InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Expediční kamera – festival cestovatelských filmů

    neděle 28.4 16:00 - Čajovna Pod Stolem, Strakonice

  • Vernisáž výstavy modelů, obrazů a sbírkových předmětů k operaci Overlord

    neděle 28.4 14:00 - Městská galerie Vodňany, náměstí Svobody 18

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Novým šéfem Akademie se stal Petr Benát. Klub navíc reaguje na nepravdivé informace

 Autor: SK Dynamo ČB.

    Autor: SK Dynamo ČB.

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Kolem fotbalového klubu SK Dynamo České Budějovice je poslední týdny pořádné živo. Po víkendovém zápase s Hradcem Králové skončil sportovní ředitel Tomáš Sivok, údajně kvůli neshodám se šéfem klubu Vladimírem Koubkem. A tím změny na důležitých postech nekončí. Šéftrenérem klubové Akademie už totiž není Aleš Křeček, který ve funkci působil od začátku listopadu. Nově se stal šéftrenérem Stanislav Rožboud. Výkonným ředitelem Akademie bude Petr Benát, který dosud zastával funkci sportovního manažera. Bývalý vynikající fotbalista zakončil aktivní hráčskou kariéru právě v budějovickém Dynamu.

 

V Akademii Petr Benát působí od samostatného vzniku. „Je mi upřímně líto, jaké zásadní události se za poslední měsíce v Akademii udály. Práce s mládeží by měla být koncepční a dlouhodobě systematická. Jsem si jistý, že směr, kterým jsme se v minulých třech a půl letech vydali, je správný. Největší devízou naší akademie jsou trenéři a osoby v ní pracující, kteří v tuto chvíli potřebují klid na svou práci a věnovat se tomu nejdůležitějšímu, sportovnímu a osobnostnímu rozvoji samotných hráčů. Pevně věřím, že tomu tak nyní již bude," uvedl pro klubový web.

Zároveň dnes klub přispěchal s vyjádřením, které reaguje na některé informace z celostátních médií. Podle SK Dynamo České Budějovice jsou nepravdivé:

Vedení klubu reaguje na zprávu z médií o možném angažování Jana Jílka na post sportovního ředitele. Ing. Jan Jílek není s klubem SK Dynamo v žádném smluvním vztahu a klub o jeho angažování ani neuvažoval.

Každý, kdo má fotbal rád a chce Dynamu pomoci, je na stadionu vítaný. Vedení klubu zve a bude zvát na domácí zápasy všechny osoby bez politické či fotbalové příslušnosti, které budou mít zájem fotbal v regionu posunout či mu budou chtít pomáhat. Nechceme společnost rozdělovat. Naopak. Jak jsme informovali na klubovém webu, sportovní úsek povede až do odvolání generální sekretář Milan Čadek.

K dalšímu uvádíme, že klub má uhrazeny všechny splatné závazky a nikomu po splatnosti nic nedluží. Hráči a zaměstnanci dostávají sjednanou odměnu ve stanovený termín.

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Výpravčí 

    Reagovat

     

    Hloupoučké podvody v Dynamu nejsou novinkou, ani případný trest z disciplinárky by nebyl první ani poslední. Možná jde ve skutečnosti o spor SLávie-Sparta, což vzhledem k tomu, že Sivok byl na Letné často vídán a údajně odtud dostával nabídky, není vyloučeno

    Vloženo 17.2.2022 07:46:37

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace