Studentský majáles i hudební festival v jednom! V Chomutově se chystá Květenles
ilustrační foto: CC0
Co se chystá

Chomutov - Celodenní hudební festival Květenles se bude konat letos v sobotu 28. května a přináší propojení známého studentského „majálesu“ s multižánrovým hudebním festivalem, koncipovaným pro širokou veřejnost.

„Festival v rámci svého majálesového pojetí přináší soutěž mezi školami a mezi žáky včetně průvodu městem s alegorickými vozy. Vedle toho nabízí mnoho zábavy, jejíž pevný základ tvoří produkce živé hudby, a to mnoha žánrů,“ říká jeden z hlavních organizátorů akce Alexandr Vostrý.

Na festivalu budou dvě stage. Každá z nich bude mít jiný charakter. První stage, která nese tématicky název Louka, je pro mainstreamová vystoupení. Naopak druhá stage s názvem Les přináší možnost pro účinkování místních interpretů a klade si za cíl podpořit regionální a mladé umělce.

„Festival vznikl především proto, že my, jakožto organizátoři jsme postrádali podobnou akci v našem okresním městě. Chceme, aby se lidé všech věkových kategorií bavili a vytvořili si tak kladný vztah k naší akci a celému městu Chomutov,“ dodal Alexandr Vostrý.

Festival se bude konat na bývalém letním (fotbalovém) stadionu v Chomutově.

LOUKA stage: tato scéna je určena pro známé performery:

● Vypsaná fiXa
● ATMO
● Perutě
● Marpo & TroubleGang
● NoName
● Arakain
● Michal David

LES stage: na této scéně probíhají vystoupení výhradně místních performerů

● Matěj Koudelka
● a další 4 účinkující

DALŠÍ PROGRAM: Vyhlášení krále a královny Květenlesu a Květenlesový průvod

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru