Moje šťastná hvězda

Mají nečekané problémy?

Už je to rok a čtvrt, co se z hvězdy Slunečné Veroniky Arichtevy (35) a jejího manžela, režiséra seriálu Kukačky Bisera (45), stali rodiče malého Luky Christa.


Syn jim samozřejmě dělá jen samou radost, mezi manželi to ale tak růžové zřejmě nebude. Arichtev už dokonce vzdal veškeré snahy Veronice radit, i když už má sám velké zkušenosti s rodičovstvím.


Ovšem ani to prý herečku nepřesvědčilo, a tak nad ní manžel podle všeho zlomil hůl. Jenže zdá se, že herečka to nejspíš vnímá trochu jinak. 


Nechává ji v tom pořádně vymáchat


Není to tak dávno, co se oba objevili na premiéře minisérie s názvem Guru, která vznikla právě pod taktovkou Bisera. A při té příležitosti se sympatický režisér rozpovídal o jejich vztahu. Kdo by ale čekal jenom samé poklony, asi by se hodně mýlil.


A co víc? Svou ženu ani trochu nešetřil, a dokonce si rýpl i do jejího způsobu výchovy! „Musí si tím projít sama. Na každou mou radu přijde takový ten divný pohled.


Tak si říkám, ať si to radši udělá sama. Chci, aby si zažila všechny barvy rodičovství, ať už dobré, nebo horší, že se nevyspí,“ překvapil svou otevřeností.


Potřebuje mít ve všem pravdu?


Na druhou stranu se ale Veronice možná nelze zase tak moc divit, že ji vytáčí i jeho sebemenší poznámka. Manžel se totiž netají tím, že snad na světě neexistuje nic, co by mu nešlo.


A chvástavá druhá polovička je asi to poslední, co by momentálně Arichteva potřebovala. Kromě péče o syna totiž hraje i v divadle a má rozdělaných spoustu dalších projektů.


Společně navíc renovují starý dům, který jim pomalu začíná padat na hlavu. Teď je jen otázka, zda to nebude mít nějaký dopad na jejich manželství. 

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden