Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Krásnou přítelkyni slavného fotbalisty zastřelili na koncertě: Schytala kulku do hlavy!

Autor: rix - 
31. ledna 2022
18:00

K obrovské tragédii došlo v hlavním městě jihoamerického státu Paraguay. Na koncertě v Asuncionu tam byla zastřelena kráska Cristina Vita Arandaová. Šlo o přítelkyní tamního známého fotbalisty Ivana Torrese a vlivnou influencerku. Sám její přítel se ji po střelbě pokoušel zachránit, bohužel marně. 

Cristina po sobě zanechala nejen truchlícího přítele, ale také své tři děti. Po střelbě na koncertě její přítel s lékaři bojovali o dívčin život. Její zranění byla ale strašná. Kulka ji zasáhla přímo do hlavy. Nepotvrzené zprávy uvedly, že cílem střelby měl být drogový dealer Ederson Salinas Benitez. Zastřelen byl mimo jiné další muž a další čtyři lidé byli postřeleni. 

Na záběrech místní televize bylo vidět, jak jednu z obětí odnášejí na nosítkách ochranka a záchranáři. Dalšího zraněného muže pak lidé pomáhali dostat k východu. 

Cristininu smrt potvrdila ředitelka nemocnice, kam byla nebohá dívka převezena. „Když dorazila, byla zaintubovaná a po dobu pětadvaceti minut jsme ji resuscitovali. Po dlouhém pokusu o záchranu jejího života zemřela,“ uvedla Yolanda Gonzalezová. 

Cristina se těšila velké oblibě na sociálních sítích. Na instagramu měla přes čtyři sta tisíc sledujících. Věnovala se modelingu a často bylo označována jako influencerka. Mimo jiné se ráda věnovala posilování. Čtyři dny před smrtí na sobě makala v posilovně. „Lidé si myslí, že posiluji kvůli pěknému tělu. Mně to ale pomáhá překonat stres a úzkost, dodává mi to sebevědomí,“ uvedla kráska v jednom z posledních příspěvků. 

Jak uvedl deník Daily Star, její přítel hrál fotbal za klub Club Olimpia. Ačkoli oběma vztah už delší dobu neklapal, a dokonce se mluvilo o rozchodu, teď Ivan truchlí. „Cítím se velmi smutný a trpím velkou bolestí,“ přiznal oblíbený sportovec. „Děkuji své rodině a spoluhráčům, kteří mě v této těžké chvíli podporují,“ dodal.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání