InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnická párty pro děti s kreativními aktivitam

    pátek 26.4 15:00 - Knihovna, Blatná

  • Pecha Kucha Night: Práce jako na kostele – série krátkých přednášek

    pátek 26.4 20:00 - Kostel Narození Panny Marie, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spartak získal první čtvrtfinálový zápas! V souboji s Milevskem padlo osm gólů

Hokejisté Spartaku Soběslav porazili v prvním čtvrtfinále krajské hokejové ligy Milevsko 5:3. , Autor: Josef Janda

Hokejisté Spartaku Soběslav porazili v prvním čtvrtfinále krajské hokejové ligy Milevsko 5:3.     Autor: Josef Janda

SOBĚSLAV - V pátek večer otevřelo své brány čtvrtfinále play-off krajské hokejové ligy. Druhý Spartak Soběslav vyzval sedmé Milevsko, s kterým sehrál doma v základní části soutěže vyrovnané utkání. Napínavý zápas sledovalo přes 400 diváků i v prvním čtvrtfinálovém utkání. Spartakovci se mohli spolehnout na svého kapitána Jana Žákovského (2+1), díky jehož trefě vyhráli domácí skvěle sehranou první třetinu. Druhé dějství patřilo Milevsku, ovšem soběslavský gólman Jakub Baloun povolil až v závěrečné minutě, kdy jeho tým vedl už o dvě branky. Nejvíce gólů si aktéři vyrovnaného boje nechali do závěrečné periody.

 

Nejzajímavější okamžiky nabídly závěrečné minuty, kdy se Milevští dostali za stavu 4:2 pro Soběslav k dvojnásobné přesilovce. V čase 57:36 ji díky Davidu Košařovi využili a dostali se na kontakt. Hostům zbývalo na vyrovnání v klasické početní převaze ještě téměř 80 sekund a při hře bez brankáře opět řádně prověřili domácího gólmana Balouna. Rozuzlení přišlo z hole Aleše Macháčka 59 sekund před koncem do prázdné milevské brány – 5:3. Druhý zápas ze série hrané na dvě vítězná utkání hostí v neděli 20. února od 17 hodin stadion v Milevsku.

OLH Spartak Soběslav – HC Milevsko 1934 5:3 (1:0, 1:1, 3:2), branky a nahrávky: 10. Žákovský (Hák), 39. Čížek (V. Pánek, Přibyl), 41. Píha (Žákovský), 51. Žákovský (Píha), 60. Macháček (Pauš, Hák) – 40. Radosta (Pouch), 46. Radosta (Kadilák, Hastrman), 58. Košař (Suchan, Škrdleta), rozhodčí Šperl, Svoboda – Diviš, Matas, vyloučení 8:7, využití 1:1, 455 diváků.

Soběslav: Baloun (Křiklán) – Tržil, Kanov, Hubáček, V. Pánek, Kubeš, Čížek – O. Pánek, Žákovský, Himpan, Přibyl, Škoda, Hák, Macháček, Kučera, Píha, Pauš, Šimák, Hraňo, Novák.

Milevsko: Panec (Fišer) – Košař, Jíška, Řezáč, Hastrman, Štekr, Šedivý, Růžek – Radosta, Kadilák, Přívozník, Pouch, Škrdleta, Pecka, Brož, Březina, Pechánek, Suchan.

Brankář Soběslavi Jakub Baloun podržel tým v důležitých situacích a moc dobře si uvědomuje, že nedělní odveta na milevském ledě vůbec snadná nebude. „Když budeme plnit své povinnosti a budeme hrát jako dnes v první třetině a v závěru utkání, tak si myslím, že můžeme sérii v Milevsku ukončit," vyhlíží soběslavský gólman další zápas.

Trenér Milevska Ondřej Mertl také svému týmu do odvety věří. „První zápas jsme sice ztratili, ale mám z něj pozitivní dojem. V neděli nedáme Soběslavi nic zadarmo. Věřím, že doma vyhrajeme. V úterý se sem ještě vrátíme," přeje si milevský trenér.

Překvapením skončilo první čtvrtfinále v Českém Krumlově, kde vyhrála veselská Lokomotiva 5:4 v prodloužení díky Pechlátově brance. Vítěz základní části Samson si poradil 9:4 s Hlubokou a Radomyšl vyloupila 7:5 Strakonice.

Diskuse k článku - 5 příspěvků
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Pořád je ještě o co hrát, přeji si, aby zítra sezóna neskončila, ale...

    Vloženo 19.2.2022 19:47:44

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    A zase se ozval jeden pomlouvač milevskeho hokeje hned je ti lépe co jdi někam

    Vloženo 19.2.2022 17:14:27

    • anonymní čtenář 

      Reagovat

       

      Milevský hokej je v tak mizerném stavu, že už ho snad ani pomlouvat nejde.

      Vloženo 19.2.2022 19:00:25

      • anonymní čtenář 

        Reagovat

         

        Naprostý souhlas,víc není třeba nic psát.

        Vloženo 19.2.2022 19:25:38

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Zítra už ukončete tohle letošní trápení a vše kolem!

    Vloženo 19.2.2022 16:53:33

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace