InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Expediční kamera – festival cestovatelských filmů

    neděle 28.4 16:00 - Čajovna Pod Stolem, Strakonice

  • Vernisáž výstavy modelů, obrazů a sbírkových předmětů k operaci Overlord

    neděle 28.4 14:00 - Městská galerie Vodňany, náměstí Svobody 18

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Netoličtí elévové zahájili cestu tabulkou směrem vzhůru

 Autor: Florbal DDM Netolice

    Autor: Florbal DDM Netolice

NETOLICE – Šňůra sedmi domácích turnajů je u konce. Jako poslední se na hrací ploše netolické sportovní haly představili florbalisté z kategorie elévů, které v neděli 13. února čekaly boje v pátém výkonnostním koši Jihočeské ligy. A tam mladí Rafani ukázali, že patří minimálně o tři koše výše, když hladkými výhrami zahájili opět cestu tabulkou směrem vzhůru. Poté se ještě uskutečnil přípravný turnaj mladších žáků.

Jihočeská liga elévů, pátý koš

FBC Spartak Kaplice – TJ Netolice 1892 Rafani 0:4.

SK Orange Meťák České Budějovice – TJ Netolice 1892 Rafani 0:4.

Banes Florbal Soběslav – TJ Netolice 1892 Rafani 0:5.

Netoličtí Rafani dokázali, že nejsou pověrčiví a třináctého února nasázeli soupeřům celkem třináct gólů a přitom žádný nedostali. Soupeři dostali nadílku ale i v podobě sladkých odměn při vyhlášení. „A tak věříme, že se jim u nás i tak líbilo,“ uvedl šéf klubu Josef Zíka.

Přípravný turnaj mladších žáků

Odpoledne pak patřilo mladším žákům, kteří sehráli přípravný turnaj. „Protože nás čeká liga až za dva týdny, bylo fajn, že naše pozvání přijaly silné týmy Florbalová akademie České Budějovice a Rytíři Český Krumlov,“ vysvětlil šéf netolického florbalu, který je zároveň trenérem. „Našich dvacet borců bylo rozděleno do dvou týmů, kdy hrála první s třetí a druhá se čtvrtou lajnou. Kluci se skvěle doplňovali, každý dostal prostor na hřišti, všichni hráli na doraz. Takové nasazení bychom na normálním tréninku těžko nastavili,“ pochvaloval si. Výsledek nebyl důležitý, ale dvě remízy a dvě výhry ukázaly kvalitu i takto sestavených týmů. „Všichni se zlepšují a doufáme, že za dva týdny v turnaji TOP 5 ze sebe vydají maximum,“ uzavřel Zíka.

Také mladší žáci dostali za svůj výkon odměny, zdarma se točila malinovka a celkově se další sportovní den v netolické hale vyvedl.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace