LaLiga - souhrn 23. kola: Velká Alvesova show proti Atlétiku

04.02.2022, 22:57, aktualizováno 07.02.2022, 22:55
Komentáře a souhrny
Slavící hráči Barcelony (© AFP)
Real Madrid vydřel nakonec vydřel body s Granadou. Barcelona i díky přispění později vyloučeného Alvese uspěla ve šlágru s Atléticem. Betis v souboji týmů z pohárových příček podlehl Villarrealu.Valencia nezvítězila už pětkrát v řadě. Sevilla se s Osasunou rozešla bez gólu. Celta Vigo zdolala Rayo Vallecano. Důležité body v souboji o záchranu si připsaly Getafe, Elche a Mallorca...

Athletic Bilbao - Espanyol Barcelona 2:1

07.02.2022 21:00

Góly: 5. Oihan Sancet, 16. Iñigo Martínez - 3. Tonny Vilhena

Athletic si dovolit zariskovat a ofenzivního tahouna Iñakiho Williamse nechal poprvé od roku 2017 jen na lavičce náhradníků. Espanyol se sice dostal rychle do vedení, jenže favoritovi utkání stačilo 15 minut, aby otočil skóre.

Athletic by rád tři body, aby se udržel co nejblíž k pohárům. Před utkáním mu patřila solidní osmá příčka, ale s tím, jak je to nahoře narvané, by mu případná výhra mohla hodně pomoct. Espanyolu patřilo až 14. místo a to nebylo nic, za co by mohli být jeho fanoušci vděční. Začátek dnešního duelu jim ale dopřál trochu radosti.

Na své slavnější roky si vzpomněl kdysi velký talent nizozemského fotbalu Tonny Vilhena. Záložník, který díky svému potenciálu často patříval k prvním nákupům ve starších vydání Pro Evolution Soccer, si naběhl na střed vápna a tvrdou ranou pod břevno uklidil centr ze strany přímo do sítě - 1:0.

Jenže pak už hrál Athletic. V jeho sestavě překvapivě chyběl nezničitelný terminátor Iñaki Williams a to poprvé od roku 2017! Skórovali za něj ale jiní. V páté minutě to byl mladíček Oihan Sancet, který sprintoval za dlouhým míčem za obranu a ještě stačil těsně před dotírajícím soupeřem propálit brankáře Diega Lópeze. Gól se zprvu projednával u videa, ale nakonec platil.

A to nebylo všechno, protože v 16. minutě dokonali baskičtí Lvi obrat! První ránu ještě obrana Espanyolu zvládla odvrátit, ale další centr od Viviana přistál na hlavě stopera Iñiga Martíneze a ten už si v zakončení poradil - 2:1.

Náhle byl na tahu Espanyol, ale scházely mu páky na obranu ochránce baskických práv. Ten naopak do poločasu ještě málem zvýšil. Stačilo by, kdyby Berenguer pálil po krásné individuální akci trochu níž. Druhý poločas už za zmínku prakticky nestál. Viděli jsme jedinou povedenou akci. Minutu před koncem pálil Sergi Darder dobře, jenže na reprezentanta Unaie Simóna to nestačilo.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Granada CF 1:0

06.02.2022 21:00

Góly: 74. Marco Asensio

Bílý balet se proti Granadě hodně dlouho trápil a především v první půli pálil jednu šanci za druhou. V poslední části utkání ho ale nádhernou ranou spasil Marco Asensio, který zatočil míč přímo k tyči.

Realu Madrid se poslední duely moc nepovedly a tak si chtěl napravit chuť doma na San Bernabéu proti Granadě. To je tým, který Real běžně poráží bez větších potíží a dnes plánoval to samé i přesto, že nemohl počítat se službami Karima Benzemy. Jako první se ale do vedení mohli dostat hosté. Stačilo, aby Puertas mířil ranou zpoza vápna trochu lépe, nebo aby brankář Courtois neměl tak skvělé reflexy.

Do zajímavé šance se posléze na opačné straně dostal Isco plnící roli Karima Benzemy. Zkušený Španěl dostal dobrou nahrávku od Rodryga, jenže narazil na perfektní zákrok brankáře Maximiana, jenž jeho ránu vyrazil mimo tři tyče. Obránci Granady si museli dávat dobrý pozor i na Marca Asensia, který se jako první neprosadil ve 31. minutě jen proto, že Carlos Neva blokoval jeho střelu vlastním tělem a poslal ji do břevna!

Boční síť zase o chvíli později trefil Rodrygo, kterému se nikdo z protihráčů nevěnoval dostatečně. Přesně nemířil ani Toni Kroos. Brankář Courtois se až do této chvíle docela nudil, ale ve 36. minutě ho pořádně vystrašil Uzuni. Toho poslal do šance kolmicí Luis Suárez, jenže Uzuni napálil jen místo, kam Courtois stačil doskočit.

Prvou půli pak uzavřela šance Isca, jenž se položil do nahrávky od Asensia. Tentokrát byl ale Maximiano připraven. Realu se koncovka vůbec nedařila, a proto se na hřišti objevili Jović, Valverde a Hazard.

Gól ale vymyslela stará garda, která byla na trávníku od začátku. Kroosův centr odvrátila hostující obrana jen za vápno, tam se dostal až k Marcu Asensiovi a zkušený záložník nádhernou ranou poslal míč přímo k tyči! Maximiano byl tentokrát bez šance.

Více informací k zápasu

Real Betis - Villarreal CF 0:2

06.02.2022 18:30

Góly: 41. Pau Torres, 83. Étienne Capoue

Přímý souboj o evropské poháry mezi Realem Betis a Villarrealem sice nabídl vyrovnanou podívanou, avšak se šťastným koncem pro Žlutou ponorku. Svěřenci trenéra Unaiho Emeryho dobyli Andalusii brankami Paua Torrerse a Étienna Capoueho.

Villarreal se po pomalejším začátku konečně rozjel a v tabulce už poskočil na pohárovou šestou příčku. Právě duel na půdě Realu Betis byl přímou konfrontací o evropské poháry.

Na úvodu utkání bylo znát, že se potkávají dva vyrovnané celky s velkými ambicemi. Průběh byl totiž opatrnější, než se očekávalo. Až ve 26. minutě protáhl z dálky brankáře Rulliho Miranda a chvíli po něm i Fékir. Villarreal musel v prvním poločase střídat dost možná svojí největší hvězdu Gerarda Morena, který odstoupil kvůli zranění. Jako náhrada přišel Manu Trigueros a chvíli na to byl u toho, když se Žluté ponorce podařilo vstřelit vedoucí gól. Na rohový kop si naskočil Pau Torres a hlavou překonal Ruie Silvu.

Villarrealu přišla branka do šaten vhod a Betis musel po změně stran přidat, čímž se vystavoval brejkovým situacím. Ve 49. minutě mohl jeden z nich potrestat Chukwueze, svůj samostatný postup na Ruie Silvu sice zvládl, ale signalizoval se ofsajd.

Betis zvyšoval svojí územní převahu, ale ke kýženému vyrovnání to nevedlo. Sedm minut před koncem pak pojistil vedení nádhernou ranou do šibenice Étienne Capoue a o vítězi už pochyboval jen málokdo. Psychicky položený Betis mohl inkasovat ještě jednou, ale Danjuma brankáře Ruie Silvu nepřekonal. Villarreal získal velmi důležité tři body, čímž se nejenže posunul na šestou příčku, ale oživil své šance na Ligu mistrů. Betis zůstává i přes klopýtnutí na třetí příčce.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Atlético Madrid 4:2

06.02.2022 16:15

Góly: 10. Jordi Alba, 21. Gavi, 43. Ronald Araújo, 49. Dani Alves - 8. Yannick Carrasco, 58. Luis Suárez

Báječné představení viděl v neděli odpoledne Camp Nou. Barcelona i s novými posilami porazila obhájce titulu Atlético Madrid 4:2 a vystřídala ho na čtvrtém místě tabulky. Hlavní postavou byl veterán Dani Alvés, který jednu branku Katalánců vstřelil a ve druhém poločase uviděl červenou kartu.

LaLiga měla v neděli odpoledne na programu velký šlágr mezi Barcelonou a Atléticem Madrid. Trenér domácích Xavi nasadil od začátku nové posily Daniho Alvése, Ferrána Torrese i Adamu Traorého. V sestavě Atlética zase nechyběl útočník Luis Suárez. Zápas neměl favorita, navíc oba týmy byly vzhledem k předchozím výsledkům pod tlakem.

A začalo se pěkne zostra. Luis Suárez vystartoval na kolmou přihrávku a následně posunul balón před branku, kde Yannick Carrasco poslal Atlético do rychlého vedení. Nic horšího si Xavi nemohl přát, jenomže stejně rychlá byla i barcelonská odpověď. Hned o dvě minuty později se nádherně opřel do balónu z první Jordi Alba a slovinský brankář Oblak se jen ohlédl - 1:1. Takový průběh utkání divákům imponoval a dál se pokračovalo 21. minutou a Gaviho gólem. Traoré na hranici šestnáctky odcentroval a Gavi se prosadil možná trochu netypicky hlavou. Barcelona poprvé vedla.

Další rychlou odpověď mohl obstarat Félix, ovšem balón poslal přímo do náruče Ter Stegena. Na druhé straně zkusil střelecké štěstí i Pedri a vysoko přestřelil. Aktivní první poločas dál pokračoval s šancemi na obou stranách a divákům se musel zápas líbit. Ve 37. minutě hlavičkoval těsně vedle stoper Savić a o šest minut později se Barceloně podařilo odskočit už na rozdíl dvou branek. Piqué si vybral smůlu tím, že hlavičkoval do břevna, ovšem akrobatickou dorážkou to napravil obránce Ronald Araújo.

Barcelona mohla být s výkonem v prvním poločase spokojena, jindy v defenzívě perfektnímu Atléticu nasázela tři góly a to měla celý druhý poločas ještě před sebou. Více starostí měl určitě Diego Simeone, který na druhý poločas přichystal střídání a Vrsaljka nahradila nová posila z Valencie Wass.

Druhý poločas ale začala skvěle Barcelona. Gaviho přízemní centr prošel až nahoru na vápno, kde napálil balón z první Dani Alvés a rozvlnil síť! Pro osmatřicetiletého veterána to byl skvělý moment, jenž se ale o několik minut později zakalil červenou kartou.

Ale pěkně popořádku. V 58. minutě se podařilo Atléticu snížit na rozdíl dvou branek a tím se dostat zpátky do zápasu. Po sérii standardních situací se hlavou prosadil do Ter Stegenova protipohybu Luis Suárez a stále tak bylo o co hrát. Po hodině hry se také objevil na trávníku Pierre-Emerick Aubameyang, ale otěže zápasu přebíralo spíše Atlético.

Naděje hostů na lepší výsledek ještě vzrostly, když Alvésův nevybíravý šlapák na Carrascovo lýtko ocenil sudí Gil červenou kartou. Víc jak dvacet minut měli Colchoneros k dispozici početní převahu. Barcelona se od této chvíle více soustředila na bránění a pokud mohla, vyrážela k rychlým brejkům. Koneckonců typologicky na to měla skvělé hráče a rychlonohého Aubameyanga.

Atléticu se ale směrem dopředu a hlavně do plných nedařilo. Žádný závěrečný nápor se nekonal a Barcelona si tak mohla připsat velmi důležité vítězství, které jí posílá na průběžnou čtvrtou příčku. Boj o Ligu mistrů letos vypadá hodně zajímavě.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Real Sociedad 0:0

06.02.2022 14:00

Góly: -

Valencia se s Realem Sociedad rozešla bez branek, byť několik šancí jsme dnes odpoledne viděli na obou stranách. To nejpotřebnější koření fotbalu, góly, ale nedokázal dát ani jeden tým.

La Real chtěl odčinit pohárový výprask od Betisu, který ho stál kromě dobré nálady taky další účast v Copa del Rey. Valencia si s nepochybně snazším soupeřem, Cádizem, poradil bez potíží, ale zase napravoval smolné utkání s Atléticem z ligy. První minuty naznačovaly, že se dnes bude hrát hodně opatrně, s důrazem na to nedostat gól. Větší šanci jsme viděli až po pětadvaceti minutách, kdy se na centrovaný míč pověsil do vzduchu obránce Le Normand a hlavičkoval těsně vedle.

Tenhle zkušený bek si uměl poradit i před vlastní bránou, když likvidoval šanci útočníka Maxiho Gómeze. Před brankáře Álexe Remira směřoval taky ostrý centr od Gila, hráče, který ve Valencii hostuje z Tottenhamu. Jeho pobídka nepostrádala ani přesnost, ani razanci, jenže našla jen hlavu obránce Diega Rica.

Valencia potřebovala zabrat a proto byl do hry po změně stran vyslán Carlos Soler, jenž vystřídal mladičkého obránce Mosqueru (mimochodem velmi zajímavý produkt valencijské juniorky, ročník 2004!).

Větší šanci nabídl zápas v 66. minutě, kdy si střídající Soler naběhl na průnikovou nahrávku a zkusil obstřelit brankáře Remira, který však perfektně vytáhl jeho míč mimo. Na opačné straně nepochodil ani Portu, který pár minut před koncem jen těsně minul břevno domácí brány!

