Potíže Petra Koláře začaly v červnu 2020. Kvůli dlužným alimentům tehdy soud nařídil prodej jeho dvoupatrového domu 6+kk o užitné ploše 253 m2. Jeho dům je v současné době skutečně na prodej, ale prodává ho sám zpěvák, a to za bezmála 30 milionů korun.

Vykonavatelnost exekučního příkazu byla totiž dočasně odložena. „K dnešnímu datu, tj. 27.1. 2022, vámi zmíněná exekuce stále trvá, nicméně je ve fázi odkladu z důvodu řešení výše výživného,“ sdělila Blesku mluvčí exekutorské komory Eva Rajlichová. Nutno říci, že s placením alimentů začal mít Kolář problémy až v době covidu, přišel totiž o všechny kšefty.

V této těžké době se mu navíc rozpadl vztah s dlouholetou přítelkyní Lenkou (32), která se od něj odstěhovala přibližně před půl rokem.

Ovšem stesk po dlouholeté přítelkyni Lence už ho zřejmě netrápí, přiznal totiž nový vztah. „Teď jsem s novou přítelkyní,“ prozradil v pořadu Showtime a dodal, že jeho nová přítelkyně se jmenuje Markéta. Zároveň se rozpovídal o tom, že na prodeji domu trvá, plánuje totiž stěhování někam blíže k přírodě, kterou má velmi rád. Zda se bude stěhovat i s Markétou, ovšem neprozradil.

Video: Petr Kolář: Exekuce a prodej domu! A Rychlý mlží o útoku mafie

Video
Video se připravuje ...

Petr Kolář: Exekuce a prodej domu! A Rychlý mlží o útoku mafie Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
42 fotografií