Pátek, 7 června, 2024
15.8 C
Litoměřice
DomůKulturaDěti„Zachariáš a tajemství stříbrných tenisek“ se odhalí v roudnické knihovně

„Zachariáš a tajemství stříbrných tenisek“ se odhalí v roudnické knihovně

Roudnice nad Labem –  V roudnické Knihovně Ervína Špindlera bude ve středu 9. února v 18 hodin slavnostně představena kniha „Zachariáš a tajemství stříbrných tenisek.“ Knížka, kterou napsaly Eva Hotovcová a Radka Bláhová a vydalo ji nakladatelství Frangment, je určena dětem. Zaručeně ji ale ocení i dospělí. Je totiž plná tipů na výlety a procházky Prahou. A obsahuje i mapu!

Autorské čtení v roudnické knihovně bude spojené s autogramiádou. Knížka bude na místě ke koupi. Je koncipovaná jako průvodce po Praze a je plná pražských legend a příběhů. Obsahuje padesát ilustrací.

Dvojčata Lí a Ráďa se právě přistěhovala do Prahy a cítí se zde trošku ztraceně. Když potkají ducha Zachariáše, který jim nabídne, že je Prahou provede a seznámí je s historií, mají velkou radost. Kdyby je tušili, že součástí Zachyho průvodcovských služeb bude i osobní setkání s dalšími pražskými strašidly a duchy známých osobností! Inspirujte se příběhem a sami navštivte strašidelná místa pražská. Knížka může být i originálním průvodcem nebo milým dárkem pro Pražáky i mimopražské.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -