InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vlastivědný výlet do Vitic

    sobota 27.4 8:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně – sraz před starou radnicí

  • Mladfest – hudební festival s výstava ZUŠ, promítáním filmů a trhy

    sobota 27.4 9:00 - Mladějovice, tvrz

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prachatice měly ulehčenou úlohu, soupeř měl na střídání jediného hráče

 Autor: Jan Petráš

    Autor: Jan Petráš

STRAKONICE – Stále se drží na dostřel nejlepším týmům okresní soutěže. Hokejisté Prachatic si poslední lednovou neděli připsali ve svém třináctém zápase deváté vítězství, které se tentokrát řadilo do kategorie jednodušších. Schäfer měl totiž k dispozici kromě brankáře pouze šest hráčů, kterým pochopitelně docházely síly. Prachatičtí si tak bez problémů došli pro vítězství o pět branek. A jak si tedy stojí v tabulce? Na duo Protivín – Drachkov ztrácí dva body a na vedoucí Radomyšl čtyři.

15. kolo okresní soutěže, neděle 30. ledna:

Schäfer – Prachatice 2:7 (1:1, 0:4, 1:2).

Branky: 14. Zbíral, 38. Hrubý (Zbíral) – 8. Marek (Linhart, Mandák), 19. B. Krump (Machovec), 24. Machovec, 28. Plouhar (Mandák), 29. M. Krump (Hora), 32. M. Krump (Machovec), 41. Trůbl (Marek). Rozhodčí: Hájek, Vacek. Vyloučení: 1:1. Bez využití.

Sestava Prachatic: Martin Veselý, Bohumil Krump, Michal Krump, Jan Hora, Petr Bárta, Jiří Csirik, Martin Frnka, Miroslav Trůbl, Patrik Marek, Petr Mandák, Pavel Machovec, Miroslav Klíma, Marcel Linhart, Vladislav Plouhar.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace