Ľubor Vrlák: Naší prací je čelit rizikům a pomáhat klientovi


			Ľubor Vrlák: Naší prací je čelit rizikům a pomáhat klientovi
4.2.2022 Pojistný trh

Je za námi další pandemický rok. Neexistuje oblast, která by nebyla covidem zasažena. Přesto se našly situace, které stojí mimo koronavirové dění a jež stojí za to si připomenout. Osobností pojistného trhu jsme se tak v tradiční novoroční anketě zeptali na zhodnocení průběhu uplynulého roku a na klíčové momenty nadcházejícího roku 2022. V dnešním zamyšlení představí své postřehy Ľubor Vrlák, generální ředitel YOUPLUS CZ/SK.

Rok 2021, tak jako každý jiný rok, přinesl celou řadu radostí, ale i starostí. Mohli jsme si donekonečna stěžovat, ale naší prací je čelit rizikům, vyrovnávat se s nimi a stát při klientovi v okamžiku, kdy to nejvíc potřebuje.


Mohlo by vás zajímat: Tomáš Síkora: Digitalizace životního pojištění je výzva pro celý trh


Pojistný trh se opět posunul o kus dopředu. Produktové či procesní úpravy, aplikování moderních technologií do našich procesů jsou přirozenou součástí vývoje. Naše odvětví prochází procesem modernizace a toto je jediný způsob, jak můžeme držet krok se stále rostoucími potřebami klientů. Bylo by naivní očekávat, že rok, který právě začal, bude z tohoto pohledu jiný.


Mohlo by vás zajímat: Ivan Špirakus: Nastává éra deglobalizace společnosti


Věřím, že na jeho konci opět budeme moci zkonstatovat, že jsme byli našim klientům oporou, naplnili jsme sliby, které jsme jim dali při podpisu pojistné smlouvy a pomohli jsme jim překonat nástrahy, které jim život připravil.

Ľubor Vrlák
Generální ředitel YOUPLUS CZ/SK

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

RSS

Související články