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Sevilla FC 0:0

05.02.2022 21:00

Góly: -

FC Sevilla si komplikuje boj o titul a dává šanci Realu Madrid navýšit náskok na čele tabulky. Andalusané nenašli recept na obranu Osasuny a na stadionu El Sadar remizovali 0:0. V nastaveném čase přitom měli obrovskou šanci rozhodnout, ale chorvatský záložník Ivan Rakitić neproměnil pokutový kop.

Svěřenci Julena Lopeteguiho měli v zápase drtivou územní převahu, ale ta se ukázala být k ničemu. Pouze čtyřikrát se podařilo vystřelit na branku, ale všechny střely kryl brankář Herrera. Pro Sevillu nezačalo utkání zrovna nejlépe, protože už po šesti minutách odkulhal ze hřiště Gonzalo Montiel, jehož nahradil Jesús Manuel Corona. Hosté sice měli častěji balón, ale do první velké příležitosti se dostala Osasuna. Z hranice šestnáctky pálil Jon Moncayola a Bono na přední tyči balón vyrazil. Ve 38. minutě zase pálil nad Ávila a brankou neskončil ani závar před brankou Sevilly v poslední minutě první půle.

Byl to zvláštní poločas, protože Sevilla opravdu Osasuně nepůjčovala balón, ale sama ani jednou nevystřelila na branku, zatímco domácí prověřili Bonoa třikrát. Julen Lopetegui věděl, že jeho tým musí zlepšit střelbu, nicméně druhý poločas začal ve stejném duchu.

Až po hodině hry se zjevil za obranou Osasuny En-Nesyri, ale koncovku poslal přímo do náruče Herrery. Sevilla si stále musela hlídat i zadní vrátka, protože Osasuna se dostávala do brejkových situací. Z rohu malého vápna takto pálil Corona a nebyl úspěšný.

Seville čas rychle ubíhal a vše vypadalo na nerozhodný stav. V nastaveném čase se ale Seville přeci jen naskytla obrovská šance získat tři body. Zákrok Manuela Sáncheze na Julese Koundého vyhodnotil VAR jako penaltový a sudí odpískal pokutový kop. Ivan Rakitić ale tíhu okamžiku nezvládl. Penaltu kopl přímo doprostřed branky, kde stál připravený Herrera a tím zhatil veškeré šance na vítězství.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Rayo Vallecano 2:0

05.02.2022 18:30

Góly: 12. Brais Méndez, 80. Brais Méndez

Hrdinou utkání na Balaídos se stal Brais Mendéz. Právě jeho dvě branky znamenaly vítězství Celty Vigo 2:0. Rayo Vallecano šlo do zápasu s pohárovou výhrou v zádech, ale nepředvedlo dobrý výkon a ještě protáhlo čekání na ligové vítězství.

Rayo v týdnu sestřelilo v Copa del Rey Mallorcu, ale tentokrát jí čekal výlet na Balaídos a nevyzpytatelná Celta Vigo. Celestes mají poslední slušnou formu a stoupají tabulkou, což potvrdili i proti hostům z Madridu.

Vallecano se dostalo do nesnází již ve 12. minutě, kdy poprvé inkasovalo z kopačky Braise Mendéze. Na počátku všeho byl centr do vápna, který brankář Dimitrievski pouze vyboxoval přímo před Mendéze, který okamžitě napálil balón přesně k tyči. Aby toho nebylo málo, tak hosté museli chvíli na to poprvé střídat a zraněného Lópeze nahradil Trejo.

Celta Vigo se dostala rychlou brankou do herní pohody, ale ve 22. minutě chybovala v rozehrávce a toho málem využil García, jenž v ideální pozici trestuhodně přestřelil.

Až do konce prvního poločasu žádný další gól nepadl a bez branek se hrálo dlouho i po změně stran. Rayo ale nedokázalo ani jednou vystřelit na branku a to bylo zásadní. Deset minut před koncem vstřelil pojistku v podobě druhého gólu opět Brais Mendéz. Po rohovém kopu na přední tyč i zasáhl balón a ten propadl až do sítě. V nastavení se pak Celestes nabídly ještě další možnosti, ale skóre 2:0 se už nezměnilo.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Cádiz CF 2:1

05.02.2022 16:15

Góly: 20. Salva Sevilla (pen.), 66. Vedat Muriqi (pen.) - 8. Rubén Alcaraz

Dobrý výkon předvedla v domácím prostředí Mallorca. Proti Cádizu sice rychle prohrávala, ale dokázala se zavčasu zmátořit a dvěma góly z pokutových kopů výsledek otočit. Nejprve mířil do černého Salva Sevilla a po něm Vedat Muriqi.

Domácí chtěli začít aktivně, ale Cádiz je nemile zaskočil. Už v 8. minutě vypálil fantastickou ránu Rubén Alcaraz a Rico neměl vůbec žádnou šanci zasáhnout. Alcarazova branka bude jistojistě figurovat mezi nejhezčími góly sezony 2021/2022. Mallorca tedy musela otáčet a na nic nečekala a hned se pustila do díla. Nebezpečnou hlavičku Vajlenta skvěle vyrazil Ledesma, ale zanedlouho byl v šestnáctce faulován Brian Oliván a nařízený pokutový kop proměnil Salva Sevilla - 1:1.

Mallorca postupně získávala i územní převahu a ještě do poločasu mohla výsledek otočit. Muriqiho hlavičku vytěsnil Ledesma na rohový kop a Rodríguezova rána z konce poločasu zazvonila na tyč.

První poločas nabídl několik zajímavých momentů a dva góly. I ve druhém dějství se bylo na co dívat. Po hodině hry došlo na penaltu číslo dvě a opět byla nařízena ve prospěch Bermellones. Faul na brankáře posoudil VAR jako nedovolený a Vedat Muriqi s naprostým přehledem dokonal obrat z 0:1 na 2:1.

Cádiz si dokázal vytvořit pár střeleckých pokusů, ale žádný neznamenal pro Rica bezprostřední nebezpečí. Mallorca mohla ještě v dlouhém nastavení pojistit výsledek třetí brankou, ovšem šance Pratse skončila na tyči.

Více informací k zápasu

Elche CF - Deportivo Alavés 3:1

05.02.2022 14:00

Góly: 47. Pere Milla, 58. Pere Milla, 86. Fidel - 18. Joselu

Před dvěma týdny dokázalo Elche šokovat stadion Santiaga Bernabéua remízou 2:2 a v tomto kole dokonce zapsalo všechny tři body. Los Franjiverdes otočili z 0:1 na 3:1 a v tabulce poskočili na čtrnácté místo. Dvě branky zapsal Pere Milla.

