děčínsku. V obci Janovka u Velkého Šenova odklízeli skleník, který skončil vlivem silného větru na místní silnici.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru