Pohřeb fotografa Petra Našice (†57): Kostel plný slavných spolužáků | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pohřeb fotografa Petra Našice (†57): Kostel plný slavných spolužáků

Pohřeb fotografa Petra Našice
Pohřeb fotografa Petra Našice (CNC_Martin Přibyl, David Kundrát)

Tolik lidí nečekal ani kněz Václav Malý. Přišlo na dvě stě lidí, mezi nimi slavní spolužáci fotografa Petra Našice (†57) z DAMU Ivan Trojan (57), jeho žena Klára (50), Petr Vacek (57) a Radek Krejčí (57), který z kúru zazpíval.

Milovník divadla a fotografií s duší zemřel náhle na konci ledna ve svém bytě na infarkt. Do lavice usedla také Bára Hrzánová (57) s manželem Radkem Holubem (53). Během modliteb herečce tekly slzy. Dojatá byla i Simona Postlerová (57), která četla u oltáře slovo Boží.

CELÝ ZÁZNAM: Rozloučení s divadelním fotografem Petrem Našicem (†57), který zemřel na infarkt! Kostel plný hvězd

Video se připravuje ...

Našic jí po smrti jejího muže Zdeňka (†62) dělal doprovod na různé akce. Rozloučit se do kostela svatého Tomáše přijel na vozíčku herec Jan Potměšil (55), který nejlépe ví, jak je linka života tenká a křehká. „Bylo s ním moc dobře,“ zavzpomínal na přítele. Po obřadu se spolužáci, kolegové a kamarádi odebrali do blízké Malostranské besedy, kde visely na připomínku Petrovy fotografie a bylo vystaveno i jeho oblečení.

Poslední rozloučení s Karlem Lopraisem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.