Elche vstoupilo do zápasu ve velkém stylu a už v první minutě rozvlnilo síť. Radost mu však pokazil verdikt sudího, který odpískal útočný faul Milly. Po čtvrthodině hry se předvedli také hosté. Přízemní centr Riojy prošel až na zadní tyč, kde celou akci zavíral úvodním gólem Joselu. Deportivo se dostalo do rychlého vedení, ale pak se zatáhlo a přežívalo domácí šance. Hned o tři minuty později těsně minul branku Milla a před koncem poločasu zase hlavičkoval Boyé nad. Ačkoliv bylo Elche lepším týmem, v prvním poločase se prosadit nedokázalo a do šaten odcházelo za nelichotivého stavu.

Domácí ale nepanikařili a podobně jako začali první poločas, vstoupili i do toho druhého. Millovi tentokrát nebyl pískán žádný faul a jeho ránu zkrotil Pacheco až za brankovou čarou - 1:1. Po hodině hry pak domácí strhli výsledek na svojí stranu. Mojica prosvištěl po levé straně hřiště, načež našel přihrávkou na šestnáctce Pera Millu a ten rovnou z první uklidil balón k tyči. Deportivo mělo stále o co hrát, ale přes obranu Elche se prakticky neprosazovalo. Čtyři minuty před koncem pak vstřelil do rozhozené obrany definitivní pojistku Fidel.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Levante UD 3:0

04.02.2022 21:00

Góly: 1. Enes Ünal, 29. Enes Ünal, 90+5. Carles Aleñá

Hráči Getafe dál stoupají tabulkou. V páteční předehrávce bez problému skolili Levante 3:0 a lví podíl na tom měl dvougólový Enes Ünal. Konečnou podobu výsledku dal v páté minutě nastavení třetím gólem Carles Aleňá. Ve druhém poločase se dostal na trávník i Jakub Jankto.

Po velmi špatném vstupu do sezony se Getafe konečně rozjíždí a potvrdilo to i v pátečním duelu. Domácím Azulones stačilo pouhých 40 sekund na vstřelení prvního gólu, který vsítil po rohovém kopu hlavičkující Enes Ünal. Brankář Aitor Fernández zůstal stát jako přikovaný na brankové čáře a na přesně mířenou hlavičku k tyči neměl nárok.

Hosté pak převážili držení balónu na svojí stranu, ovšem to bylo z jejich strany vše. Ve 29. minutě obstaral Enes Ünal další branku, když na hranici šestnáctky převzal přihrávku, rychle se s balónem otočil a přízemní ranou zvýšil na 2:0. Krátce nato přestřelil branku Damian Suárez a s valencijským celek to nevypadalo dobře.

Nutno podotknout, že Levante mělo také smůlu v koncovce. Pět minut před přestávkou pálil z malého vápna do tyče De Frutos, čímž vlastně připravil hosty o důležitý kontaktní gól. Getafe si bylo vědomo faktu, že třetí gól bude takřka na sto procent znamenat definitivum, jenomže se ho dlouho nedařilo vstřelit. Olivera v zajímavé šanci těsně minul a věci se děly i na druhé straně.

Čtvrthodinu před koncem vytěsnil Melerovu hlavičku nad břevno brankář Soría a Getafe dál drželo čistý štít. To už byl na hřišti i český záložník Jakub Jankto, který v 77. minutě přihrával do ofsajdu skórujícímu Mayoralovi. Branka pochopitelně neplatila, avšak Azulones se třetího gólu přeci jen dočkali. Až v páté minutě nastavení posunul Mayoral balón na Carlese Aleňu, jenž skrze obránce vyslal přízemní střelu neomylně k tyči.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid23165248:2053
2.Sevilla FC23138234:1647
3.Real Betis23124741:2740
4.FC Barcelona22108436:2538
5.Atlético Madrid22106638:3036
6.Villarreal CF2398638:2335
7.Real Sociedad2298522:2135
8.Athletic Bilbao23810523:1834
9.Rayo Vallecano2294927:2431
10.Celta Vigo2386928:2530
11.Valencia CF2379735:3630
12.CA Osasuna2378822:2729
13.Espanyol Barcelona23761027:3227
14.Elche CF2368926:3126
15.Getafe CF23671020:2325
16.Granada CF2359926:3424
17.RCD Mallorca2258919:3423
18.Cádiz CF23391120:3818
19.Deportivo Alavés23451417:3817
20.Levante UD22181321:4611

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (126)

Přidat komentář
Gazdo

Fiha coze sa stalo Getafe? Niekto im povedal na novy rok ze mozu aj vyhravat tak zacali?

Reagovat
Ed_Hazard

Však dosť solídne posilnili, ten progress sa dal očakávať.

Reagovat
CHONG

Hodně udělala už změna trenéra, Míchel byl úplně mimo, Quique příjemně překvapil.

Reagovat
Phillipinho

Quique

Reagovat
santini

Tak zas kukal som a to Levante hralo na úrovni tercery. Proti nim by aktuálne nemal problém ani Ferrol... Ešte nie sú Azulones s najhoršieho vonku ale na psychiku určite fajn

Reagovat
CHONG

Z toho ještě bude boj o poháry Vamos Geta!

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji, jsi jediný člověk který tomuto paklubu fandí.

Reagovat
CHONG

Díky, je fajn být výjimečný

Reagovat
Phillipinho

Prosimte ten ani nevi o cem mluvi.

Reagovat
santini

Stačia dva kliky a odhalíš, že tomu paklubu fandí až 6 ľudí

Reagovat
O.Giroud

Pochybujem, veď tam hrá češko.

Reagovat
santini

Trochu sa kroť, ešte ste len vykukli z pásma zostupu a už útočíte na poháry?

Reagovat
CHONG

Nevím, jak víc zdůraznit nadsázku, než tím červeným smajlíkem

Reagovat
santini

Ja som stará škola človeče, mne červení smajlíci moc nehovoria

Reagovat
CHONG

Vždyť ho nahoře sám používáš...

Reagovat
Petrinho17

Levante si už môže baliť kufre. Bez šance na záchranu.

Reagovat
santini

Tiež to tak vidím

Reagovat
Israha

Ten úpadek Levante nechápu. Už pár sezon byli téměř regulérním týmem středu tabulky, v létě odešli z "větších" jmen jen Rochina a León, kteří stejně ani nebyli v základu. Škoda, jsou z těch menších klubů, které poslední dobou svou prezentací na hřišti docela bavily.

