Reklama:
NOVINKA: Black Dragon Ultra Stim Pre-workout
Extrémní stimulace & maximální soustředění.
Tohle chcete zažít! Více zde.

Váš příběh: Z 96 kg do závodní formy v bodyfitness

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Ostatní

Chcete-li i Vy sdělit čtenářům nějaký zážitek, zkušenost, příběh, neváhejte se nám ozvat na redakce@ronnie.cz.

Na některé z dalších, již zveřejněných příběhů se můžete podívat po kliknutí na náhledy v souvisejících článcích pod příspěvkem či zadáním slov "váš příběh" do našeho vyhledávače.


Bylo mi 37 let, když jsem si uvědomila, že jsem dospěla do svého životního maxima 96 kg. Uvědomila jsem si, že tohle už je moc. Začala jsem mít dýchací problémy při aktivitách s dětmi, zasahovalo mi to do osobního života, a hlavně se mi to vůbec nelíbilo. Začala jsem sledovat televizní programy o jídle a hubnutí. Vždy jsem začínala od dalšího dne, ale nejdřív jsem se pořádně najedla, abych ode dne, kdy začnu, nestrádala. A takto jsem začínala dvacetkrát. Neminuly mne standardní postupy - čaje na hubnutí, tablety, nesmyslné diety atd.

Od známé jsem dostala tip na známou trenérku Janu Stöckelovou, se kterou to začalo nanovo a teď úplně jinak. Jana mi sestavila stravovací plán, tréninkový plán a mohly jsme začít! A takto jsem začínala třikrát během roku. Po dlouhém večírku s Janou mi došlo, že tímto stylem to nepůjde, buď to budu dělat pořádně a vydržím, nebo to nemá cenu. Tak to začalo, třikrát týdně trénink, striktní dodržování stravovacího plánu a kardio = režim! Samozřejmě k tomu zakomponovat mé dvě děti, domácnost a práci, zkrátka vše je otázka priorit. Postupem času se začaly dostavovat výsledky, o to víc mě vše bavilo, cítila jsem se líp a dávalo mi to chuť a sílu pokračovat dál.

Vzhledem k tomu, že Jana Stöckelová připravuje závodníky na soutěže a já viděla na vlastní oči, co se dá vše zvládnout, chtěla jsem taky. S Janou jsme se domluvily, a tak začala závodní příprava. Neříkám, že cesta byla lehká, ale za rok jsem stála na pódiu v kategorii bodyfitness. Nikdy bych nevěřila, že je možné se z 96 kg dostat na pódium a stát tam se svými 60 kg. Ukázalo mi to nový směr života, že i v našem věku, ženských od dětí můžeme mít něco svého a něco dokázat. A pokračuju dál… protože chci.


Máte i Vy svůj příběh? Umíte jej poutavě napsat a chcete se o něj podělit s ostatními čtenáři? Povzbudit je v jejich snažení a boji s nadváhou či nárůstem svalové hmoty, vylíčit překonání Vašich rekordních zvednutých vah, nebo jste vyhráli nad svými zdravotními problémy? Pošlete nám jej!




Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

11.02.18:23Hockey1000 - Neuvěřitelná proměna*79*
11.02.16:49Paulie02 - Výsledek super, ale 36 kg za rok + dostat se do závodní fo..-1
Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:
Víte, že...
...poslední objednávka v obchodě
Ronnie.cz byla před 63 sekundami?
NOVÉ PŘÍSPĚVKY ČTENÁŘŮmagazínJosef Květoň - trénink nohou 7 dní př...
FireLuce (12:31) • Ahoj, viděl jsem teď jedno video s Pepou a tam myslím říkal, že pokud vše vyjde, tak by...
magazínJosef Květoň - trénink nohou 7 dní př...
md (04:36) • Bude šance vidět někdy na živo soutěžit Pepu na EVLs?
magazínJosef Květoň - trénink nohou 7 dní př...
TomášZl (23:36) • Vypadá to super. Už aby byly závody. Jsem zvědav na porovnání s nejlepšími.
magazínJosef Květoň - trénink nohou 7 dní př...
moab (18:56) • Když vezmu v úvahu všechny faktory – objem, kulatost, tvrdost, napruhování, oddělení od...
magazínDominik Kopečný a Klára Střížová - tr...
Tomis (09:31) • Chlapče kdybys jenom tušil... Doufám, že ti ta práce nevyjde ať nelituješ a netrápíš se...



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie