Hvězda Slunečné Monika Timková: Chodí na terapie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hvězda Slunečné Monika Timková: Chodí na terapie!

Herečka byla vždy hodně hubená.
Herečka byla vždy hodně hubená. (Foto Instagram.com, FTV Prima, ara)

Extrémně vyhublá postava, ručičky jako hůlčičky a trčící kosti už několikrát naznačovaly, že s ní není vše v pořádku. A opravdu! Monika Timková (31) už roky bojuje s poruchou příjmu potravu, sebepřijetím a pocitem být dokonalá.

Představitelka psycholožky Simony ze Slunečné, jež randila tři roky s hercem Jakubem Štáfkem (31) a nyní už nějaký čas žije s hokejistou Danielem Přibylem (28), byla vždycky poměrně dost štíhlá. „Když se na to zpětně dívám, tak jsem měla problém s příjmem potravy. Říkám si, jak je možné, že jsem si tak dlouho ubližovala...“ přiznává herečka otevřeně.

»Potvora« ze Slunečné Timková (31) přiznala: Problém s příjmem potravy! Vyhledala odbornou pomoc

Video se připravuje ...

„Teď se snažím mít víc ráda, cvičím jógu, každý den posiluji svaly a jím. Snažím se jíst zdravě, hodně zeleniny, polévky, které mám ráda, ale moc nejím maso. Snažím se to zvládat a makám na sobě,“ tvrdí Timková. Dokonce vyhledala odbornou pomoc. „Poslední tři až čtyři roky chodím ke své paní terapeutce, se kterou se snažím pochopit, co se děje,“ dodává Monika.

Mysl a bolesti v těle spolu mnohdy souvisí. „Má to tak téměř polovina mých pacientů,“ říká fyzioterapeut

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.