Reagovat
santini

Celta dnes výborne, všeobecne sa celkom zlepšuje prejav a po dlhých rokoch sa dobre pozerá aj na defenzívnu činnosť. Hlavne som rád, že sa dáva viac šancí Aidoovi a Kevinovi. Joseph má podľa mňa obrovský potenciál...

Zároveň sa mi páči, ako Aspas pomaly ale isto odovzdáva štafetu Braisovi. Síce mi príde trochu menší srdciar a väčší salamista ako Iagito ale v tej nohe to má.. keď tak nad tým uvažujem, v zásade by sme s týmto tímom, pokiaľ bude pokope, mohli v priebehu 2 sezón zase nakuknúť aspoň do EL.. Stačí vyriešiť ľavú stranu zálohy a mohlo by to dlhodobo slapat

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

V takýchto zápasoch sa láme, či budete bojovať o titul alebo nie. Tá nepremenená penalta Rakitiča bude rojiblancos ešte mrzieť. Najmä dnes, keď výkon nebol vôbec dobrý najma v prvom polčase.

Herrera dnes hrdina Pamplony.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, čo predvedie Real bez Benzemy zajtra.

Reagovat
blaugrana

Dva totalne diamatralne odlisne polcasy. 30 minutovka Adamu spôsobila, ze sme sa ujali vedenia a dobre pokracovali. Dani paradne v strede. Druhy polcas totalny black out, horeli sme od zaciatku. Bus sabotoval uz aj tak v druhom polcase neexistujucu zalohu, potom koniec Dana a striedanie Pedriho a skoncili aj posledne zbytky zalohy. Frenkie stale totalne mimo, Gavi dnes hodne neviditelny. Pokial budeme hrat s Busom aj v Europe, tak to zas budu faily. Dnes Atletom namazal minimalne 4 krat. Ferran uplne mimo, ale dobre aspon branil.

Reagovat
blaugrana

Dva totalne diamatralne odlisne polcasy. 30 minutovka Adamu spôsobila, ze sme sa ujali vedenia a dobre pokracovali. Dani paradne v strede. Druhy polcas totalny black out, horeli sme od zaciatku. Bus sabotoval uz aj tak v druhom polcase neexistujucu zalohu, potom koniec Dana a striedanie Pedriho a skoncili aj posledne zbytky zalohy. Frenkie stale totalne mimo, Gavi dnes hodne neviditelny. Pokial budeme hrat s Busom aj v Europe, tak to zas budu faily. Dnes Atletom namazal minimalne 4 krat. Ferran uplne mimo, ale dobre aspon branil.

Reagovat
LAM

Nechápu co jsme schopný vytvořit ve druhým poločase. Vedeme 4:1, hrajeme úplně v pohodě a pak se za táhneme a problémy se začnou kupit.

Jinak teda nevím, ale ten Alvesův faul mě na Řecku teda zas tak nepřišel a hlavně to bylo už po odpískání, tak co to je?

Jinak jsme ten závěr zvládli ale v pohodě a výhra je parádní.

Posílí se taky uvedli velmi dobře a to i Auba, kterej vypadal velmi dobře směrem do hry. Jen tak dál, ať tu TOP4 uděláme.

Reagovat
CHONG

Takže kdyby mu Alves místo toho zákroku dal pěstí, tak by hrál v pohodě dál, protože to bylo po odpískání?

Reagovat
2miguel1

červena asi ok, ale tieto dohravania, kde je office mi lezu na nervy. To tam mozem byt aj ja a v 95% nezdvihnem zastavku len pockam na signal, ci to bol offiside

Reagovat
patas92

Však se Atleti v tom druhém poločase nedostali vůbec k ničemu a to ho hráli polovinu času v početní přesile. Podle mě zbytečná kritika po dost možná nejlepším zápase v sezóně. Bylo to zvládnuté dobře.

Reagovat
blaugrana

tak ta kritika je hlavne kvôli tomu, ze prvy polcas bomba a druhy tiez bomba, ale v opacnom slova zmysle

Reagovat
Foppy

1) Na redku byl 100 %

2) Fauly po odpískání se jako nepočítají, nebo co? Nehledě na to, že to Alvés udělal evidentně úmyslně

Reagovat
Remt

To řekněte rozhodcimu, který nevyhodil Pickforda za zrakveni VVD. To prý taky bylo po odpískání. Likvidační zakrok a nic. Souhlas, mělo by se to pískat úplně stejně jako fauly ve hře

Reagovat
Foppy

Pickford VVD jsem neviděl, takže nevím. Jak píše Chong, kdyby mu dal pěstí, tak nikdo nic neřekne. Šlápl mu zezadu na lýtko a podle mě evidentně schválně...

Reagovat
Remt

J viděl jsem to v sestřihu, vyhodil bych ho. Bohužel Mane se takovýhle věci prostě nikdy nevyvaruje. Pickford.. on tyto věci prostě dělá, dement. Tam šlo klidně o konec kariéry VVD

Reagovat
2miguel1

Jo, to by šlo

Inak Busquest je hrozny, desny, strašidelny, pomaly, prišerny, extremne extremne zly

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni tady píčujete na Busquetse, ale de Jong je úplně stejnej zoufalec a ten se tady pořád omlouvá

Reagovat
blaugrana

Frenieko obhajuju len preto, ze je sympatak, ale je pravdou, ze je dalejo za ocakavaniami

Reagovat
2miguel1

Dajte ho na post, kde hra z hlbky pola. Dajte ho na DM. Neverim, ze na DM bude hrat zle. Oxiduje mu na poste dinosaurus Busquets - dnes tri fatalne chyby. Extremne spomalenie snad vsetkych akcii, nulovy prinos pri vsetkych goloch, tri zakroky na zltu.

Reagovat
blaugrana

v Ajaxe hral ale vyssie, dm to nie je, na zaciatku sezony sa zdalo, ze po odchode messiho sa konecne viac prejavi, ale je to des..xavi v nom dm asi tiez nevidi

Reagovat
2miguel1

Tak vysoko ako hra teraz v Barce v Ajaxe nehral. F.D. Boer povedal, že Frenkieho hru ovplyvnuje Busquets na ihrisku. Ajax hral 4231, Frenkie musi začinat z hlbky pola. S Gavim by to zvladli a Pedri nech hra vyssie. Cez Frenkieho ide tak percento akcii, cez Busa skoro vsetky

Reagovat
blaugrana

no len bohuzial toho sa tak skoro nedockame...Bus sa len tak enspakuje, kedze ma kralovsky plat

Reagovat
Eichel

v Ajaxe predsa hrával aj stopéra... minimálne by ho mali na tej Busovej pozícii skúsiť lebo v kádri na to nie je nik vhodnejší a ani to nevyzerá, že by sa javil niekto schopný a dostupný na prestupovom trhu

Reagovat
vagneris

Mně by nejvíc seděl jako box to box záložník vedle fyzickýho dm, kterýho by podporoval pozičně, jistil beky, vyvážel balony od stoperů a dopředu by se moc nehrnul. Maximálně před vápno. A neustále se nabízel na přihrávku.

