InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vlastivědný výlet do Vitic

    sobota 27.4 8:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně – sraz před starou radnicí

  • Mladfest – hudební festival s výstava ZUŠ, promítáním filmů a trhy

    sobota 27.4 9:00 - Mladějovice, tvrz

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jihostroj prohrál v pěti setech, přesto se posunul do čela extraligy

 Autor: VK Jihostroj ČB.

    Autor: VK Jihostroj ČB.

KLADNO – Právě probíhající 17. kolo Uniqa extraligy bylo plné překvapení. Jihostroj na Kladně prohrával 0:2 na sady, ve třetím a čtvrtém setu se však dokázal vrátit do zápasu. A to i přesto, že se zranil dobře hrající Michal Kriško. Ve vypjatém tie-breaku zvítězili domácí, ale vzhledem k prohře Karlovarska v Praze stačil Jihostroji paradoxně i jediný bod, aby se posunul do čela tabulky. „Kladno výborně servírovalo a to ho dovedlo k vítězství,“ ve zkratce zhodnotil zápas pro klubový web kapitán Jihostroje, zkušený harcovník Radek Mach. Jihočechy čeká ve sportovní hale už v úterý pohárová odveta právě proti Lvům Praha, přemožitelům obhájce titulu Karlovarska.

Hodnocení trenéra René Dvořáka pro klubový web: „První dva sety jsme vlastními chybami a špatnou hrou umožnili Kladnu se rozjet. Spoustu věcí jsme hráli nesmyslně do bloků. Náš útok byl špatný. Pak jsme trošku prostřídali sestavu, rozehráli další hráče. Bojovností a vůlí jsme vyrovnali na 2:2. Pátý set nebudu hodnotit. Samozřejmě gratuluji Kladnu k výhře."

Kladno volejbal cz – VK Jihostroj ČB 3:2

(25:18, 25:19, 19:25, 23:25, 15:6). Nejvíce bodů: Kraffer a Hýský oba 18, Platačs 16 – Licek 20, Schouten 9, Sedláček 8.

Kladno: Van Solkema, Kraffer, Špulák, Platačs, Hýský, Kyjanica, libero Kunc. Střídal Lohr.

České Budějovice: De Amo, Schouten, Mach, Sedláček, Michálek, Licek, libero Kryštof. Střídali Polák, Kriško, Piskáček a Stoilovič.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace