Litoměřice: V úterý 22. 2. 2022 uzavřou sňatek dva páry

07.02.2022 6:32 | Tisková zpráva

„Dvojkové datum“ využijí v Litoměřicích k uzavření sňatku dva páry. V obřadní síni městské radnice si řeknou své ano v úterý 22. 2. 2022. O středu 2. 2. 2022 neprojevil zájem nikdo.

Litoměřice: V úterý 22. 2. 2022 uzavřou sňatek dva páry
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

„Párům jsme vyšli vstříc i přes to, že nešlo o řádný oddací termín,“ potvrdila Jana Eflerová, matrikářka Městského úřadu v Litoměřicích.

Po několikaletém poklesu zájmu o svatby kvůli epidemii koronaviru se letos zamilované páry opět hlásí ve velkém. Od května do konce srpna budou mít oddávající napilno.

„Zejména mladé páry se zřejmě nebojí pověr o neúspěšných sňatcích v květnu a evidujeme také dva páry, které se chtějí vzít na Apríla, tedy 1. dubna. Tento oddací termín byl již městskou radou schválen jako řádný,“ uvedla Jana Eflerová.

Kromě městské radnice v posledních letech vyjíždějí oddávající uzavírat manželství tradičně na zámek do Ploskovic, ale také do Třebušína, na statek do Chudoslavic, k fontáně na Zahradu Čech, do nového Parku inspirace v areálu CS Betonu ve Velkých Žernosekách či do areálu Knesplíkov v Mentaurově.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Město zaslíbené podnikání

22:28 Jablonec nad Nisou: Město zaslíbené podnikání

Jablonci nad Nisou se ve vysoké konkurenci podařilo obhájit loňské krajské prvenství. Druhou příčku …