Reagovat
messi80

Prehanas ,stále má.nasej hre čo dať ,len súhlasím s tým že by nemal začínať každý zápas v zaklade

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní zápas. Atleti byli i proti deseti tragičtí, takže jsme moc nehořeli ani po červené kartě a v pohodě si výsledek pohlídali. Alvés, Adama, Gavi, Piqué výborné výkony, ve druhém poločase se zvedl i Ferrán.

Reagovat
patas92

Reagovat
Mass

Ferrán a Adama Barcu neskutečně nakopli, uvídíme co další zápasy, ale dnes to vypadalo velmi dobře.

Reagovat
blaugrana

Dani Alves je prvým hráčom Barcy od dôb Hrista Stoichkova, ktorý zaznamenal gol, asistencii a červenú.

Barca je prvým klubom v historii LL, za ktorý strelil gól menej než 18 ročnž a viac ako 38 rocny hrac.

Reagovat
Mass

Dani Alves pořád baví, to se musí nechat.

Reagovat
REPLIKATOR

Messi se vrátí a napodobí Alvese.

Reagovat
king23

Ten už leda tou červenou kartou.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Elliasson

Obrovská gratulace Barceloně. Zasloužili si výhru.

Reagovat
blaugrana

btw, obrana dnes 3+1

Reagovat
Petrinho17

V podstate 3+2 ...keďže aj na Alvesov gól nahrával Alba

Reagovat
blaugrana

nj, tam to neratali ako acko, bo to tam smrkol asi aj Pedri, aj Ferran

Reagovat
Gazdo

To je super a zaroven desive. Vidno to na Chelsea ktoru prvu poloviny sezony tiahla obrana az nadpriemernymi golovymi prispevkami a raz to zakonite muselo skoncit a o goly sa museli zacat starat ti ktori tam od toho su a az je problem na svete. Ja som sice rad ze sme dnes vyhrali a vykon to bol slusny ale otazka je ako to bolo moc sposobene marnym Atleticom a ako nadpriemerne produktivnou obranou. Nas utok kazdopadne az na Adamu a druhopolcasoveho Ferrana nic moc

Reagovat
blaugrana

no bolo to hlavne marnostou AM... druhom polcase sa to zas kompletne rozsypalo...ako progres to je, ale dalsie zapasy budu zas boj a ziadna pastva pre oci...ten tim bude este nejaky cas dozrievat a bude zalezat, ako sa nahradi Pikac, Bus a ci pride top hrot

Reagovat
Gazdo

Strasne mi to pripomina zapas s totalne marnym Elche kde nasledne tiez prislo vytriezvenie nasledne. Ale oproti Elche vidim aj pozitiva a to je ze Pedri (hoci dnes nic moc vykon) sa vratil, Alba uz neposobi ako parodia seba sama a netaha nohy, mame drave kridlo Adamu (aj ked nie world class ale aspon cosi), namiesto LDJ tam bude behat Auba ktory sice uz nie je Auba z BVB ale furt to nie je LDJ proste cize verim tomu ze bude aj lepsie. Urcite sa ale obavam toho coho som sa obaval uz pri nastupe Xaviho a to je to ze sa nebude vediet rozlucit so starou partiou kamaratov a dufam ze mu to nezlomi vaz

Reagovat
blaugrana

v lete bude mat Alemany zasa kopec prace....LdJ sa vrati do Sevilly, Brajt sa bude musiet predat, Dapay ak sa nespamäta, o com pochybujem, tak tiez finito, Roberto dufam skonci, lebo ak predlzi, tak uz vidim, ako opanuje pravu stranu. Lenglet na vylete, Umtiti ak sa preda, tak nobelovu cenu Alemanymu. Vrati sa Pjanic , Coutinho daj boze zostane vykupeny.

Reagovat
Gazdo

Roberto predlzi takmer na 100% tam o tom ani nepochybujem. U neho ani tak neni problem predlzenie ako to ze by hral proste zaklad co jednoducho ak sa chceme dostat tam kde sme boli nemoze. Coutsa pravdepodobne kupia ak bude pokracovat tak ako zacal, Pjanic sa vyjadril nieco na zmysel toho ze radsej ukonci karieru ako keby mal sa vratit do barcy (vdakabohu za to ze aspon niekomu ide o to aby hral futbal a nie len sedel na tribune a poberal prachy), Lengleta sa nezbavime este hodne dlho tak isto aj Umtitiho ale u toho je aspon znizeny plat takze nebude nicit platovy strop. Ja sa teda cudujem kolko malo povyku bolo o tom ze City ziskali Alvareza lebo za tie prachy sme si mali aj nohy polamat a ist do toho. Namiesto toho privedieme proste Aubu ktory aj ked ako utocnik cislo 2 nemusi byt zly je proste oproti Alvarezovi downgrade. To mi hlava neberie. Ja teda nemam strach o Alemanyho ten chlap mi vytiera zrak uplne neskutocnym sposobom a je to demon ale mam strach o nasich skautov ktori proste posledne roky predvadzaju jedno fiasko za druhym. Strasne vela sprav chodi o tom kolkych hracov sme mohli ziskat ale rozhodli sme sa bud pre inych alebo ich vobec nebrali a teraz su ti hraci vyborni a ti pre ktorych sme sa rozhodli uz su niekde v zapadakove. To ze sa zaujimame o Moratu a Azpiho je proste pruser. My sa jednoducho musime vysrat na vidinu okamziteho uspechu a riskovat jednoducho mladsich perspektivnejsich hracov alebo ked tak kupit nejaku top strednu generaciu (na co nemame prachy). Nech Laporta vravi co chce momentalne na tom nie sme az tak dobre ako tvrdi (ani tak zle ako tvrdia madridisti) a musime sa vysrat na Moratov a podobne blbosti. Uz je tu teda Auba tak jednoduch bud top hrot alebo nikto. Bohuzial do tejto situacie sme sa dostali sami a rozhodne nepotrva sezonu aby sme sa z toho dostali. Ale rozhodne to vyzera kazdym prestupovym oknom lepsie aby som dodal na zaver len to nevidimzas tak ruzovo ako si niektori maluju

Reagovat
EaP

Takze Auba , ktory hral v 3 najlepsich ligach sveta a sypal goly je downgrade a Alvarez, ktory hra v Argentine je upgrade ? Pamatam sa ako sa nieco podobne hovorilo o Jesusovi. A nakoniec to je sice spickovy hrac ale stale len taky priemer. S hracmi nikdy nevies ako to dopadne. To, ze sa im niekde dari neznamena, ze by sa darilo aj u nas. Pochopitelne naroky napriklad v Dortmunde alebo povedzme Lipsku je nieco ine ako v Barcelone. Tak sa to neda zovseobecnovat. Ja nevidim dovod nakupovat Alvareza ak Laporta dava jasne najavo, ze cislo 9 je letna priorita a po tom Haalandovi pojde ako po udenom. Naopak, Auba ako c.2 je uplne perfektny podpis. Alemany vie, co v lete chcu roztocit a tomu prisposobil aj posili cez zimu. Ani Ferran nebol slepa investicia. Netreba hned panikarit ak sa nepodpise niekto o kom media tvrdia, ze je zazracny talent.

