Nikdo si na nic nehrál a to mě hodně oslnilo, chválí na jména zvučnou boleslavskou kabinu čerstvá posila z Líšně

Nikdo si na nic nehrál a to mě hodně oslnilo, chválí na jména zvučnou boleslavskou kabinu čerstvá posila z Líšně
OBSAHUJE VIDEO

Mladou Boleslav ve druhé polovině tohoto týdne posílil jednadvacetiletý univerzál druholigové Líšně Martin Rolinek, jenž poprvé ve své kariéře opouští Brno.

Bývalý středopolař či krajní obránce podepsal ve městě automobilů kontrakt na tři a půl roku do 30. června 2025.

"Děkujeme předsedovi SK Líšeň za jednání o přestupu Martina Rolinka, při kterém jsme měli s panem Dufkem možnost poznat fungování jihomoravského klubu a prohlédnout si jeho zázemí. Martina v Boleslavi vítáme a přejeme hodně sportovních úspěchů," citoval web fkmb.cz slova generálního ředitele Boleslavi Davida Trundy.

A co první dojmy samotného urostlého fotbalisty, který za Líšeň odehrál 54 soutěžních duelů s bilancí osmi branek? "Realizace přestupu byla dost hektická v několika málo dnech a osobně jsem rád, že se povedl. V Mladé Boleslavi jsou hodně zvučná jména, ale když jsem přišel, chovali se ke mně všichni hezky, nikdo si na nic nehrál a to mě hodně oslnilo," přiznal na fkmb.cz Rolinek.

A jak se těší na přísného stratéga Karla Jarolíma? "Slyšel jsem o náročnosti pana Jarolíma a možná bych měl být rád, že jsem přeskočil zimní přípravu, ale těším se na něho i na naši spolupráci. Mojí hlavní osobní ambicí je, abych stabilně hrál a ukázal všem v Mladé Boleslavi, že jí můžu být platným hráčem," uzavřela čerstvá akvizice nyní sedmého týmu Fortuna:ligy, který zahájil jarní část třemi porážkami.

Zdroj: fkmb.cz