Další odchod ze Survivoru? Tentokrát to vzdává moderátor!

Smůla se pořadu Survivor Česko & Slovensko lepí na paty! Tři hráči z řad fanoušků už museli během hry odstoupit, ať už dobrovolně nebo kvůli zranění, a osud dalšího, moderátora Tomáše Zástěry, je zatím nejistý. Ten si totiž naposledy vyvrtl kotník, a i když na ostrově zatím zůstává, nemůže soutěžit, a proto je šance, že se s pořadem bude muset rozloučit i on.

Další soutěžící, kteří již předtím museli opustit reality show, byl Vojtěch Drahokoupil, který dobrovolně odstoupil kvůli psychice, dále MMA zápasník Gábor Boráros, jemuž byla lékaři nařízena operace zraněného kolene, uvedlo iDnes. Po něm odešel ze hry Nathan Dzaba, který zkolaboval kvůli úpalu.

Už to však nejsou jen účastníci z řad hráčů, kteří soutěž opouštějí. Podle deníku Expres se totiž z ostrova do Česka vrátil dokonce i moderátor! V soutěži byli dva moderátoři: Martin Šmahel a Ondřej Novotný. Šmahel byl v pořadu viděn pouze v prvním díle, a potom zázračně zmizel. Mohli jsme se tak setkávat pouze s jeho slovními komentáři soutěží, a to navíc jen u dílů odvysílaných slovenskými stanicemi Markíza a Voyo. Aby toho nebylo málo, na Slovensku posunuli vysílací čas pořadu z osmi hodin až na jedenáct večer.

Kufry si sbalil už i druhý moderátor, který tam na to dříve zůstal sám. Údajně se vrací do Česka, aby mohl moderovat Oktagon 31, který začíná 26. února.

Nova se k jeho absenci nijak nevyjádřila, nevíme tedy, jak bude soutěž bez moderátora dále probíhat. Najdou za něj náhradu? Nebo si tam nějakou dobu budou muset soutěžící vystačit bez něj? Není jasný dokonce ani důvod odchodu slovenského moderátora Šmahela. „Ondřej Novotný provází celou show, já komentuji slovensky souboje, duely a rozhovory a uvádím některé situace pro slovenské diváky na Markíze a slovenském Voyu. Všechno ostatní dělá Ondra jak pro Novu, tak pro Markízu, plus si komentuje souboje pro české diváky sám,“ uvedl jeho slova Expres. Důvod však stále zůstává nejasný.

Zdroj: iDnes, Expres