Reagovat
blaugrana

takze je priemerne spickovy hrac

Reagovat
EaP

Zrejme som to napisal zle. Myslel som to tak, ze sice je spickovy futbalista ale takych ako on je xy dalsich na jeho pozicii. Nieje to extratrieda, je to hrac sice do Top klubu ale skor na doplnenie kadra. Na nom muzstvo postavit nedokazes. A preto nechapem, odkial vela ludi berie istotu, ze hrac za 17 milionov z argentinskej ligy bude v ktoromkolvek Top klube upgrade. Casom, mozno ano ale takych tu bolo neurekom a v 90% to dopadlo tak, ze sa vyraznejsie nepresadili. Nehovorim, ze nema kvalitu aby sa stal Top futbalistom, ale kazdy kto sa mi vybavuje na pozicii 9 a bol uplna eorldclass si presiel nejakym postupnym formovanim v Europskom futbale. Ibra, Ronaldo, Eto`o, Torres, Shevchenko, Inzaghi, Benzema, Suarez, Cavani, Haaland atd....ten chlapec ma 22 rokov a zatial hral v Juznej Amerike. Tych , ktorych som vymenoval zacali v europe skoro a postupne sa vypracovali na svetovu spicku. Preto nerozumiem uvaham, ze Barca mala po tom chlapcovi ist silou mocou. Mozno by bol nakoniec horsi ako Jutgla v kantere. Ale to len polemizujem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Ano Alvarez je oproti Aubovi upgrade lebo bude pravdepodobne uz len lepsi kdezto u Aubu je ta pravdepodobnost skoro nulova ba naopak bude asi uz len horsi. Ale ako ja som za Aubu rad nie zas ze by som z neho bol nasrany len vravim ze do toho Alvareza sme mali ist radsej. K Haalandovi len tolko ze ak by sa nejakym obrovskym zazrakom nam ho podarilo podpisat tak zacinam mat obavy z jeho zdravia. Tie zranenia sa zacinaju kopit

Reagovat
Israha

Barca překvapivě slušný výkon, zatím letos asi nejlepší, co jsem od nich viděl. Ale Atlético, to pro mě byl šok....to bylo bránění na úrovni boje o záchranu (a to ještě jen kvalitou, nasazením a urputností ještě horší). Takhle šíleně v obraně hrají pravidelně?

Reagovat
Phillipinho

Ano. A to tam jeste dneska nebyl nejhorsi obrance Felipe.

Reagovat
Israha

Nesleduju AM tak, jako ty, ale zrovna dneska mi to přišlo špatné i systémově. Viz ten čtvrtý gól...oba hráči odstoupí od Alby a nechají ho centrovat, Alvése nebrání nikdo a na poslední chvíli se o to snaží Félix, který tam od toho vůbec nemá být. Dost zírám, jak se při minimální fluktuaci v kádru a stejném trenérovi ten defenzivní systém takhle rozsypal.

Reagovat
DrQQ

Inokedy suverénne najlepšia obrana v lige je teraz v horšej polovici tabuľky. Menej gólov doteraz dostalo 11 mužstiev a rovnako ešte aj Espaňol. To hovorí za všetko.

Reagovat
Israha

Oblak šel dolů, což mimochodem dost dobře vyjádřila ta statistika, co se tu v diskusi objevila na přelomu podzimní a jarní části. Ale šílené je, že ta kdysi pevná obrana tolik šancí soupeři vůbec povolí.

Reagovat
Salfovic

A to před rokem přepisovali rekordy v počtu obdržených gólů.

Reagovat
blaugrana

https://www.youtube.com/watch?v=w0s0FPJjAxQ

a co tak jeho k Araujovi...vo Rreale mu ide a aj rozohravka, technika a vyvezenie lopty ma fajnove

Reagovat
rominhoFCB

https://www.fichajes.net/noticias/barca-pone-ojos-lisandro-martinez-verano-20220206.html

As reported by ESPN, Lisandro Martínez has become one of the new targets of the Barça team to strengthen its squad.

Reagovat
Gazdo

Kiezby

Reagovat
blaugrana

ani ten by menusel byt zly

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kluivert9

Tak hlavně toho Arauja taky prodloužit...

Reagovat
blaugrana

no ak bude chciet blaznive prachy, tak ....jamsi myslim, ze 12 brutto je tak akurat

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
blaugrana

Další přestupovou prioritou je pro trenéra Barcelony Xaviho Jules Koundé. Stopera Sevilly by rád do řad katalánského celku získal před příští sezonou.

to by bol sen, ale 60 mega nebude

Reagovat
smazaný uživatel

k vám za tak za 80 mega, za míň ne.

Reagovat
madridcan
Reagovat
Remt

Reagovat
zasranej malíř

Reagovat
misinho7

Reagovat
2miguel1

Reagovat
Foppy

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
Dody10

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

ta rezignace na konci je luxusní

Reagovat
Pavrik

Nemôžem z tohto

Reagovat
Pharrell

Reagovat
hornito

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Foppy

To je jak oprava Lakatoše

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

btw nebolo to v live vysielaní ale niekto vypustil ich internú komunikáciu.

Reagovat
madridcan

Jasné, že to nebolo live. Niekomu už praskla žilka a zverejnil toto video. Je verejné tajomstvo, že tento slovanistickobarcelonský kokot z Prešova(ktorý to hrá nato, že fandí Manchestru) sa takto správa bežne a jedná vec je stres v robote(kto ho nezažil), druhá sa takto správať permanentne, lebo si myslíš ako už lietaš v oblakoch vďaka svojmu menu.

