Krásná Pavlína Pořízková, která se ve své době stala první topmodelkou československého původu a zároveň nejmladší ženou, která se kdy objevila na obálce prestižního plavkového vydání magazínu Sports Illustrated, se na sociální síti svěřila, že se našla v pokračování Sexu ve městě. Hned v prvním díle čekal všechny příznivce tohoto seriálu velký šok – tvůrci odepřeli hlavní hrdince Carrie happy end s Panem Božským, když Jamese Prestona v podání Chrise Notha (67) skolil infarkt. To v Pořízkové vyvolalo bolestné vzpomínky na nedávnou smrt manžela Rica Ocaska (†75), jenž zemřel v září 2019.

„Ty z vás, kteří jste sledovali A jak to bylo dál..., asi vás nepřekvapí, že jsem většinu z toho sledovala přes slzy. Nejbolestnější pro mě byl pohled na Carrie, která bezmyšlenkovitě procházela ulicemi New Yorku a snažila se překonat svou bolest. Udělala jsem to samé. Chodila jsem dlouhé hodiny v lese za naším domem v mrazu. Moje samota mi umožňovala soukromí, takže jsem mohla chodit a truchlit,“ svěřila se modelka, která svého manžela, s nímž byla v rozvodovém řízení, našla mrtvého v jeho posteli – pouhé dva týdny po operaci srdce.

VIDEO: Paulina je i ve svém věku neskutečně sexy. Navíc je velice vtipná

Video
Video se připravuje ...

Paulina je i ve svém věku neskutečně sexy. Navíc je velice vtipná. Jan Jedlička, hudba: Kevin MacLeod

„Je to, jako když vašeho čtyřnohého mazlíčka něco bolí a myslí si, že svou bolest dokáže nějakým způsobem překonat. Zoufale jenom běhá z místa na místo, doufá a věří, že bolest přichází zvenčí, a že to správné místo ji zastaví. My to ale víme lépe. Víme, odkud bolest pochází. A přesto se jí snažíme utéct. Rozum se nevyrovná bolesti,“ posteskla si Pořízková, pro kterou je smrt Ocaska stále bolestivým tématem. Známý muzikant se ji sice ve své závěti pokusil vydědit, ona však přece jenom nějaké ty miliony z jeho pozůstalosti vysoudila.

Není to mimochodem poprvé, co se Pořízková připodobnila ke Carrie, respektive k herečce Sarah Jessice Parkerové (56), která ji hraje. V minulosti ji třeba ocenila za odvahu chodit po ulicích New Yorku s odrůstajícími šedinami. „Viděla jsem její fotky v médiích a řekla si: Ach, ano, díky za to! Někdo v mém věku vypadá v reálu jako já! Vidím stejné vrásky, stejně pokleslé tváře a šedivé kořínky vlasů jako při pohledu do zrcadla. A miluji to. Díky ní mám pocit, že nejsem divná, když stárnu, protože její módní, nádherné a stylové ‚já‘ to dělá také,“ libovala si.

Fotogalerie
73 fotografií