Jsem celý hladový po práci, cítím nadšení i ambice, chci tvrdě pracovat, netajil Lampard před novým zaměstnavatelem

Jsem celý hladový po práci, cítím nadšení i ambice, chci tvrdě pracovat, netajil Lampard před novým zaměstnavatelem

Everton po vyhazovu Rafaela Beníteze potvrdil, že post nového trenéra bude zastávat legenda Chelsea Frank Lampard. Někdejší středopolař Albionu a Blues podepsal s liverpoolským klubem kontrakt na dva a půl roku.

Pro třiačtyřicetiletého bývalého hráče londýnské Chelsea jde o třetí trenérské angažmá. Odchovanec West Hamu první působení zahájil ve druholigovém Derby County, poté zastával rok a půl roli hlavního kouče právě v Chelsea, kde jako hráč nastupoval 13 let.

„Už jsem celý hladový po práci. Při jednání s vedením klubu jsem cítil jejich nadšení a ambice. Věřím, že to samé cítili z mé strany. Chci tvrdě pracovat, aby tu vše fungovalo,“ sdělil Lampard, jehož slova citoval web idnes.cz.

Everton nevyhrál v lize už pět zápasů v řadě a patří mu až 16. příčka, což pro klub z Liverpoolu nebývá zvykem.

„Myslím, že Everton je jedinečný v tom, že opravdu víte, co fanoušci chtějí. A první věcí je bojovnost a touha. To musí být vždy základ. Můj první vzkaz hráčům zní, že musíme jít do všeho společně. Budeme se snažit odvést maximum a vím, že nás fanoušci budou stát za námi,“ dodal citaci Lamparda server idnes.cz.

Zdroj: idnes.cz