Podaří se Anežce přemluvit svého ctitele k vegetariánství?

Podaří se Anežce přemluvit svého ctitele k vegetariánství?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V Ulici se rýsuje další pár. Tentokrát jde o Anežku a Čeňka, kteří se dali dohromady po tom, co Anežku zradila její nejlepší kamarádka Svatka. Čeněk je pozorný a hltá každé Anežčino slovo. Ale podaří se Anežce přemluvit ho i k vegetariánství?

Napřed velká zrada a potom velká láska?

Po tom, co Anežku Klímovou (herečka Karolína Lipowská) zradila její nejlepší kamarádka Svatka, to vypadalo, že už se ve třídě nikdy nebude cítit tak jako dříve. Vždyť Anežka nemluvila o nikom jiném než o Štefanovi. Ten měl však oči spíše pro Svatku. Svatka v tom Anežku ze začátku podporovala, avšak nakonec Štefanovi podlehla a svou nejlepší kamarádku hodila přes palubu.

Od té doby se pro Anežku škola stala nevlídným místem. Vždy tam chodila ráda a těšila se hlavně na Štefana. Kvůli němu se dokonce začala malovat a nakoupila si nové oblečení. To je u Anežky, která dbá na ekologii, velmi výjimečné.

Po zradě své nejlepší kamarádky se ve škole zkrátka už tak dobře necítila a jednu dobu vypadalo, že to tak i zůstane.

Naštěstí došlo k příjemnému zvratu. O Anežku se totiž snaží Čeněk. Je milý a velmi pozorný a Anežce začíná docházet, že jí za to trápení Štefan ani nestojí.

Vzdá se Čeněk kvůli Anežky masa?

Čeňka a Anežku teď spojuje řada věcí, dokonce i velký průšvih na lyžáku. Čeněk s Anežkou spolu dokonce podnikli tajnou akci, když šli o půlnoci sázet semínka na školní políčko a chytili je přitom policisté. Je vidět, že jsou spolu zajedno v mnoha věcech, ale co Anežčin pohled na maso?

Anežka maso nejí a je vegetariánka, což se o Čeňkovi říct nedá. Ale vzhledem k tomu, že je Čeněk do Anežky celý poblázněný, je možné, že smažený řízek za lásku milerád vymění.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.lifee.cz