Přelepení log Autoklubu ČR před kamerami podruhé. Vyjádření Jiřího Pošíka.

Opověď  Jiřího Pošíka prezidentovi AČR Šťovíčkovi

Chtěl bych reagovat na zprávu pana prezidenta Šťovíčka ohledně mého vystoupení v televizní reportáži z endurosprintu MMČR v Benešově u Semil.

Pan Šťovíček např. uvádí, že jsem nikoho neinformoval o mém ukončení práce v AČR na pozici předsedy komise enduro. Na začátku roku 2021 jsem oznámil panu Naušovi, že uvažuji o ukončení mé práce u endura a bude nutné si zajistit náhradu. Dále jsem vše dvakrát oznámil generálnímu sekretáři pro motocyklový sport panu Kuncovi, který je můj nadřízený ohledně sportu.

Sdělil jsem mu, že jsem se rozhodl ukončit pracovní činnost u endura jako předseda komise a zároveň jako manažer národního týmu.

Pokud na AČR neexistuje mezi užším vedením komunikace, tak toto už opravdu nemohu ovlivnit. Disciplinární komise, před kterou jsem se dostal na základě podnětu pana Šťovíčka, neshledala špatný postup z mé strany a nedala mi žádný disciplinární trest. V minulých dnech jsem dostal potvrzení o nabytí právní moci mé neviny.

V televizní reportáži jsem na dotaz redaktorky řekl, že přerozdělením financí vzniklo to, že se na enduro nedostalo tolik, kolik by bylo potřeba na zajištění celé sezóny. Na tom, co jsem řekl, si stále trvám.

Na sezonu 2021 jsem dostal příslib, na přidělení 1 000 000 Kč..viz více ZDE

 

 

Viz také zde:

Přelepení log Autoklubu ČR před kamerami řešila Etická komise Autoklubu.