Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byla jedním z nejvýraznějších účastníků poslední řady StarDance. Na premiéře filmu V létě ti řeknu, jak se mám se Simona Babčáková (51) svěřila, že jí tanec velmi chybí. Bohužel teď nemá mnoho příležitostí se setkávat se svým tanečním partnerem Martinem Prágrem.

„Nevystupujeme ani na předtančeních. Plesy jsou v tuto chvíli out. Jestli si nás někdo objedná na příští rok, tak budu ráda, že si budu moct zatančit. Tím, že je Martin z Ostravy, tak není jednoduché se potkat, objednat si sál a zatancovat,“ vysvětlovala nám herečka.

I když se tanci nevěnuje denně, tak ho nezapomíná. „Je zajímavé, že intenzitou tréninků se to tělesně zapsalo tak, že stačí, aby se spustila hudba a tělo si to pamatuje, pluje a je to krásné.“

Fyzickou kondici, kterou nabrala během náročných tréninků v době vysílání StarDance, už ale Babčáková ztratila. „Kondička není. Pořád jsem byla v nějaké karanténě. Stihla jsem ji nabrat, ale nestihla jsem ji upevnit, aby se mohla stát mou novou životní kvalitou,“ usmívá se Simona Babčáková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám