InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnická párty pro děti s kreativními aktivitam

    pátek 26.4 15:00 - Knihovna, Blatná

  • Pecha Kucha Night: Práce jako na kostele – série krátkých přednášek

    pátek 26.4 20:00 - Kostel Narození Panny Marie, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vimperk zradila koncovka, se Sousedovicemi jen remizoval

STRAKONICE – Ani na druhý pokus se jim v zimní přípravě nepodařilo zvítězit. Fotbalisté vimperského Šumavanu, kterým patří v áčkové skupině I. A třídy devátá pozice, nedokázali po Českém Krumlovu (krajský přebor), jemuž podlehli 0:5, vyzrát ani na Sousedovice. Se soupeřem z béčkové skupiny I. B třídy remizovali v sobotu 5. února na umělé trávě ve Strakonicích 3:3 (2:3), když nerozhodný výsledek zachránili až dvě minuty před koncem, kdy proměnili pokutový kop. Vimperští inkasovali po zbytečných chybách v obraně a sami naopak zahodili celu řadu šancí. Nutno podotknout, že Sousedovice výrazně podržel jejich gólman Tomáš Holý.

TJ Šumavan Vimperk – FC Znakon Sousedovice 3:3 (2:3).

Branky: Frček, Formánek, Vondrášek - Hrach 2, Vaněček.

Sestava Vimperka: Winter – Žofka, Uhlík, Vojta, Jan Formánek – Málek, Rod, Vondrášek, Vintr – Sýs, Frček. Střídali Chvosta a Jak. Formánek.

Další herní prověrka čeká Šumavan v neděli 20. února, kdy se v Písku utká s místní devatenáctkou.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace