Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav
130 let

Lidovky.cz

Sport

Duda hokejový Vsetín ve zbytku sezony definitivně neposílí. Klub na svazu neuspěl

Hokejový klub ze Vsetína neuspěl na svazu s žádostí o dodatečné dopsání Radka Dudy na soupisku. Informoval o tom na svých webových stránkách.
  13:07

Třiačtyřicetiletý útočník Radek Duda hokejisty Vsetína definitivně neposílí. Bývalý reprezentant měl v klubu do konce sezony hostovat z Benátek nad Jizerou, ale třetí tým prvoligové tabulky ho před uzávěrkou přestupů včas nezaregistroval.

„Došlo k administrativní chybě. Tato situace nás velmi mrzí, bohužel po konci přestupního termínu jsme toto pochybení již nemohli napravit,“ uvedlo vedení Vsetína na klubovém webu.

Duda se na konci listopadu vrátil na prvoligový led poté, co původně po sezoně 2019/20 po angažmá v Benátkách nad Jizerou a potom ještě krátce v Lustenau v Alpské lize už končil kariéru. V této sezoně si připsal ve 14 zápasech 13 bodů za sedm branek a šest asistencí.

V extralize má na kontě za Spartu, Plzeň, Slavii, České Budějovice, Chomutov, Liberec, Karlovy Vary a Litvínov 730 zápasů a 502 bodů za 214 branek a 288 asistencí. Účastník mistrovství světa z roku 2003 působil také v Kazani v KHL, Malmö, Ilvesu Tampere, Langnau či Basileji.

Autoři: ,

Prodej bytu v OV, 1+1 po rekonstrukci, Lanškroun
Prodej bytu v OV, 1+1 po rekonstrukci, Lanškroun

B. Martinů, Lanškroun - Žichlínské Předměstí, okres Ústí nad Orlicí
2 349 000 Kč