Mal som príležitosť ho stretnúť neraz. Vždy to bol pre mňa kokot. Naopak, človek(chodí aj tu na EF), ktorý si zaslúži viac pozornosti a má rovnaký rozhľad v športe, je v tieni. Svojou pokorou, vždy sa správal ako človek a je lepší komentátor ako ten despotický pičus

Reagovat
smazaný uživatel

jaj to je mne jedno uprimne, len vsetci riesia ze aha kukni kokota ze co dal v live vysielani pricom to nie je pravda.

Reagovat
DelPiero137

Tiez som mal info od cloveka z RTVS ktory s nim spolupracoval. Je to strasny narcis, velmi tazko sa s nim vychadza a vsetko musi byt podla neho. Nedovoli vyniknut inym, on je tam najvyssi a ostatny maju smolu.

Neviem kde sa vzala ta aura okolo neho, ideologia ze je najlepsi komentator. Jedine v com je vynikajuci je, ze je ako encyklopedia a sype informacie zrukavu. Inak nema absolutne prehlad o taktike, nedokaze popisat co sa deje aktualne na ihrisku. S nim ked clovek pozera zapas tak pocuje kopec faktov a informacii ale nie preco to tak je. O zaujatosti ani nevravim, vo verejno pravnej TV by takto zaujaty clovek pracovat nemal.

Dufam ze za takyto prejav na kolegov dostane poza usi a nieco s tym v STV spravia. Aby clovek s takymto spravanim bol obraz verejnopravnej TV?

Reagovat
Gazdo

Tak ale komentator by mal poukazovat prave na fakty na detailne rozbory su tu analytici a hostia pri komentovani pravidelne zo sveta toho sportu aby mohli poskytnut prave tu odbornejsiu stranku (to ze u nas je to casto Laco Borbely je vec druha ) a dalsia vec co je na Merciakovi oproti ostatnym je ze dokaze plynulo a rychlo a zrozumitelne rozpravat a casto si uvedomi ked povie kokotinu a opravi sa. Je proste vyrazny a to je momentalne medzi nasimi komentatormi dostatocne na to aby bol povazovany za najlepsieho lebo realne moc konkurencie tu nema

Reagovat
fefo

Tu sa zase ide pranierovat niekto za to, ze nesplna niekoho ineho charakterove idealy. Za mna je to najlepsi komentator RTVS a boh nas ochranuj, aby sme kvoli tomuto museli nonstop pocuvat toho poloblba Hlavenu.

Reagovat
madridcan

Ono nie je Hlavena

Reagovat
r3

Reagovat
DelPiero137

Co ti ja viem, recitovat fakty a casto aj mimo futbalu nie je to co ocakavam od zapasu. Okrem toho je strasne zaujaty, co komentator nema byt. Ano, jeho vyhoda je v konkurencii a to ze dokaze kecat. Kazdy mame inak nastaveny latku, ktore je nasim obrazom.

Reagovat
alcantara

Dík za kompliment.

Reagovat
madridcan

Neviem o čom hovoríš

Reagovat
hefy
Reagovat
ttopi

Reagovat
Kixi Syhimour

Triumfální návrat

Reagovat
jack_donaghy

nj, spatny Auba - Pierre Francois Aubameyang

Reagovat
Kluivert9

Na to, že hrál včera po 24 letech, tak to nebylo úplně nejhorší...

Reagovat
blaugrana

Furt dookola citam, ze su problemy s predlzovanim kontraktov. Aktualbe Gavi a Ronald. By ma zaujimalo, kolko pytaju. Su to skveli mladici, ale ak ziada Gavi tolko co Pedri a pod., tak sa zblaznil a v takomto pripade asi nie je inej moznosti, ako rovnaky pristup, ktory bol pri Moribovi. Ronald by ei kolko zasluzil podla vas?

Reagovat
sokar

Gavi tak o 20% menej ako Pedri, a Araujo niečo na úrovni Erica Garciu

Reagovat
blaugrana

no vidim to podobne, ale Araujo asi bude chciet to co m Umtiti

Reagovat
ADM

Vzhľadom na to, že Araujo je s prehľadom nás najlepsi stopér ….

Reagovat
blaugrana

to je, ale treba sa krotit

Reagovat
Petrinho17

Problém je hlavne s tým, že už vôbec nie je miesto v plastovom strope a pravdepodobne sa čaká kým predĺži Roberto a zníži si plat, inak bude možné predĺžiť zmluvy až od leta.

Reagovat
Rssa

Tady už je třeba jen spoléhat na zdravý rozum a případ Moriby by je mohl poučit. Odchod Dembeleho a menší plat Roberta by mohl uvolnit platovou strukturu.

Osobně bych se nebál už pustit i Piquenbauera a Buse, ale otázkou je jestli za jejich plat tam máme něco stejného a stejně zkušeného.

Teď už je jediná možnost, stavět to na mladí a vyhazet prumeraky, co nemají přínos ve hře nebo v kabině.

Reagovat
blaugrana

Xavi chce Koundeho, lenze to by bolo tak za 60 mega, ale zasa na xy rokov a s Araujom by mohli stvorit v skutku solidny par. Za Busa proste skusit De Jonga a pokial mu uz nepôjde ani na poste DM, tak neviem.

Reagovat
Gazdo

Lenze ak dame Koundemu palku a Araujo ma hrat za 900k rocne tak nas posle do prdele a vobec sa mu necudujem. Je proste nas momentalne najlepsi stoper a berie najmenej

Reagovat
blaugrana

no ved vzdy su tam pre a proti...je tu vela moznosti, lenze pokial tu bude Lenglet a Umtiti, tak bude beztak nemozne niekoho dotiahnut. Ale dvojka Araujo - Garcia tiez nevyzera zle a pokial sa nezbavime tych dvoch zabozrutov, tak by mali hrat oni.

Reagovat
2miguel1

Lenglet Umtiti ako 3.-4.ty stoper ideal. Lenglet berie maly plat do 2026 a Umtiti už tiez. Na stoperovi sa udeje len vtedy niečo, keď Pique odide. Je ale neskutocne, ze ma Pique zmluvu do 2024.(37 rokov) Ďalšiu sezonu budeme hrať ešte stale Pique Araujo. Araujo musi byt druhy najlepsie plateny stoper, Pique tam ma priplatok za lojalitu

Reagovat
blaugrana

Umtiti berie stale az moc a na fakte, ze ho budu chciet vyšikovat z klubu sa nic nemeni. Na stvrteho stopera by som Lengleta bral, ale vzhladom na to, ze lahsie sa preda on ako Šaman, tak asi pôjde on. Ideal by bol Araujo-Kounde a Garcia + dakto z bcka ako back up. Pikac asi po sezone skonci, je tam velka pravdepodobnost.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele