Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

VÍKEND PODLE DRBNY: Karaoke, prohlídka krytu a přednáška o dravcích

Jak strávit první únorový víkend? Možnosti tu jsou, a to nejen pro lyžaře. Vydat se můžete do libereckého podzemí nebo s dětmi na pohádku. Liberecká Drbna přináší přehled některých akcí.

S dětmi se můžete zítra vydat do Naivního divadla na představení Čarovná rybí kostička. Loutková pohádka o rybí kosti, která má kouzelnou moc, začíná v 10 a v 15 hodin. 

Pohádkám bude věnováno i sobotní dopoledne v Krajské vědecké knihovně v Liberci. S pohádkou Na slovíčko, Kašpárku vystoupí ve velkém sále od 10 hodin Loutkářský soubor Klubíčko Cvikov. Pohádka je určena pro děti od tří let.

Do knihovny navíc můžete zamířit i dnes. Od 18 hodin se zde uskuteční zajímavá přednáška libereckého zoologa Jana Hanela o návratu dravých ptáků zpět do přírody.

A jako každou první sobotu v měsíci můžete i zítra nakouknout v rámci komentované prohlídky do krytu civilní obrany v Lucemburské ulici. Prohlídky probíhají v časech 8:30, 10, 11:30 a 13 hodin. Na prohlídku je nutné zakoupit vstupenku v Městském informačním centru.

Valentýn, svátek všech zamilovaných, se blíží a vytvořit si kartonová srdíčka v rámci Valentinského pletení můžete zítra v čase od 11 do 17 hodin ve studiu ArtTeta v OC Forum.

Pokud máte rádi zpěv a rádi se s kamarády pobavíte, pak můžete dnes od 19 hodin zamířit do jabloneckého Klubu Na Rampě, kde pořádají karaoke večer.

A do Jablonce můžete vyrazit i zítra. V nově vznikajícím nezávislém kulturním prostoru Nazdar v jablonecké sokolovně vystoupí od 19 hodin místní loutkář a písničkář Ruda Hancvencl společně s básnířkou, divadelnicí a písničkářkou Evou Sukovou.

Ohodnoť článek

Foto Pixabay

Štítky akce, kultura, víkend podle Drbny, pohádka, přednáška, Drbna.cz, Jan Miloslav Haněl, Naivní divadlo, Den svatého Valentýna, Liberec, Eva Suková, knihovna, Cvikov, Klub Na Rampě

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VÍKEND PODLE DRBNY: Karaoke, prohlídka krytu a přednáška o dravcích  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.