Stanciu do Číny přestoupí, jen do jiného klubu! Má být hvězdou nováčka i jedním z nejlépe placených hráčů ligy

Stanciu do Číny přestoupí, jen do jiného klubu! Má být hvězdou nováčka i jedním z nejlépe placených hráčů ligy

S hodně zajímavou informací přišel uznávaný rumunský novinář Emanuel Rosu. I podle něj se přestup špílmachra Slavie už neúprosně blíží, jen nakonec do jiného čínského klubu. Nikoli do FC Wu-Chan, nýbrž do Wu-chan Three Towns. Jeho městského rivala, který tým mužů založil teprve před šesti lety a v minulé sezoně hrál ještě druhou ligu!

 

Tu však zvládl na výbornou, takže od jara bude hrát nejvyšší čínskou soutěž. A podle Rosua bude ve středu zálohy řádit právě Stanciu, jehož si klub vybral jako svého nového lídra. 

"Podle mých informací se Nicolae Stanciu nepřipojuje k FC Wu-Chan, ale Wu-Chan Three Towns, který čerstvě postoupil do Superligy, ale bude mít největší rozpočet a má cíl ji hned v první sezoně vyhrát,“  uvedl rumunský žurnalista. 

Paradoxně si tak Stanciu o dost polepší. Pokud se totiž potvrdí zprávy o tom, že nováček bude mít mezi elitou nejplnější pokladnici ze všech, dost možná by mohl být Stanciu jedním z nejlépe placených hráčů celé ligy! O to víc pak dává smysl, že zatoužil jít ze Slavie pryč.

V minulém ročníku druhé ligy se stal Wu-chan Three Towns lídrem tabulky, kterou ovládl se ziskem 79 bodů.  Postup si tak zajistil  už několik kol dopředu.

Zdroj: iSport.cz