10 trailerů ze SuperBowlu: Netflix, Batman i Pán prstenů

Foto: Rakeťák (Pixar), Moon Knight (Marvel), The Batman (Warner Bros.)

Netflix v krátkém teaseru představil svoje filmy pro letošní rok, DC ukázalo záběry ze svých čtyř nejbližších titulů včetně The Batmana a naprázdno nevyšly ani další blockbustery, které budou v tomto roce plnit kina ve velkém. Druhý Doctor Strange, třetí Jurský svět nebo nejdražší seriál v historii, Pán prstenů od Amazonu.

DC Comics

Největšími taháky z produkce DC budou letos The Batman s Robertem Pattinsonem, jehož trailery vzbudily velké emoce, neméně očekávaným projektem ale zůstává The Flash, který by se měl nést v podobném duchu, jako loňský Spider-Man: Bez domova z konkurenčního Marvelu.

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství

Marvel otvírá brány do paralelních světů a dává do nich nahlédnout jako nikdy předtím. Vydejte se do neznáma s Doctorem Strangem, kterého tentokrát režíruje Sam Raimi, režisér původního Spider-Mana.

Ježek Sonic 2

Modrý superrychlý ježek Sonic patří k největším videoherním legendám. A protože před dvěma lety zazářil i na filmovém plátně, vrací se do kin s dalším dobrodružstvím. Návrat hlásí i Jim Carrey.

Jurský svět: Nadvláda

Dinosauří a lidská civilizace se konečně střetly. Zdá se, že místo na planetě Zemi je jen pro jeden druh. Velkolepé vyvrcholení ságy, která začala v Jurském parku Stevena Spielberga.

Pán prstenů: Prsteny moci

Připravovaný seriál společnosti Amazon Studios vůbec poprvé přivádí na obrazovky hrdinské legendy bájného Druhého věku historie Středozemě. Toto epické drama se odehrává tisíce let před událostmi z knih J. R. R. Tolkiena Hobit a Pán prstenů. Nejdražší seriál v historii.

Moon Knight

Disney se s Marvelem v několika posledních měsících docela hezky činní v seriálové tvorbě. Není tomu dlouho, co nás příjemně překvapily seriály WandaVision nebo Loki. Nyní se schyluje opět k seriálové události, kterou bude Moon Knight.

Nene

Obyvatelé osamělé zátoky ve vnitrozemí Kalifornie se stanou svědky podivného, mrazivého objevu. Jordan Peele, režisér oscarového Uteč, je zpátky a servíruje skvěle sestříhaný trailer k tajemnému westernovému hororu Nene (Nope).

Netflix

Každý týden jeden film. Netflix pokračuje v krasojízdě z loňského roku a vydatnou porci filmů uvede i letos. V krátké superbowlové upoutávce vidíme záběry převážně z Projektu Adam, ale letmo se dostane i na očekávané The Gray Man (Gosling a Evans točili v Praze) a dvojky Na nože a Enolu Holmes.

Rakeťák

Série Toy Story je pro Pixar snad skoro to samé, co Shrek pro Dreamworks Animation. Je to jejich nejslavnější animovaná série, která stále táhne diváky. Jakýsi spin-off a „skutečný příběh“ Buzze Rakeťáka tak patří k nejočekávanějším filmům roku.

Ztracené město

Slavná spisovatelka dobrodružných románů pro ženy (Bullock) se ocitne v situaci, která jako by vypadla z některé její knížky. Ve spáru únosců a uprostřed divoké džungle. Hrají také Chaning Tatum a Daniel Radcliffe.