Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tito sportovci neměli nikdy upravovat svá drahá auta. Dopadlo to špatně

Mirek Mazal
Diskuze (3)

Přehlídka bohatství a nevkusu mezi sportovními hvězdami. Barevné kreace vytvořené na míru vyvolávají emoce, důležitější je spokojenost rozmařilých majitelů.

Bizarní úpravy drahých aut se nepovedly sportovcům, kteří zásadně minuli terč vzhledové tolerance. Otřepané klišé hovoří o nemožnosti koupit vkus za jakékoliv peníze, což je evidentní pravda připomínaná stále slušným počtem celebrit. I mezi fyzicky nadanými hvězdami existuje parta svébytných majitelů diskutabilně přetvořených vozidel postrádajících kouzlo továrního stavu.

1. Jake Paul: Ford Focus RS

Nazývat Paula sportovcem je odvážné, ale ne tolik jako jeho strakatý Ford. Pestrobarevnému zvýraznění Focusu RS předcházelo černé maskování s šedo-modrými pruhy, umírněný polep tolik neprovokoval jako děsivý mix nejzářivějších barev dostupného schématu. Cirkusovou edici doplněnou velkým křídlem a černými disky zajistili pánové z West Coast Customs. Při předání hotového kýče majitel lapal po dechu – měl radost, pokud infarkt nehrál do jednoho z mnoha videí zajišťujících slávu po celém internetu.

2. Dennis Rodman: Hummer H1

Vysloužilý miláček publika basketbalu a přítel severokorejského diktátora upravil off-roadovou ikonu na pojízdné plátno plné nahých žen. Exteriér Hummeru pokryla nová světla včetně oranžových majáků, ale hlavně se okolí nuceně dívá na sérii nudistických ilustrací v různých polohách. Sexistický počin odpovídá nekonvenčnímu vkusu spoluhráče podstatně usedlejšího Michaela Jordana.

Hummer H1 (Dennis Rodman) Hummer H1 (Dennis Rodman)

3. Juan Uribe: Porsche Cayenne

Bývalý hráč nejvyšší soutěže baseballu popřel zvýšený podvozek SUV a Porsche poslal k zemi s následným ověšením karoserie dodatečným bodykitem. Chvála za jednolité lakování bez nápaditých kreací, které směle nahrazují děsivé tvary předního nárazníku. Nasávací černé díry mají k ideálu daleko asi jako Juanův Cayenne k sériové podobě.

4. Hulk Hogan: Dodge Viper  

Svalnatý wrestler celou kariéru postavil na extravaganci. Výstřední image podtrhl rudým Dodge Viper dobarveným na míru žlutými pruhy a nápisy. Výsledek připomíná autíčko Hot Wheels, ne však desetiválcovým motorem kontrastním vůči dětským diskům a přeslazenému interiéru.

Dodge Viper (Hulk Hogan) Dodge Viper (Hulk Hogan)

5. Darren McFadden: Buick Centurion

Důvody kombinace extrémního odpružení, fialového laku a zelených loukotí včetně interiéru zůstanou záhadou. Racionální opodstatnění možná nebylo potřeba, McFadden mohl svým provedením prostě popíchnout přívržence originálních Buicků, které továrním zhotovením nikdy neobletí svět. Z fialovo-zeleného kabrioletu sice bolí oči, ale znají ho i mimo místo působení, což mohl být jeden ze záměrů hráče NFL aktuálně ve sportovním důchodu.

Buick Centurion (Darren McFadden) Buick Centurion (Darren McFadden)

6. Stephen Ireland: Bentley Continental

Dobrou reklamu úpravám sportovců nedělá ani ofenzivní záložník Stephen Ireland. Fotbalista proslul výstřední sbírkou aut, není mu cizí černo-růžový Range Rover nebo modro-bílé Audi. Do rodinné garáže pořídil ženě Bentley vyšívané uvnitř láskyplnými vzkazy v srdíčku. Barevná kombinace nemohla být nenápadná, bílou se nešetřilo a červená cíleně vynikne.

Bentley Continental GTC (Stephen Ireland) Bentley Continental GTC (Stephen Ireland)

7. LeBron James: Lamborghini Aventador

Dvoumetrový forward Los Angeles Lakers je vynikající tahoun basketbalistů, horší jsou jeho tahy na soukromém Lamborghini Aventador. Individuální polep je osobitý, o vyšperkování sériového designu italských mistrů by se dalo spekulovat. Neomezené možnosti dolarového miliardáře umožňují libovolně malovat na cokoliv, zbývá doladit interiér a netradičně obyčejné disky dvoumístného supersportu.

Lamborghini Aventador (LeBron James) Lamborghini Aventador (LeBron James)

8. Josh Gordon: Porsche Panamera

Kruh se uzavřel. Od epileptické kamufláže Focusu RS se žebříček dostal k přírodní edici maskáče Panamery. Lesní verzi fotbalisty Gordona kazí oranžové disky desetipaprskových kol. Hysterická barevná paleta skrývá většinu prvků designu luxusního Porsche, zatemnělé GT má jistotu jediného kusu na světě bez možnosti a odvahy kopie, což je asi hlavní důvod bizarních úprav.

Porsche Panamera (Josh Gordon) Porsche Panamera (Josh Gordon)

Mirek Mazal
Diskuze (3)

Doporučujeme

Avatar - wakantanka
6. 2. 2022 18:42
Pán Mazal!
Máte pocit, že niekto z tých vlastníkov daných áut si ich aj vlastnoručne upravil? Silne pochybujem, že tí ľudia to vedia a majú na to čas. Tieto úpravy sú skôr vizitkou daného úpravu/tunera, ktorý našiel niekoho čo mu bol ochotný za ten paškvil aj zaplatiť. Takže perex absolútne mimo obsah.
Avatar - Plautus
6. 2. 2022 13:21
Re: Niektore kusky
Počúvaj Topper, keď chceš použiť nejaké slovo alebo slovné spojenie, tak si najprv over, čo znamená.
Použiješ slangový výraz a napíšeš:
“ale poniektoré sú už úplne v cajku...bez šance”, čo v preklade znamená “ale poniektoré sú už úplne v poriadku...bez šance”. Tak ako teda?!? Sú v poriadku alebo sú bez šance?
Avatar - 3_diamanty
6. 2. 2022 07:52
Niektore kusky
Su este zachranitelne... staci prestriekat kasnu... popripade este dat ine disky a mohli by byt znova ok... ale poniektore su uz uplne v cajku... bez sance :'-(